Dodaj do ulubionych

TO DZIALA na facetow!

11.09.05, 12:20
kiedys przeczytalam w cosmo taka rade aby w czasie pieszczot wlozyc facetowi
jezyk do ucha. dlugo nie mialam okazji tego wyprobowac ale jak juz to
zrobilam to bylo trzesienie ziemi niemalze! tak kobiety, to dziala! wy tez to
robicie swoim partnerom?
Obserwuj wątek
    • Gość: haneczka Re: TO DZIALA na facetow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 12:25
      Ja tak zawsze robie :) działa działa :)
    • waldek1610 Gdy dziewczyna siada mi na twarzy!!! 11.09.05, 12:27
      na mnie rowniez dziala bardzo mocno gdy moja partnerka biedze do ust moje
      jaderka, albo siada na twarzy.
      Nie ma jak aromatyczna pupa obejmujaca twarz faceta, niebo w gebie!
      • Gość: smak.moioch.ust Re: Gdy dziewczyna siada mi na twarzy!!! IP: *.telpol.net.pl 11.09.05, 13:01
        waldek spieprzaj. niewidzisz ze watek niejets o dupci cipce i reszcie....
        stosuj sie do treści albo spadaj bo człowiek sie brzydzi watki otwierac.
        • waldek1610 co dziala na facetow?..gola pupa zawsze dzialala! 11.09.05, 13:08
          jesli sadzisz inaczej jestes naiwna...
      • libertine21 Re: Gdy dziewczyna siada mi na twarzy!!! 12.09.05, 08:23
        TUTAJ MOWA O USZACH A NIE O JAJACH
        • Gość: freelancer Re: Gdy dziewczyna siada mi na twarzy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 17:54
          Wszystko sie zgadza. Nie ma pomylki. Chodzi o elementy ciala po obu stronach glowy, czyli tego czym sie mysli. Waldek mysli tym, co ma pomiedzy jajami.
    • stookkrootkaa Re: TO DZIALA na facetow! 11.09.05, 13:01
      to z uchem to wiem, faceci to lubia.

ale ja nie lubie jak mi facet majstruje kolo ucha i zastanawiam sie, czy to ja
      tak mam czy to typowe u kobiet? moja siostra tez nie lubi, jak jej sie ktos do
      ucha dobiera, ciekawa jestem czy to typowe dla kobiet, czy to u nas rodzinne ;)
      • angiaa Re: TO DZIALA na facetow! 11.09.05, 13:07
        Moj facet tez lubi jak mu sie jezyk do ucha wklada, lubi tez jak pieszcze go w
        tych okolicach <uszy, szyja>:)
        A ja osobiscie nie lubie jak mi wklada jezyk bezposrednio do ucha<to, ze mi
        wklada do ucha jezyk tez go niesamowicie podnieca!!!!!>, tylko jak piesci
        obok.. Ale to jest normalne u facetow-chca sie dostac do kazdej dziurki naszego
        ciala:)
        • unpredictable1 Re: TO DZIALA na facetow! 11.09.05, 13:15
          z tymi dziurkami to masz racje hehe. piszecie ze nie lubicie jak wam facet
          wklada jezyk do ucha-ja tez tak mam. no moze niezupelnie ze nie lubie ale wole
          jak np piesci moja szyje. zabawne ale odkad odkrylam ze kreci go jak majstruje
          przy jego uszku, wykorzystuje to czesto. to jest wygodne bo mamy chwile
          intymnosci nawet gdy wokol sa tlumy-przeciez nikt nie widzi ze wkladam mu jezyk
          do ucha;)to jest tylko nasza chwila.
    • Gość: squirrel22 Re: TO DZIALA na facetow! IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 11.09.05, 13:45
      A ja czytałam, że wypuswzczanie powietrza przy oddychaniu prosto w ucho
      partnera pezr pieszczotach może działać wręcz przeciwnie. Sprawdzil to ktos?
      • Gość: squirrel22 Re: TO DZIALA na facetow! IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 11.09.05, 13:48
        Oczywiście nigdzie nie proponuja tego jako pieszczotę, chodziło mi o
        przypadkowy wydech prosto w ucho partnera. Podobno to się nie podoba. Prawda?
        • angiaa Re: TO DZIALA na facetow! 11.09.05, 15:07
          Gość portalu: squirrel22 napisał(a):

> A ja czytałam, że wypuswzczanie powietrza przy oddychaniu prosto w ucho
          > partnera pezr pieszczotach może działać wręcz przeciwnie. Sprawdzil to ktos?

> Oczywiście nigdzie nie proponuja tego jako pieszczotę, chodziło mi o
          > przypadkowy wydech prosto w ucho partnera. Podobno to się nie podoba. Prawda?

Tez mi sie wydaje, ze wypuszczanie powietrza do ucha nie jest za bardzo
          podniecajace.. A napewno podniecajace jest takie pulsacyjne wciaganie powietrza
          przy uchu partnera i lekki jęk albo pomruk do tego.. :p
          • Gość: :D Re: TO DZIALA na facetow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 17:14
            zgadzam sie z przedmowczynia! wciaganie powietrza podnieca w ogole, a robienie
            tego na zmiane z cichymi jekami tuz przy uchu partnera to ..mmmmm :)
          • Gość: oCHydny troll Re: TO DZIALA na facetow! IP: *.eltronik.net.pl 11.09.05, 17:15
            podobnmo fajne jest jak ktoś napierdzi prosto do ucha....przystawia zadek do
            ucha ukochanego i daje czadu....najbardziej podnieca po zjedzeniu fasoli,cebuli
            i w miejscach publicznych...
            • Gość: fit Re: TO DZIALA na facetow! IP: 82.146.225.* 11.09.05, 20:56
              mój nie lubi jak robie coś z uchem (lize płatek itd. utp.) za to ja uwielbiam
              jak mi chucha do ucha albo wkłada jezyk
    • Gość: DOBRA (zd)RADA Ale rewelacja . . . (do unpredictable1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:44
      Nawet nie czytam odpowiedzi ponieważ w tym temacie nie ma o czym dyskutować.
      Dziwi mnie tylko, że tą "SENSACJĘ" wyczytałaś w Cosmo :/
      Widocznie zaczynasz dopiero poznawać dobrodziejstwa rozkoszy z mężczyznami ale moja rada: unikaj takich pism jak Cosmo, Bravo i podobnych bo szybko się nie rozwiniesz w tej dziedzinie, a Twój sex będzie schematyczny i odtwórczy.

Ps. z językiem to żadna rewelacja bo każdy facet lubi co innego.
      Następnym razem zastanów się zanim zapakujesz wszystkich facetów do paki z napisem "sposób użycia - lizanie ucha" i ogłosisz tą "rewelację" światu.

Pozdrawiam
      • libertine21 Re: Ale rewelacja . . . (do unpredictable1) 12.09.05, 08:25
        CO SIE TAK BULWERSUJESZ
        • Gość: unpredictible1 Re: Ale rewelacja . . . (do unpredictable1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 12:20
          nie porownuj cosmo i bravo. ja nie mowie ze cosmo to jakas supergazeta ale maja
          czasem cos ciekawego do powiedzenia. a faceci sa malo skomplikowani w obsludze
          wiec wiekszosc trickow dziala na wszystkich.pozdrawiam
          • Gość: DOBRA (zd)RADA Re: Ale rewelacja . . . (do unpredictable1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 17:40
            Pozwolę się z Tobą niezgodzić.
            Chyba, że trafiasz na niezbyt wymagających, mało oryginalnych mężczyzn.
            Nie zgodzę się także, że pomysły w Cosmo są fajne. Są oklepane a więc nie można tego nawet nazwać jako "pomysły".

Mimo to miłej zabawy :)
            • unpredictable1 Re: Ale rewelacja . . . (do unpredictable1) 12.09.05, 18:53
              no coz droga kolezanko. po doglebnym przemysleniu kwestii stwierdam ze :
              primo.masz prawo do wlasnego zdania. secundo.i ja mam do tego
              prawo.tertio.sprawa seksu to dosc indywidualna rzecz a co za tym idzie to co
              dla ciebie jest oklepane dla mnie moze okazac sie czyms wspanialym. pozdrawiam
    • libertine21 Re: TO DZIALA na facetow! 12.09.05, 08:31
      to bylo do DOBRA(zd)RADA
    • polishbellydancer Re: TO DZIALA na facetow! 12.09.05, 18:03
      a moj tego nie cierpi !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka