apsik87 26.09.05, 17:57 Czy nie wolicie domowego jedzonka?Bo ja tak.Ostatnio zrobiłam domową polwę czekoladową,doowy soso pomidorowy i zupe z naturalnego koncentratu.pyszota...a domowa pizza?marzenie...pierozki...mniem;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DOBRA (zd)RADA To chyba nie to forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:05 Forum kulinarne chyba znajduje się w innym miejscu. Ps. Zgadzam się, że domowe jedzenie może być pyszne, tylko trzeba dysponować czasem aby je przygotować. Odpowiedz Link Zgłoś
apsik87 Re: To chyba nie to forum... 26.09.05, 18:15 a tam forum kulinarne...tu tez mozna gadac o jedzeniu.w koncu to temat jak ze przyjemny i na luzie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: To chyba nie to forum... IP: *.ztpnet.pl 26.09.05, 19:09 > przyjemny i na luzie...:) Tak bardzo na luzie, ze mi z dupy pocieklo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: To chyba nie to forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:54 zabojczy sarkazm;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re:do kaliego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:21 nie bez powodu masz taki nick:kali-Twoje wypowiedzi niejednokrotnie swiadczą o tym ze nie potrafisz sie poslugiwac poprawną polszczyzną albo nie chcesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onA Re:do kaliego IP: *.chello.pl 27.09.05, 17:51 jak Tobie sie nudzi to wez moze zajmij sie czyms innym , zrob zakupy wyjdz z psem na spacer.. a nie jakies glupoty tu wypisujesz.... jeden temat gorszy od drugiego.. wymysl cos lepszego albo w ogole nie pisz nic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onA sprostowanie... to u gory jest.... IP: *.chello.pl 27.09.05, 17:52 Do Apsika!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś