maksiu25 15.10.05, 15:18 pytanie do Pań, czy nie zakładacie czasami majteczek pod spódniczkę/spodnie ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo kolo Re: bez majteczek IP: *.chello.pl 15.10.05, 15:59 ten onanista znowu powrocil :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pussyC Re: bez majteczek IP: 195.136.246.* 15.10.05, 19:14 Jasne,lubie jak łechtaczka ociera mi sie o spodnie...a moj facet jest w niebie jak pod kiecką nie mam bielizny bo moze mnie wtedy wziąć od razu bez rozbierania... =DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartas Re: bez majteczek IP: *.brzeziny.net / *.brzeziny.net 15.10.05, 19:27 Jak sie spotykam z kochanica, to oboje jestesmy bez majtek - tzn ona w spodnicy a ja w spodniach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 19:34 Ja tak chodzę po domu i mam radochę jak mojemu szwagrowi staje na ten widok...DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: bez majteczek IP: *.brzeziny.net / *.brzeziny.net 15.10.05, 21:21 A kochasz sie z nim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldka _zmora Re: bez majteczek IP: *.va-ashburn0.sa.earthlink.net 16.10.05, 00:27 Odpowiedz Link Zgłoś
myristicin Radio maryja zbawi nas AAAAAAAAAAAMMMeeeeennn! 16.10.05, 01:29 Nie wiem co sie dzieje z tym społeczenstwem to pewnie te świńkie liberały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:28 Uhmmm... Uwielbia moje lodziki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:33 Nie chwalę się, tylko odpowiadam na pytanie Bartka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:37 Raczej zadowolona...z niego;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:40 Jest mi wdzięczna, bo ona tego nie lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: bez majteczek 16.10.05, 17:49 no tak, juz ci uwierze, ze ona to toleruje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:51 Toleruje? Ona sama mnie zachęca! Jest oziębła, aseksualna, dla niej to mordęga. Mają dzieci, on jak to facet potrzebuje i to sporo, (ja też) a że mieszkamy razem.... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: bez majteczek 16.10.05, 17:57 ja pierdziele, co za chory uklad... obie jestescie idiotkami, on zresztą tez. Na twoim miejscu wstydzilabym sie, a nie chwaliła na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:02 Dlaczego chory układ Twoim zdaniem, skoro wszyscy zainteresowani go akceptują? Czego mamy się wstydzić, skoro nikt nikogo nie oszukuje i nie krzywdzi? Jest to układ inny od ogólnie przyjętych, ale czy przez to gorszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregorianek Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:05 agatko trolu forumowy, weź se meliske zaparz....usiądź i wbij sobie do główki, że Twój zbytni konserwatyzm nie pasuje do tych czasów...przejdź sie raz po mieście bez majteczek...zobaczysz jaka to frajda..a i może poglądy na świat Ci sie zmienią... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: bez majteczek 16.10.05, 18:12 kotku, chodzenie bez majteczek po miescie nie jest mi obce. Odpowiedz Link Zgłoś
apsik87 Re: bez majteczek 16.10.05, 17:31 zawsze zakladam.az taka wyluzdana nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwagier Re: bez majteczek IP: *.chello.pl 16.10.05, 18:15 dzidka a mi obciagniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:17 Idź do swojej szwagierki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwagier Re: bez majteczek IP: *.chello.pl 16.10.05, 19:03 dzidka masz gg moze pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksiu25 Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:53 Agatko - Twoja ostatnia odpowiedź: nie można było tak od razu??? Na tym forum nie ma najmniejszych szans żeby nie rozmyć wątku... O czym to świadczy... Bez komentarza ps: od czego jest tu ADMIN rodzi się pytanie Pozdrawiam tych którzy odpowiadają na temat nie wnikając w to z jakich powodów ktoś go załozył i nie snując w związku z tym jakichś często najabsurdalniejszych domysłów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiku Re: Obrzezaniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 06:21 Kobiety jakie jest wasze zdanie na temat obrzezanego peniska Odpiszcie. Tzn. za i przeciw wady i zalety dla pań i panów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Obrzezaniec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.05, 17:35 jestem za :) zalety dla pań: pózniejszy wytrysk u mężczyzny, czyli dłuższy stosunek. jest też łatwiej utrzymać higienę. zalety dla panów: jak wyżej. wady dla panów: lekkie "stępienie" odczuwania bodzców. ale bez tego nie byłoby opóznionego wytrysku. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:01 nie wiem co wyuzdanego jest w nienoszeniu majtek. nie mam zwyczaju zakładać , po prostu tego nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadrzemiona Re: bez majteczek IP: *.net-serwis.pl 17.10.05, 15:49 Uwielbiam chodzić bez majtek! Te reakcje obcych facetów...mmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: bez majteczek IP: 5.5R* / *.nokia.com 17.10.05, 16:28 A skąd oni wiedzą, że nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: bez majteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 09:44 no własnie tez sie zastanawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: bez majteczek IP: 5.5R* / *.nokia.com 18.10.05, 12:30 No to moze nie wiedza, tylko tak ogolnie sie zachwycaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudenko Re: bez majteczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 18:23 osobiscie uwielbiam nie wkladac bielizny,zwlaszcza latem i na imprezy,ni dosc ze bosko to wyglada to na dodatek ja czuje sie maksymalnie seksowna,no i ponoc to jest zdrowe.Same zalety jak widac.A te kosmate mysli jakie sie ma wtedy w glowce... Odpowiedz Link Zgłoś