praktykona 11.09.05, 19:24 Jaką wybrać prezerwatywe na pierwszy raz? Za duży wybór i nie wiem jaką wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: egra83 Re: Jaka...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 19:52 najlepsze sa DUREX prażkowana albo plemnikobójcza. to jes moje zdanie, w kazdym razie DUREXu zadna inna:)te ponoc sa najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
praktykona Re: Jaka...? 11.09.05, 20:03 no właśnie myśle nad Durexem ale pełno ich trudno mi wybrać odpowiednią najlepiej byłaby plemnikobojcza ale nie mają chyba takiej w swojej ofercie,albo po porstu nie wiem jak sie nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egra83 Re: Jaka...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 20:15 ojj, nie wiem czy maja plemnikobójcza ,a jak nie to dobra jest prazkowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fit Re: Jaka...? IP: 82.146.225.* 11.09.05, 20:53 a moze extra safe tylko moze kolor i grubosc przerazic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOBRA (zd)RADA Głupotki opowiadacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:17 Zastanawiacie się nad firmą, nad prążkami i kolorami, widać że brakuje Wam wiedzy na ten temat :)) Powinna to być gumka, która będzie dobrze lażała na Waszym facecie bo to on będzie jej używał i to on musi się w niej dobrze czuć. Po drugie osobiście Durexów nie lubię BO (nie będę może o tym pisał;)) W każdym razie próbowałem wiele gumek i uważam, że są lepsze na rynku, ale to kwestia przyzwyczajenia ;p Odpowiedz Link Zgłoś
praktykona Re: Głupotki opowiadacie 11.09.05, 22:48 wiem ze musi pasowac ale przed wszystkim interesuje mnie taka ktora nie peknie nie znam sie na gumach bo dopiero zaczynamy wchodzic w te tematy (ja i on) dlatego pytam jaka firma i jaki rodzaj bylby najlepszy i najbezpieczniejszy (ktory szybko nie peka i w miare zabezpieczy przed ciazą) Odpowiedz Link Zgłoś
yo-anna84 Re: Głupotki opowiadacie 12.09.05, 10:30 Z tego, co wiem, właśnie DUrexy statystycznie częściej pękają niż np. Pepino... A osobiście uważam, że gumka na pierwszy raz daje pewne ograniczenia... Ja bym poleciła pigułki, ale pewnie zaraz się odezwie chór, jak to One źle wpływają na organizm kobiety - bzdura, biorę 3 lata i czuję się świetnie:d Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: Głupotki opowiadacie 12.09.05, 17:19 popieram--tylko tabletki sprawia, ze zniknie polowa zdenerwowania--nam podczas pierwszego razu pekla prezerwatywa--dobrze , ze wybralam wtedy dzien "bezplodny " wedlog kalendarzyka bo byloby kiepsko Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 Re: Jaka...? 12.09.05, 10:34 WEJDZ NA WWW.DUREX.PL I TAM ZNAJDZIESZ GUMKE DLA SIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
praktykona Re: Jaka...? 12.09.05, 14:48 tabletki beda pozniej, moj chlopak w piatek ma urodziny i poza głównym prezentem zazyczył sobie gumki takie jakie ja chce, a ja nie moge sie zdecydowac,bo nie wiem jakie bede najodpowiedniejsze dla niego (czy nie zrazi sie kolorem)i takie ktore nie pekna,a przynajmniej pekają najrzadziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haneczka>B Re: Jaka...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 17:50 Ja też propnuje durexy- mój facet używa XXL :) Lub Unimil, ale najlepiej jakby facet sam wybrał prezerwatywy a nie Ty. On chyba bardziej sobie dopasuje. To tak samo jakby on miał Ci kupić i dobrać tabletki anty. :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haneczka>B Re: Jaka...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 17:52 Aha! No i miłego "współżycia " :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś