25.10.05, 12:50
Czy ktoś z Was a sądze że tak brał kąpiel we dwoje w wannie ? Bo ja bym chciał
ale mam pewne obawy co do wytrzymałości stalowych nóżek pod wanną (bo strop to
wytrzyma). Ja 90kg + ona 60kg + woda..... Troszke tych kilogramów jest....
Wiem że to może i idiotyczne ale może ktoś z was miał podobny wypadek albo coś
podobnego ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marian Dwie Szopy Re: We wannie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 12:55
      Pamietam jak dzis... Przeleciałem 10 pięter w dół... Jak na amerykańskim filmie
      było...
      • Gość: dadadama Re: We wannie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 13:04
        czyli taki np. osiłek biegajacy na siłownie co drugi dzień i wcinający sterydy jak wazy 140 kg to tez nie moze się kapać?? przeciez to absurd co piszesz, gdyby kazde z was wazyło powyżej 100kg może byłby problem, ale wtedy tez nie zmieścilibyście sie po prostu... ja się z chłopakiem często kąpie razem, może troche mniejsze są u nas te proporcje bo 53kg i 73kg, ale za to wanna nienajnowsza i jakoś się trzyma
    • margie Re: We wannie 25.10.05, 13:31
      ja sie regularnie kapie ze swoim facetem, oboje wazymy 160kg:)) NIc sie nigdy
      nie stalo:)
    • czekoladka_84 Re: We wannie 25.10.05, 13:39
      Jak mieszkasz na parterze to nie widze problemu. Jak na wyższym piętrze, to też
      nie widze problemu, przecież sąsiad ma chyba ubezpieczone mieszkanie.
    • Gość: beti "W wannie" a nie "we wannie " IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 25.10.05, 13:47
      • czekoladka_84 Re: "W wannie" a nie "we wannie " 25.10.05, 13:48
        Najlepiej "pod prysznicem" :)
        • agatka_to_ja Re: "W wannie" a nie "we wannie " 25.10.05, 13:53
          oj tak.. lepiej pod prysznicem... nie wzbudza sie fal, wiecej mozliwosci, woda
          nie stygnie...
          ech, znow sie rozmarzylam :)
          • czekoladka_84 Re: "W wannie" a nie "we wannie " 25.10.05, 13:58
            No teraz z chęcią weszłabym pod gorącyy prysznic ;)
            • syncmaster900 Re: "W wannie" a nie "we wannie " 25.10.05, 13:59
              Prysznica już prówałem wiele razy. Też jest super ale chciałem spróbować po
              prostu też wanny ....
              • czekoladka_84 Re: "W wannie" a nie "we wannie " 25.10.05, 14:01
                Też może być fajnie, najlepiej z dużą ilością piany ;)
                • o.n.a.1986 Re: "W wannie" a nie "we wannie " 25.10.05, 14:11
                  najlepiej z duza iloscia piany.. swieczki dookola i szampanik lub winko..
                  naprawde polecam :):P
                  Nie martw sie ja ze swoim misiem wazymy po 75.. i jakos nigdy nie mielismy
                  wypadku z woda :):)
                  • lilarose Re: "W wannie" a nie "we wannie " 25.10.05, 15:00
                    W wannie może być fajnie, tylko w trakcie...kapieli dużo wody sie wylewa :)))
                    • Gość: dziewczyna Re: "W wannie" a nie "we wannie " IP: 217.97.253.* 25.10.05, 15:58
                      Ale bym tak chciala byc w wannie ze swoim ukochanym,ale niestety to nie mozliwe
                      bo nie mamy gdzie przezywac tak wspanialych hwil!
                      • Gość: Krystyna Re: "W wannie" a nie "we wannie " IP: *.an3.ind20.da.uu.net 26.10.05, 04:32
                        Oblicz ile traca wasze ciala zanurzone w wodzie i do dziela. Na pewno wytrzyma.
                        • doogi Re: "W wannie" a nie "we wannie " 26.10.05, 08:48
                          hhehe niezłe :)
                          ja raz próbowałem, ale jakoś nie wygodnie było, mało miejsca :P
                          i jakoś sie nie zarwało
        • Gość: mala Re: "W wannie" a nie "we wannie " IP: *.run.pl / *.run.pl 28.10.05, 09:33
          pode prysznicem
    • olik35 Re: We wannie 27.10.05, 13:57
      Ja tych problemow nie mialam, bo wanna bez nozek i wazymy o wiele mniej niz wy.
      Ogolem taka wspolna kapiel jest super. Bardzo relaksuje. My lubimy pozapalac
      sobie siweczki, kadzidelka, jakis szampan na taboreciku przy wannie i ...
      Sama przyjemnosc
      • Gość: Nasty_Girl:* Re: We wannie IP: *.icpnet.pl 10.11.05, 21:58
        mmmmm....bylo cudownie<rozmazona> Ogromna ilosc piany...wszedzie migajace
        swieczki ...zimny szampan....i nasze mokre cialka wtulone w siebie....
        Niesamowite przezycie....:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka