Dodaj do ulubionych

Waldek- ladne ale......... nie popularne imie!?

11.09.05, 09:10
Niemoglem sie oprzec zeby zapytac dlaczego nikt nie wymienil mojego imienia w
watku "ladne imiona" co ciekawe nikt nie wymienil go w watku "najbrzydsze
imiona meskie".

Prosze napiszcie dlaczego kazdy lubi Marcinow, Mariuszy albo Kalili i
Aleksandrow ale nikt Waldka. Co jest takiego nieatrakcyjnego w moim imieniu?
Moda? czy tez Filmowe i Internetowe "Waldki" promowane jako "dorosli faceci
mieszkajacy z rodzicami, do tego z kompleksami"? Przeciesz ja mieszkam w
swoim mieszkaniu z zona, jestem otwarty na swiat, mowie plynnie po angielsku,
jestem artysta malarzem, college, pracowalem w policji...

PS.Nie zadaje tego pytan dlatego zeby slyszec obelgi od ludzi przeciwnych
moim pogladom na sfere seksu.
Obserwuj wątek
    • Gość: hanka Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:55
      " co ciekawe nikt nie wymienil go w watku "najbrzydsze
      imiona meskie".

mowisz - masz
      • waldek1610 Walus-lalus; zbyt miekkie imie, Igor brzmi twardo! 11.09.05, 12:04
        Wiec Igor to twardziel do tego powazny, a Waldek nie moze byc twardy bo ma
        litere "L" zbyt miekko.

Nie da sie tego inaczej wytlumaczyc. Ludzie latwo ulegaja pozorom stad mnozace
        sie postacie filmowych "Waldkow" - delikatnych mamisynkow, fajtlap.
    • waldek1610 Re: Walus-lalus; zbyt miekkie imie, Igor brzmi tw 11.09.05, 12:53
      Wcale nie jestem obrazony. Dalej nie rozumie co w nim jest
      takiego "obrzydzajacego"? Mozesz mi powaznie to wytlumaczyc? Gdymym mial na
      imie Gownek albo Wyzygacek to rozumie, ale coz takiego chlopskiego w Waldku?
      • angiaa Re: Walus-lalus; zbyt miekkie imie, Igor brzmi tw 11.09.05, 13:01
        waldek1610 napisał:

> Wcale nie jestem obrazony. Dalej nie rozumie co w nim jest
        > takiego "obrzydzajacego"? Mozesz mi powaznie to wytlumaczyc? Gdymym mial na
        > imie Gownek albo Wyzygacek to rozumie, ale coz takiego chlopskiego w Waldku?

Nie przejmuj sie chorymi uwagami tym razem na temat Twojego imienia.
        Ludzie na tym forum czepiaja sie Ciebie jak tylko moga..To jest bez sensu, zeby
        widziec jakies wady w imieniu, a tym bardziej publicznie je obrazac- imie moze
        sie podobac albo nie, kazdy ma jakies sentymenty z tym zwiazane..Zazwyczaj
        ulubione imie podoba sie nam ze wzgledu na osobe, ktora dazymy szacunkiem,
        kochamy lub jest naszym idealem i na odwrot.. Kazdy ma swoje i nie wszystkim
        moze sie podobac..
        • waldek1610 Bardzo logiczne pytanie do Angii 11.09.05, 13:12
          Dziekuje Angiaa! Jestes fajna dziewczyna. Chcialbym wiedziec czy jesli
          spotkalabys i pokochala kogos z imieniem Adolf? Nie przeszkadzalo by Ci to imie
          skalane III rzesza? A przeciez do 1933 roku jeden z Adolfow (Dymsza) byl
          uwielbianym i najpopularniejszym aktorem polskim.
          • angiaa Re: Bardzo logiczne pytanie do Angii 11.09.05, 13:25
            Jesli spotkalabym i pokochala osobe o takim imieniu nie przeszkadzaloby mi to..
            Przeciez kocha sie osobe a nie jej imie- wyzej napisalam, ze stosunek do imion
            jest sentymentalny, kojarzy sie nam z jakas osoba<z ktora mamy osobiscie mile
            wspominia, albo i zle>. Imie Adolf glownie kojarzy sie z Hitlerem,ale to nie
            znaczy, ze wszyscy faceci o takim imieniu musza miec podobny charakter..
            Osobiscie jakbym poznala osobe o imieniu Adolf nie przeszkadzaloby mi to-
            przeciez liczy sie to co ma sie w srodku a nie imie. A jesli juz by mialo mi
            przeszkadzac jakies imie- jest wiele zdrobnien, ktorymi mozna nazwac ukochana
            osobe.
            • waldek1610 Re: Bardzo logiczne pytanie do Angii 11.09.05, 13:27
              dobra odpowiedz, tylko bieresz pod uwage...twoje otoczenie co oni by
              powiedzieli?
              • angiaa Re: Bardzo logiczne pytanie do Angii 11.09.05, 13:36
                Jesli kochalabym osobe o takim imieniu, nie zwracalabym uwagi na to co inni
                mysla o jego imieniu.. Dla mnie tak samo smieszne moglyby byc imiona tych osob,
                ktore krytykowalyby imie mojego ukochanego- a dlatego, ze juz by mi sie zle
                kojarzyly..
    • Gość: squirrel22 Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 11.09.05, 13:38
      Dlaczego niepopularne? Ja tak nie uważam. W najladniejszych imionach
      wynieniłam: Piotrek, Maciek i Łukasz, ale to rzeczywiście jest tak, że to są
      imiona chłopaków, którzy mi się podabali/podobają i jakoś mi się z nimi
      kojarzą. Jeśli znałam kiedyś bardzo fajnego chłopaka o imieniu Maciek, to już
      zawsze to imię będzie mi się kojarzyło z fajnym chłopakiem, a że znam pewnego
      bardzo przystojnego Piotrka, ba nawet dwóch :), to jak słyszę imię Piotrek, to
      jakoś podświadomie oczekuję, ze zobaczę zaraz jakiegoś ekstra kolesia :)))itd.
      Akurat Waldka nie wymieniłam, bo nie mam takiego stosunku do tego imienia,
      mimo, iż mój tata ma tak na imię i jest bardzo wporządku :)

Pozdrawiam

Anka
    • dotykmysli Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 11.09.05, 16:52
      Znam jednego Waldka, ale mówimy na niego Waldi. Bardzo podoba mi się to
      zdrobnienie :) Twoje imię nie jest raczej niepopularne (nie to co moje ;)) Nie
      przejmuj się, przecież nie musisz mieć imienia wymienionego w top10
      najseksowniejszych i najbardziej męskich, żeby się z nim dobrze czuć ;)
      Pozdrawiam cieplutko :)
      • Gość: Motylek_211 Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:51
        Na to jak mamy na imie raczej nie mamy wplywu.Jesli komus nie podoba sie jego
        imie moze miec pretensje jedynie do swoich rodzicow.Zgadzam sie z
        przedmowcami,ze liczy sie to jakim sie jest czlowiekiem a nie to jak ma sie na
        imie.Przeciez nie ocenia sie ludzi po tym jak maja na imie.Faktycznie Waldek
        Twoje imie w naszym kraju moze sie troche glupio kojazyc ze wzgledu na pewien
        idiotyczny serial ale pomysl,ze za to Waldemar brzmi bardzo dostojnie i
        powaznie!Pozdrawiam!!
        • waldek1610 Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 12.09.05, 06:52
          Dzieki, Tez tak mysle!
      • waldek1610 Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 12.09.05, 06:51
        wiec jak Ty masz na imie? Zabrzmialo jakbym probowal Ciebie poderwac... Skoro
        mowisz ze jest jescze mniej popularne od mojego...
    • Gość: olka Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 23:07
      Waldek... Mnie sie kojarzy z 2 osobami:
      1. Waldek Kiepski...
      2. Mam sasiada Waldka, ktory ma zespol downa... przykre ale coz...
      • waldek1610 Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 12.09.05, 06:56
        3. Waldemar Pawlak premier Polski w latach 1992-94 (albo cos blisko) z PSL.
        4. Waldemar ten ktory gral Adama w "Adam i Ewa" zapomialem nazwiska, niestety
        juz niezyjacy.
        5. Jak bede juz slawnym malarzem to kazdy bedzie kojarzyl to imie ze mna!
        • agatka_to_ja Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 12.09.05, 11:44
          Waldemar Pawlak? no to masz idola.. jestem pod wrazeniem.. nie znam polityka o
          bardziej mułowatym spojrzeniu, bezrozumnym wyrazie twarzy i tepocie w
          wypowiedzi.... jedynym jego konkurentem moze byc ROmuś Giertych...

i dlatego nie lubie imienia Waldek - nosza go tylko palanty i bezmózgowce.
          • anusia202 Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 12.09.05, 11:55
            agatko droga...o braku rozumu może swiadczyć to zdanie: "i dlatego nie lubie
            imienia Waldek - nosza go tylko palanty i bezmózgowce". Weź Ty sie zastanów co
            piszesz. Jeśli chodzi o teamt watku, to tylko ciesz sie Waldusiu ze masz mniej
            popularne imie. Waldemar nie podoba mi sie jakoś szczególnie, ale Waldek,
            Waldus, Waldi jak najbardziej :) Pozdrawiam.
            • waldek1610 Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 12.09.05, 11:59
              Dziekuje Anusia! Jestes slodka. Pozdrawiam!
            • agatka_to_ja Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 12.09.05, 12:04
              wiem, co pisze, zastanawiam sie nad kazdym slowem, dziecko.
              • anusia202 Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 12.09.05, 12:11
                agatka_to_ja napisała:

> wiem, co pisze, zastanawiam sie nad kazdym slowem, dziecko.
                Twierdzisz ze wszystkie Waldki to bezmozgowce, aha czyli idąc Twoja teoria,
                kazdemu imieniu mozemy przypisywac cechy. Cofnij sie do przedszkola, bo chyba
                mniej wiecej na takim poziomie sie znajdujesz piszac takie bzdety.
                • agatka_to_ja Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 12.09.05, 12:17
                  kotku, piszemy tu o wlasnych odczuciach, a nie o prawdach, ktore mozna znalezc
                  w ksiazkach.. "podobanie sie" lub "niepodobanie" imienia jest zalezne od
                  naszych odczuc, a przede wszystkim skojarzen z osobami, ktore nosza te imiona.
                  Tak wiec ja nie znam zadnego Waldka, ktory bylby fajny ( o tutajszym Waldku juz
                  nie wspomne). Stąd prostu wniosek - nie podoba mi sie to imie. I mam do tego
                  pelne prawo.
                  a do przedszkola polecam isc tobie, tylko nie zapominj worka na kapcie.
                  • waldek1610 Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 12.09.05, 12:20
                    Agatka, wnioskujac z tego co i jak piszesz, daje Ci gora 16 lat...
                    • agatka_to_ja Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 12.09.05, 12:24
                      a ja tobie 12 lat Waldusiu...
                      • waldek1610 Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 12.09.05, 12:30
                        Agatka, wspojrz w doj, widze ze nie wiesz co powiedziec, tak Cie zdruzgotalo
                        moje prownanie Cie z pasta do podlogi? Dziwne zawsze odpowiadasz a na tamto
                        nic...ha ha
                        • agatka_to_ja Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 12.09.05, 12:33
                          a co odpowiedziec na tamten nedzny i żenujacy bełkot...

zdruzgotało mnie? oj, rozsmieszasz mnie chlopcze... dorośnij!!!
                          • waldek1610 Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 12.09.05, 12:35
                            slabiutko, lepiej idz sie polechtaj to zrobisz sobie przyjemnosc, tutaj tylko
                            pokazujesz jaka jestes niedojrzala gowniara
                            • agatka_to_ja Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 12.09.05, 12:38
                              wybacz, ale onanizm jest twoja specjalnoscia i nie bede zabierala ci tej
                              przyjemnosci. powodzenia..
                              • waldek1610 Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 12.09.05, 12:46
                                dojrzala osoba to wszystko lubi, tylko takie ciele jak ty nie wie co dobre jest
                                dla baby a co nie. Agatka wywal to dupsko na stol niech Twoj facet Cie wylize,
                                to przejdzie Ci to pyskowanie.
                                • agatka_to_ja Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 12.09.05, 12:52
                                  nie bedziesz mi gnojku dyktowal, co mam zrobic... zbyt glupi na to jestes,
                                  prostacki, chamski i beznadziejny.

a numer z wywaleniem tylka na stół - tani, oklepany i bez fantazji... ale
                                  takiego prostaka jak ty podnieca tylko taki tani, wulgarny numer.
                                  • waldek1610 Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 12.09.05, 12:59
                                    dobrze, wiec dalej dawaj Twojemu dupy po ciemku pod koldra. Oh jakie
                                    fascynujace i w dobrym smaku jest twoje zycie "aseksualne"!
                                    • agatka_to_ja Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 12.09.05, 13:06
                                      nie masz pojecia, jaka jestem w lozku... ale seksu pod koldra uwazam za kiepski
                                      pomysl - duszk=no i niewygodnie... wiec nie praktykuje takie seksu...

a jaki praktykuje? przeróżny, z fantazją i bez ograniczen... ale nie bede ci
                                      sie z tego spowiadac.
                                      • nglka Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 28.11.05, 03:05
                                        W szoku jednem... wszak nie od dziś wiadomo, że wszelkie dyskusje prowadzą do
                                        jednego 9sex), mam tylko mieszane uczucia co do pierwotnego pytania (imię dla
                                        dziecka), to chociaż dla zasady wymieniliście w dyskusji "dziecko" - dochodząc
                                        do sedna (sec)? ;)
          • waldek1610 A ja nielubie zapachu pasty do podlagi "Agata"... 12.09.05, 11:57
            dlatego nie przepadam za Toba....Podloge Toba wycieraja Agatka..ha ha nisko
            upadlas!
            • Gość: smak.moich.ust Re: A ja nielubie zapachu pasty do podlagi "Agata IP: *.telpol.net.pl 12.09.05, 15:50
              wyzywasz ja od szmat a jej nieznasz? Cóz coś wsylu gó..anych palantów którzy
              majac 30 złotych wiecej od kolegi myślą ze kupia świat. Wiesz czytałam cały
              wątek, ktoś keidys zapytał czy tobie płacą za te wątki? Bo chyab tak.... ile
              mzoan pieprzyc o głupotacvh, chłopie, chwilami naprawde założysz watek do
              którego si eneiprzyczepaim bo ma sens,a le jak ktoś tylko założył watek o
              imionach to ty taz musisz, gdyby tak kjazdy pisał watek o swoim imieniu to bys
              go zjechał... weź pomyśl i naprawde przychamuj, pisz ale mądrze.... tu akurat
              popierm agatke bo równie dobrz ejak ty jej móisz o sekjsie w sposób wulgarny
              tak oan by m,ogła ci powiedziec zeby cie wyjechało 50 zgłodniałych murzynów....
              no przeproaszama le zachowajcie ludzie troche kultury.
              • Gość: ukochanawaldkazmor Re: A ja nielubie imienia waldek bo kojarzy mi sie IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 12.09.05, 16:54
                z smrodem przepoconej grubej doopy i sikami
                kojarzy mi sie z perwertem strozem nocnym przesiadujacym godzinami na forum
                • alka47 Re: A ja nielubie imienia waldek bo kojarzy mi si 25.11.05, 20:50
                  troche kiczowate kojarzy sie z Waldemarem z "Tredowatej".Ale pozdrawiam bo Cie
                  jednak lubie czytac.
                  • Gość: rokoko_girl ajajjjj nie kłócie się!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.05, 21:42
                    heh nie róbcie zadymy ludziska i nie poniżajcie się nawzajem... to jest
                    załosne,, a Ty Agata przestań prowokowac
                    co do imienia,, to jestem sentymentalnie przywiązana,, mój tato to też Waldek :)))

--------
                    Why we destroy what we created? There must be more to life than killing
                    • agatka_to_ja Re: ajajjjj nie kłócie się!! 25.11.05, 22:32
                      oooooooo............. juz sie przejmuje twoja opinią ... buahahahahahahah
                      • Gość: rokoko_girl Re: ajajjjj nie kłócie się!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.05, 22:48
                        -twoją, - znaczy czyją?

-----
                        There must bo more to life than living, a better way for us to survive...
                        • agatka_to_ja Re: ajajjjj nie kłócie się!! 25.11.05, 22:57
                          twoją... rokoko_girl .... zapisz sie do fanklubu chama - Waldka... a ode mnie
                          sie odwal :)
                          • Gość: rokoko_girl pffffffff IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.05, 23:51
                            wiesz co Agata, daj sobie spokój,, ale jeśli sprawi Ci to przyjemnoisc to mogę
                            się zapisac do jakiegokolwiek klubu Waldka, bo jego w przeciwieństwie do Ciebie
                            - LUBIĘ :]
                            • agatka_to_ja Re: pffffffff 26.11.05, 00:21
                              a za co go lubisz? za to, ze traktuje kobiety przedmiotowo? że niewazne, ile
                              kobieta ma w glowie, wazne za to, czy ma obsikaną i spoconą cipe...

skoro taki jest twoj ideal mezczyzny - powodzenia !
                              • waldek1610 Re: pffffffff 26.11.05, 05:59
                                Ta dziewczyna po prostu wie co dobre Agatka. Ja gdybym byl kobieta to wolalbym
                                zeby faceci cenili mnie za moja kobiecosc a nie za pyskowanie.
                                • agatka_to_ja Re: pffffffff 27.11.05, 18:55
                                  Waldusiu, nie myl pojecia "kobiecosc" z "cipą".. to nie są słowa, ktore
                                  oznaczają tą samą rzecz!!!!!!!!!!!!

kobiecosc to nie tylko "organy rozrodcze" !!!!!!!! to wiele innych cech, na
                                  ktore ty baranie niestety nie zwracasz uwagi!!!!!!!!!!!!!!!
                              • Gość: rokoko_girl Re: pffffffff IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.05, 12:12
                                nie powiedziałam nic o ideałach,, przynajmniej w swoich postach pisze swoje
                                odczucia,, a w tych nie dot. sexu też nawet mądre stwierdzenia ;) a Ty po prostu
                                nonstop się kogoś o coś czepiasz,, czepiasz się bo nie masz od siebie nic
                                ciekawego do powiedzenia :/

---------
                                When I'm gone, no need to wonder if I ever think of you...
                                • agatka_to_ja Re: pffffffff 27.11.05, 18:53
                                  ja mam duzo do powiedzenia.. duzo pozytywnych rzeczy.. tylko trzeba umiec
                                  czytac, dziecko...
                                  • Gość: rokoko_girl Re: pffffffff IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.05, 21:29
                                    wolałabym, zebyś nie mówiła do mnie dziecko, skoro nie masz pojęcia kim jestem,,
                                    moglabyś się bardzo zdziwic :/
    • Gość: mm. Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.11.05, 21:17
      Piekne imie i pasuje doskonale dla byc moze "wybitnego artysty":-)
      pozdrawiam:-)
      • Gość: neska Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 23:27
        Nie podoba mi sie imie Waldek.Nie kojarzy mi sie dobrze i tyle wiec nie ma co
        dyskutowac. jeszcze bardziej wplywa na to osboba "naszego" Waldka z forum... :/
        • elamodela Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 27.11.05, 23:46
          A mnie się wydaje, że Waldek cierpi na syndrom "nie lubię gdy się na mnie nie
          zwraca uwagi" ;))
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie IP: 195.69.82.* 28.11.05, 01:40
      > Waldek- ladne ale.........

Wcale nie jest ladne.
      • waldek1610 Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 28.11.05, 07:16
        Artur tez nie jest ladne. Artek....Hi- tech (haj tek)
        • Gość: neska Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:07
          król Artur i rycerze okrąglego stołu.
          (sorki jesli cos przekrecilam ;) )
          Mi to przyszlo na mysl od razu.
        • Gość: Artur Przezywacz Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.11.05, 16:20
          "Artur" to nie jest moje imie, łoldek
        • Gość: neska Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:50
          haha dzieki Władziu,ze napisales jak sie wymawia " Hi-tech" bo w zyciu nie
          wpadlabym na to haha
          Dzieki :D
          • Gość: Artur Przezywacz Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 29.11.05, 02:54
            Wiesz, nie wszyscy mieszkaja w USA, a jak ktos nie mieszka, to nie wie jak to
            sie wymawia przeciez.
    • nglka Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 28.11.05, 03:04
      waldek1610 napisał:

> Niemoglem sie oprzec zeby zapytac dlaczego nikt nie wymienil mojego imienia w
      > watku "ladne imiona" co ciekawe nikt nie wymienil go w watku "najbrzydsze
      > imiona meskie".
      >
      > Prosze napiszcie dlaczego kazdy lubi Marcinow, Mariuszy albo Kalili i
      > Aleksandrow ale nikt Waldka. Co jest takiego nieatrakcyjnego w moim imieniu?
      > Moda? czy tez Filmowe i Internetowe "Waldki" promowane jako "dorosli faceci
      > mieszkajacy z rodzicami, do tego z kompleksami"? Przeciesz ja mieszkam w
      > swoim mieszkaniu z zona, jestem otwarty na swiat, mowie plynnie po angielsku,
      > jestem artysta malarzem, college, pracowalem w policji...

Nigdy nie podobało mi się imię Waldek mimo, że mam fantastycznego kumpla o tym
      właśnie imieniu.
      nie chwytaza serce brzmienie.
      Ponadto jest to imię trochę ponadczasowe (były tak nazywane, będą tak nazywane
      ale na razie nie są, bo nie pora tego imienia).
      Przynajmniej u mnie - nie chodzi o skojarzenia z serialami a bardziej - z
      wujkami. W pokoleniu lat 40tych i 50tych - co drugi to Waldek, może tu tkwi problem?
      • waldek1610 Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 28.11.05, 07:14
        nglka napisała:

> Przynajmniej u mnie - nie chodzi o skojarzenia z serialami a bardziej - z
        > wujkami. W pokoleniu lat 40tych i 50tych - co drugi to Waldek, może tu tkwi
        pro
        > blem?

Wychowalem sie w miescie 140 tysiecznym w w latach 70 i 80 tych i nie znalem
        zadnego innego Waldka w szkolach do ktorych chodzilem, ani tez na podworku. O
        tych co slyszalem to byli ludzie w mediach; Waldemar Marszalek, Pawlak...
    • lilarose Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 28.11.05, 11:17
      Spotykałam się kiedyś z chłopakiem o imieniu Waldek, ale przyznaję, że raczej
      rzadko spotyka się to imię w mojej generacji (rocznik 80 i okolice). Imie to
      kojarzy mi się ze starszą osobą, a także z taką piosenką Kazika "Panie Waldku,
      pan sie nie boi". Ale negatywnie? Bynajmniej!
    • Gość: jujka Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:28
      A mi sie imie Waldek nie podoba, nie dalabym nigdy swojemu dzieciakowi tak na
      imie
    • waldka_zmora Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 29.11.05, 04:59
      perwercie gdzie jestes?
    • waldka_zmora Re: Waldek- kocham go 29.11.05, 06:04
      www.chadzboyz.com/gaypride/galleries/pride2005/boyz/img_0818.htm
    • heretic-magic Re: Waldek- ladne ale......... nie popularne imie 29.11.05, 10:17
      Bez uzalania sie nad soba prosze, zamieszczasz post jaki to jest biedny i nikt
      nie lubi twojego imienia, ale to raczej nie o imie chodzi, po prostu wiekszosc
      ludzi na tym forum nie zgadza sie z towimi opiniami, a na ich podstawie buduja
      obraz twojej osoby, wiec spraw jest jasna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka