Dodaj do ulubionych

Tabletki anty-novynette

18.10.05, 16:13
Mam pytanie do kobiet stosujacych badz tych, ktore stosowaly novynette. Czy
to prawda ze po nich jest mniejsza ochota na seks?? Czy te pigulki maja duzo
skutkow uboczych?? Raczej byscie je polecały czy odradzały??? Z gory dziekuje
za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: karola Re: Tabletki anty-novynette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:26
      po nich nie maialm problemow jesli chodzi o tycie, cera sie poprawila, jesli
      chodzi o ochote na sex, to roznicy nie odczulam, za to piersi troszku jakby
      urosly :) jednak jest to sprawa indywidualna, i to nie my doradzac powinnismy,
      a lekarz ;];].
    • Gość: Werka Re: Tabletki anty-novynette IP: *.pool82107.interbusiness.it 18.10.05, 16:35
      Podobno tabletki nowej generacji nie maja wplywu na poziom libido.Ja biore i
      bralam trzy typy tabletek i jakos roznice odczuwam.Albo po prostu stalam sie
      oziebla.Ale to tylko moj przypadek, ty mozesz reagowac zupelnie inaczej.
      • Gość: ona1 Re: Tabletki anty-novynette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 19:24
        Ja bralam te tabletki i niestety znacznie pogorszylam i sie po nich cera, bylam
        bardziej nerwowa. Ochota na sex jak zazwyczaj, piersi sie powiekszyly. nie
        zdziw sie natomiast jesli przez caly pierwszy miesiac ich zazywania bedziesz
        miala lekkie krawienie (jakby niekaczonca sie miesiaczka)tak ma prawie kazda
        przy ich stosowaniu.
    • Gość: Lacomia Re: Tabletki anty-novynette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 19:49
      nie no nie moge,następna:/ludzie czy wy w ogole czytacie ulotki dołączone do
      tabletek ze sie o takie rzeczy pytacie?a wogole nie wiem czy wiecie ze jest
      taki lekarz jak ginekolog,ktorego mozna o wszytsko zapytac a on wam wszytsko
      powie,chyba ze sie wstydzicie zapytac to wtakim razie nie wiem po co sie
      zabieracie za rzeczy,do ktorych nawyrazniej nie dorosliscie
      • downtown_train Re: Tabletki anty-novynette 18.10.05, 22:49
        lacomia niby masz sie za dorosla wiec jak mozesz opowiadac takie glupoty ?
        Lekarz nie jest w stanie przewidziec czy dana pacjentka bedzie miala jakies
        skutki uboczne po dannych tabletkach, a zalozycielka postu chce po prostu
        porownac doswiadczenia innych kobiet po tych wlasnie pigulkach.
    • yoanna_yo Re: Tabletki anty-novynette 19.10.05, 00:20
      no nie dowiesz się nim nie spróbujesz . jak pisały panny każda reaguje inaczej,
      mi przeszła torchę ochota np. po Logeście
    • Gość: WWWWWWWW Re: Tabletki anty-novynette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 08:49
      Nie chce cie straszyc ale po tych tabletkach po roki stosowania przytylam 20
      kilo...pzdr
    • Gość: jaxa22 Re: Tabletki anty-novynette IP: 212.244.24.* 19.10.05, 11:15
      po wszystkich tabletkach nie zmniejsza sie popend seksualny i albo reagujesz
      bardziej albo mniej
    • Gość: Alicja Re: Tabletki anty-novynette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 12:35
      po wszystkich tabletkach odczuwalam zmniejszona ochote na seks
      a po tych konkretnie po okolo roku czasu dostalam krwawienia
      w srodku cyklu i okazalo sie ze sie do nich przyzwyczailam a
      podobno wtedy obniza sie skutecznosc
      tabletek. wowczas lekarz przepisal mi cilest
    • Gość: aneta Re: Tabletki anty-novynette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 17:43
      Biorę te tabletki drugi miesiąc i czuję się po nich doskonale.Żadnych skutków
      ubocznych, ochota na seks wciąż ogromna:)Wcześniej nie brałam żadnych tabletek
      i nie wiem czy mogę już bezpiecznie się kochać tzn.czy chłopak może kończyć we
      mnie nie obawiając się konsekwencji...
      • Gość: gz85 Re: Tabletki anty-novynette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 17:52
        Moja pani ginekolog powiedziala ze jestem zabezpieczona juz od pierwszej
        tabletki, ale warto poczekac jakis tydzien albo nawet zaczac dopiero przy
        drugim opakowaniu.
    • Gość: Marta Re: Tabletki anty-novynette IP: *.fnet.pl 20.10.05, 19:03
      zdecydowanie nie :] Stosuje tabletki novynette od 8 miesięcy i na seks mam
      wielką ochote, powiem że nawet większą niż przed ich stosowaniem :> Choć to
      pewnie zasługa mojego Łobuza :] Z nim jestem od 7 miesiecy, ale zdecydowanie
      nie, choć każdy organizm reaguje inaczej. Rada: sprawdz jak będzie coś nie tak
      to spróbuj czegos innego :] Pozdrawiam
      • Gość: Marta Re: Tabletki anty-novynette IP: *.fnet.pl 20.10.05, 19:07
        Ps: Cera sie poprawiła a problemów z tyciem nie ma żadnych, nastój świetny i
        pewnośc że nic się nie stanie :) a mysle, że po miesiącu już tabletki działają
        w 100% (własciwie wg statystyk w 99%)... u mnie wszystkow jak najwiekszym
        pożadku :)
        • Gość: gz85 Re: Tabletki anty-novynette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:37
          To mnie pocieszylas, bo przewaznie slysze dosc niepochlebne opinie :(
    • malgos_r Re: Tabletki anty-novynette 21.10.05, 23:15
      no nie wiem... ja je stosowalam pare miesiecy, staralam sie robic przerwy, zeby
      sprawdzic czy to rzeczywiscie tabletki i okazalo sie, ze obnizaja ochote na sex
      a byly dni kiedy bylam az oziebla a nie jestem takiego typu osoba. Owszem cera
      sie poprawila, piersi powiekszyly i na poczatku bylo okej ale potem juz gorzej.
      A teraz pare miesiecy nie biore i sie czuje bardzo dobrze i nie mam problemow z
      libido!!!
      • Gość: Anula Re: Tabletki anty-novynette IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 22.10.05, 12:11
        Rzeczywiscie to jest sprawa bardzo indywidualna dlatego nie powinnas sie
        kierowac opiniami, tylko po prostu sama musisz sprawdzic:) ja biore teraz
        drugie opakowanie nowynette(po raz pierwszy zazywam tabletki). Ogolnie jestem
        zadowolona. Nie przytylam wcale, widze ze cera tez sie poprawila ale wydaje mi
        sie ze moje libido jednak spadlo nad czym ubolewam:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka