jolaole 31.10.05, 17:15 Moj facet po przeczytaniu w jakiejs publikacji o przyjemnosci plynacej z draznienia prosaty poprosil mnie o to a teraz nawet mysli o analnym wibratoze- czy wasi faceci sa w tym podobni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: FACET i anal 31.10.05, 18:00 lepiej juz go popiesc i kup mu ten wibrator. bo inaczej poprosi jakiegos kolege, zeby zapuścił mu swoj wlasny "wibratorek" dla wymasowania prostaty. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: FACET i anal 02.11.05, 13:41 Niech idzie do klubu dla homo - tam naturalnymi wibratorami dadza mu przyjemnosc w darkroomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyzycek Re: FACET i anal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 20:29 Kurde, szanowny przedmówco- jaka znajomość tematu:) Opowiesz, jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Q Re: FACET i anal IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 16.12.05, 22:38 Ja bym chiala bysmy tego sprobowali <tj pieszczot tej okolicy i penetracja> ale moj partner nie cche o tym slyszec... Argumenty - to jest "gejowskie". przepraszam, ale jak kochamy sie w pupcie, to nie powinno byc dla niego "gejowskie"? przecie zmam inna dziurke od tego... Odpowiedz Link Zgłoś