11.09.05, 19:24
Jaką wybrać prezerwatywe na pierwszy raz? Za duży wybór i nie wiem jaką wybrać?
Obserwuj wątek
    • Gość: egra83 Re: Jaka...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 19:52
      najlepsze sa DUREX prażkowana albo plemnikobójcza. to jes moje zdanie, w kazdym
      razie DUREXu zadna inna:)te ponoc sa najlepsze
      • praktykona Re: Jaka...? 11.09.05, 20:03
        no właśnie myśle nad Durexem ale pełno ich trudno mi wybrać odpowiednią
        najlepiej byłaby plemnikobojcza ale nie mają chyba takiej w swojej ofercie,albo
        po porstu nie wiem jak sie nazywa
        • Gość: egra83 Re: Jaka...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 20:15
          ojj, nie wiem czy maja plemnikobójcza ,a jak nie to dobra jest prazkowana
          • Gość: fit Re: Jaka...? IP: 82.146.225.* 11.09.05, 20:53
            a moze extra safe tylko moze kolor i grubosc przerazic
            • Gość: DOBRA (zd)RADA Głupotki opowiadacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:17
              Zastanawiacie się nad firmą, nad prążkami i kolorami, widać że brakuje Wam wiedzy na ten temat :))
              Powinna to być gumka, która będzie dobrze lażała na Waszym facecie bo to on będzie jej używał i to on musi się w niej dobrze czuć.
              Po drugie osobiście Durexów nie lubię BO (nie będę może o tym pisał;)) W każdym razie próbowałem wiele gumek i uważam, że są lepsze na rynku, ale to kwestia przyzwyczajenia ;p
              • praktykona Re: Głupotki opowiadacie 11.09.05, 22:48
                wiem ze musi pasowac ale przed wszystkim interesuje mnie taka ktora nie peknie
                nie znam sie na gumach bo dopiero zaczynamy wchodzic w te tematy (ja i on)
                dlatego pytam jaka firma i jaki rodzaj bylby najlepszy i najbezpieczniejszy
                (ktory szybko nie peka i w miare zabezpieczy przed ciazą)
                • yo-anna84 Re: Głupotki opowiadacie 12.09.05, 10:30
                  Z tego, co wiem, właśnie DUrexy statystycznie częściej pękają niż np. Pepino...
                  A osobiście uważam, że gumka na pierwszy raz daje pewne ograniczenia...
                  Ja bym poleciła pigułki, ale pewnie zaraz się odezwie chór, jak to One źle
                  wpływają na organizm kobiety - bzdura, biorę 3 lata i czuję się świetnie:d
                  Pozdrawiam
                  • polishbellydancer Re: Głupotki opowiadacie 12.09.05, 17:19
                    popieram--tylko tabletki sprawia, ze zniknie polowa zdenerwowania--nam podczas
                    pierwszego razu pekla prezerwatywa--dobrze , ze wybralam wtedy
                    dzien "bezplodny " wedlog kalendarzyka bo byloby kiepsko
    • libertine21 Re: Jaka...? 12.09.05, 10:34
      WEJDZ NA WWW.DUREX.PL I TAM ZNAJDZIESZ GUMKE DLA SIEBIE
    • praktykona Re: Jaka...? 12.09.05, 14:48
      tabletki beda pozniej, moj chlopak w piatek ma urodziny i poza głównym prezentem
      zazyczył sobie gumki takie jakie ja chce, a ja nie moge sie zdecydowac,bo nie
      wiem jakie bede najodpowiedniejsze dla niego (czy nie zrazi sie kolorem)i takie
      ktore nie pekna,a przynajmniej pekają najrzadziej
      • Gość: haneczka>B Re: Jaka...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 17:50
        Ja też propnuje durexy- mój facet używa XXL :)
        Lub Unimil, ale najlepiej jakby facet sam wybrał prezerwatywy a nie Ty. On
        chyba bardziej sobie dopasuje. To tak samo jakby on miał Ci kupić i dobrać
        tabletki anty. :) Pozdrawiam
        • Gość: haneczka>B Re: Jaka...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 17:52
          Aha! No i miłego "współżycia " :) pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka