Dodaj do ulubionych

niemoralna propozycja

18.09.05, 17:14
mam faceta, ostatnio poznalam innego (tez ma dziewczyne) zaproponowal mi
jutro romantyczne spotkanie u niego na cala noc i sie zgodzilam

a teraz sie zastanawiam... jeszcze mam kilka godzin na przemyslenie sprawy,
ale propozycja jest niezwykle kuszaca musze przyznac... zrobilyscie kiedys
cos takiego? wizja zdrady bardzo mnie podnieca, co ja zrobie, chyba pojde...
Obserwuj wątek
    • Gość: rex Re: niemoralna propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 17:24
      Twoj nik nie powinien przmiec"mariposa" tylko "puta"
    • agatka_to_ja Re: niemoralna propozycja 18.09.05, 17:27
      jasne, idz sie puścić... czy teraz czujesz sie rozgrzeszona?
    • Gość: Kiroy Re: niemoralna propozycja IP: *.tvgawex.pl 18.09.05, 17:31
      now sumie wiesz zadzwon do tego koelsia i niechwezmie kumpli moze ebdziesz
      bardziej podniecona jak sie puscisz z paroma kolesiami :) aha i no jak kochasz
      swojgopartnera to zaproponuj muaby tez se peoszedl do jakiejs laski w koncu z
      milsoci dla aprtnera zgodz sie , niech se troche pouzywa z innymi kobitkami tez
      moze sie troche podnieci :) ... PUSTAKU !! jak ci sie chce ... to mopa z
      lazienki zlap i ... wez sie za robote a nie biednemu mezczyznie serce
      zlamiesz !!
      • b-beagle Re: niemoralna propozycja 18.09.05, 17:51
        A czy kochasz swojego chłopaka bo jeżeli tak to chyba powinnaś sama wiedzieć co
        zrobić.
        • Gość: dyskopata Re: niemoralna propozycja IP: *.espol.com.pl 18.09.05, 17:53
          sorry ale pytanie tej dziewczyny o miłość wysaje się trochę groteskowe
    • Gość: yes [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 17:56
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: DOBRA (zd)RADA Przecież to kolejna prowokacja . . . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 19:14
      Treść posta została skonstruowana w taki sposób, że znów nie daję wiary w historyjkę autorki.
      mariposa84, wolisz bym miał Ciebie za kłamczuchę i ściemniarę czy za bezdennie głupią panienkę do towarzystwa?

Sama sobie odpowiedź bo ja już nie wchodzę więcej w ten temat.

Pozdrawiam
      • agatka_to_ja Re: Przecież to kolejna prowokacja . . . 18.09.05, 19:16
        ona ten watek zakladala po 17-tej... teraz pewnie sie pindrzy przed lustrem na
        randke, przepraszam - na bzykanie z nowym chlopaczkiem... i nie ma biedactwo
        czytac naszych wypocin.
        a na innym watku pisala, ze przezywa ze swoim facetem taki fascynujacy seks....
        idiotka, czy klamczucha? a moze erotomanka?
        • Gość: DOBRA (zd)RADA Mitomanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 05:28
          Ale to już jej sprawa. Ja mam poważniejsze problemy niż zawracanie d... ludziom takimi historyjkami wymyślonymi na poczekaniu.

Pozdrawiam
    • waldek1610 Re: niemoralna propozycja 19.09.05, 06:57
      Chyba juz spoznilem sie z moja rada. Niemniej jednak, podjelas decyzje a za tym
      ida konsekwencje; takie jak twoj dotychczasowy facet moze byc zly i
      prawdopodobnie odejdzie od Ciebie.
      Sama wiesz czego chcesz; wydaje mi sie ze szukasz przezyc a nie jestes jeszcze
      gotowa na powazny zwiazek.
    • libertine21 Re: niemoralna propozycja 19.09.05, 07:37
      i jak było? opowiadaj............
      • mariposa84 Re: niemoralna propozycja 19.09.05, 11:07
        no jeszcze nie bylo dzisiaj wieczorem ma byc na razie sie zastanawiam i zobacze
        czy w ogole zadzwoni
        on w ogole mieszka obok mojego chlopaka co dodaje historii wiecej pieprzyku
        heheh :) juz chlopakowi powiedzialam, ze dzisiaj nie mozemy sie spotkac bo bede
        bardzo zajeta :D
        co bedzie to bedzie mozecie sobie komentowac jak chcecie, dociekac czy historia
        jest prawdziwa czy tez nie, ja to mam gdzies - wlasnie ide na zakupy poszukac
        jakiejs fajnej bielizny na wieczor
        pozdrawiam wszystkich wiernych i niewiernyh!!! ;)
        • libertine21 Re: niemoralna propozycja 19.09.05, 11:22
          wiesz co zle robisz........
        • agatka_to_ja [...] 19.09.05, 11:48
        • agatka_to_ja Re: niemoralna propozycja 19.09.05, 11:52
          acha... a ja sie bedziesz waliła z tym gosciem to wrzeszcz glosno... zeby cie
          twoje chlopak uslyszal... szybiej rzuci taką padline jak ty!
          • Gość: jest_północ_ Re: niemoralna propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 12:07
            Taka już dzisiejsza młodzież- puszcza się na prawo i lewo i myślą,że tak jest
            zajebiście! Za naukę byś się dziewczyno wzięła! tak w ogóle za parę lat
            wątpie,że jakikolwiek facet będzie chciał taką wyru....ną dziewczynę! Przemyśl
            to sobie!
            • agatka_to_ja Re: niemoralna propozycja 19.09.05, 12:09
              tylko jest jeden problem.... ona nie mysli głową !
              • Gość: jest_pólnoc Re: niemoralna propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 12:28
                No patrz.... zapomniałam o tym! Tak zapomniałam o tym,że jej mózg się chyba
                wyłączył, a może ona w ogóle nie ma mózgu?
                Hmmm koleżanko czekamy na relacje z wieczoru!! czy zostałaś dobrze zerżnięta
                czy jeszcze Ci mało heehehe
        • Gość: kali [...] IP: *.ztpnet.pl 21.09.05, 11:04
    • Gość: jaaaa Re: niemoralna propozycja IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 19.09.05, 13:21
      ochhh same cnotki na tym forum hahahahahahja
    • mariposa84 Re: niemoralna propozycja 19.09.05, 15:26
      no coz wrocilam z zakupow i zobacze jak to sie dalej potoczy :) a dlaczego
      zaraz mnie podsumujecie jako osobe glupia? tak sie sklada ze wszystko o mnie
      mozna powiedziec, ale nie ze jestem jakims tepym nieukiem, o, co to to nie, z
      jednej strony b. dobra studentka o swietnej opinii z drugiej nimfomanka z
      fantazjami erotycznymi ktore lubi spelniac :) i zapewniam, ze oprocz mojej
      najlepszej przyjaciolki nikt by mnie nawet o to nie posadzal, ale tak to
      wlasnie jest, osoby najbardziej niepozorne sa najgorsze
      • agatka_to_ja Re: niemoralna propozycja 19.09.05, 15:30
        i co ? jestes z siebie dumna?

a chcialabys zeby twoj facet bzykał na boku jakąś panienke?

kiedyś życie moze ci odplacic... a wtedy mozesz ta osobe kochac.. i bedzie
        bolało.
    • ktosiaczek Re: niemoralna propozycja 19.09.05, 15:45
      Fantazje fantazjami, brak pruderyjności brakiem pruderyjności, wszystko dla
      ludzi, tylko ze... Skoro, jak sama powiedzialas, _wizja_zdrady_ bardzo Cie
      podnieca, zamiast realizowac ja, powinnas zastanowic się nad tym, bo to o czyms
      swiadczy. Mozna sie smiac, swietnie bawic, ale predzej czy poznij mozesz miec
      problemy w swoim zwiazku.
      Choc śmiem watpic w prawdziwosc tej historii.
      • Gość: mua Re: niemoralna propozycja IP: *.olsznet.ec.pl 20.09.05, 13:00
        mariposa84 idz pracowac do burdelu tam duzo sie zdradzaja :) i bielize tez
        dostaniesz gratis niepotrzebne zakupy :) a wogole to opzdrawiam Twojego
        chlopaka ze dyma szmatke
        • chujuj Re: niemoralna propozycja 20.09.05, 16:10
          brak słów...
    • Gość: DOBRA (zd)RADA Wierzycie w te bzdury ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:45
      Nie rozumiem dlaczego wszyscy się tak unoszą? :))
      Przecież na kilometr widać, że jest to pieprzenie kotka za pomocą młotka, tylko należy się zastanowić kto jest kim/czym w tej sprawie ;)
      Osobiście mnie to wszystko jedno czy ta FANTAZJA jest choćby w 5%-ach prawdziwa (pewnie tylko lokalizacja zamieszkania tego chłopaka jest rzeczywista)ale dziwi mnie, że tyle osób w to uwierzyło...
      Po pierwsze autorka jak sama przyznała jest zdolna fantastką.
      Po drugie niewiele jest kobiet na tyle pojechanych by zdradzać faceta z jego sąsiadem i jeszcze pisać o tym na forum :) Myślę, że to jednak zbyt duże ryzyko, no chyba że takie zabawy kręcą jej partnera i oboje się puszczają :)
      Generalnie cała bajeczka jest zbyt grubymi nićmi szyta (mariposa84 powinna użyczyć jej do następnej reklamówki heyah:))

I jeszcze słowo do autorki tego durnowatego tematu:
      Na pisarkę Harlequinów się nie nadajesz, przykro mi. Natomiast jeśli chodzi o to "dociekanie" prawdy to szczerze mówiąc nikt tutaj tego robić nie będzie bo to nie agencja detektywistyczna.
      Ja mam z Ciebie niezły ubaw więc pisz dalej, w końcu od tego jest to forum :)))
      Ps. zdecyduj się kto do kogo ma iść na zdradzonko bo fabuła Ci się rozleciała! :)

Pozdrawiam
    • Gość: anka Re: niemoralna propozycja IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 20.09.05, 18:54
      Koniecznie napisz jak było :)
    • Gość: soliera Re: niemoralna propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 19:30
      No i jak było?
    • elamodela Re: niemoralna propozycja 20.09.05, 23:22
      Co do wszelkiego rodzaju zdrad to chyba wiecie, że mądrzy ludzie z dalekiego
      wschodu mieli w nawyku mówić <co dajesz światu, świat odda ci w zamian>. Także
      good luck. Puszczajcie się do woli. Tylko później można się obudzić z ręką w
      nocniku..
      • Gość: stokrotka101 PROWOKACJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 08:56
        elamodela- ten cytat <co dajesz światu, świat odda ci w zamian>, jest moim
        mottem na dzisiejszy dzień DZIEKI!!!
        Wiesz Dobra(zd)rada miał racje , to była czysta prowokacja, zresztą, fakt że
        ona poszła bzykać się tuz pod mieszkaniem swojego chłopaka, jest takim
        szzczytem głupoty, że aż dziw bierze, że taka głupota mogła sie narodzić.
        No i czemu autorka nagle zamilkła, czemu nie chce się podzielić wrazeniami z
        gorrącej nocy?
        • agatka_to_ja Re: PROWOKACJA 21.09.05, 10:56
          moze megaseksowny super kochanek nie sprostał zadaniu i nie zareagowal wzwodem
          na widok naszej puszczalskiej w bieliznie ....

nic dziwnego ze sie nie chwali...
    • szmyda85 Re: niemoralna propozycja 21.09.05, 13:17
      Wydaje mi sie ze ta dziewczyna ma bardzo niska samoocene i tym sposobem
      podbudowywuje swoje ja i jednoczesnie zwraca na siebie uwage wiekszej liczby
      osob .wiecie moze jej czegos brakuje i ucieka poto w swiat wyobrzni .tylko
      wspulczuc ;(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka