zona_50centa 21.11.05, 12:28 Prezerwatywy, pigułki hormonalne, żele plemnikobójcze, plastry.... a moze w ogóle sie nie zabezpieczacie? Proszę o szczere odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Młoda Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 12:40 Szklanka wody-zamiast:)A poważnie: pigułki i ufam im bezgranicznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaaa Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 12:51 ja z moim partnerem stosujemy prezerwatywy i zele plemnikobójcze....jednak uwazam ze tabletki antykoncepcyjne to najlepsze wyjscie. Odpowiedz Link Zgłoś
maryskacomamiska Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? 21.11.05, 12:54 Ja używam Personę juz od 2 lat jak na razie bez wpadki :))) - chemia mi nie służyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocurkaaa Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 13:08 Ja uzywam tabletek Yasmin. Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? 21.11.05, 13:43 pigułki rulezzz :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolitka251 Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? 21.11.05, 14:12 Spirala i jestem super zadowolona ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria00 Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: *.com.pl / 213.199.197.* 21.11.05, 14:44 Harmonet pigułki Odpowiedz Link Zgłoś
antenka.vip Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? 21.11.05, 16:31 tez Harmonet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maleństwo Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: *.gorski.bzmw.gov.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 16:52 Harmonet to najlepsze wyjście Odpowiedz Link Zgłoś
monia19850324 Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? 21.11.05, 17:01 uzywam pigulki harmonet,juz 2 lata i sa super!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bassau Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? 21.11.05, 17:57 harmonet...=]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm żadnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 20:07 chyba że szklanka wody Odpowiedz Link Zgłoś
takasobiekobietka Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? 21.11.05, 20:32 cilest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: *.plock.mm.pl 21.11.05, 20:50 ja również cilest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 21:32 Też cilest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarnulka22* Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: *.autocom.pl 23.11.05, 14:31 Również cilest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emila Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.11.05, 23:01 Implant w ramieniu i jestem bardzo zadowolona. jedyna metoda ktora zabezpiecza w 100 %. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: 62.111.173.* 22.11.05, 08:53 ale chyba w polsce sobie tego nie zakladalas a jak tak to opisz wiecej bo sadze ze wiele osob chcialoby ta metode poznac blizej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emila Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.11.05, 09:47 Ten implant to 4 centymetrowa paleczka ktora ginekolog przy miejscowym znieczuleniu wklada pod skore zewnetrznej strony ramienia. Jest to metoda hormonalna. Implant ten dziala 3 lata i po tym czasie trzeba go zmienic. Przy czym ginekolog rob male naciecie skalpelem i wyciaga ta "paleczke". Jesli to bardzo skuteczna metoda zapobiekania ciazy bo jedyna ktora chroni w 100%. Niestety nie wiem czy w Polsce juz to ginekolodzy robia. Ja mieszkam w Niemczech i placilam za to 306 euro. W sumie i tak sie oplaca bo za tabletki w ciaku 3 lat wychodzilo mi ponad 400 euro. Pozdrawiam Emila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emila Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.11.05, 09:54 Link na ten temat da zainteresowanych. www.gesundheit.com/gc_detail_23_gc31080405.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: 62.111.173.* 22.11.05, 11:57 wielkie dzieki za wyczerpujaca odpowiedz:) a moze cos po polksu masz o tym albo przynjamniej po ang, bo po niemiecku nie szprecham:( bajer niezly, o niczym nie trzeb apamietac i 3 lata kompleksowego spokoju, ech polska, jak zwykle 100 lat za muryznami;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /// Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:00 20 lat temu w Indiach biednym kobietom wszywano przymusowo inplant, wiele z nich zmarło. Pewnie część z tych co same sobie wszczepiają też skończy przed czasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emila Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.11.05, 20:40 Nie bardzo rozumiem jaki to ma zwiazek. Sama nie mozesz sobie tego wszczepic. takim czyms sie zajmuja ginekolodzy i nawet ci musza miec specjalne szkolenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /// Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 21:30 Droga do twojego "szczęścia" jest okupiona śmiercią tych biednych kobiet, pomyśl czasem o nich, czy warto było ich zabijać (wszak pobyt tworzy podasz. a gdzieś trzeba to sprawdzić) Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? 25.11.05, 00:51 Gość portalu: /// napisał(a): > Droga do twojego "szczęścia" jest okupiona śmiercią tych biednych kobiet, - Podaj FAKTY - kiedy, gdzie, ilu kobiecom CO było podane? Nazwę środka poproszę. > pomyśl czasem o nich, czy warto było ich zabijać (wszak pobyt tworzy podasz. a > gdzieś trzeba to sprawdzić) - A Ty pomyśl czasem o ortografii i nie używaj słów których znaczenia nie znasz. "Chciałem zapłacić za POBYT w szkole podstawowej, by nauczyć się znaczenia słowa POPYT" "Myślałem, że PODASZ mi informacji swiadczące o tym, co znaczy PODAŻ" A tak już zupełnie na serio - nie zawsze popyt jest następstwem podaży, często jest na odwrót (atrakcyjna cena, tworzenie wyimaginowanych potrzeb ludzkich) ale myślę, że jeśli już tak bardzo mylisz podstawowe pojęcia ekonomiczne to na nic zdadzą się jakiekolwiek bardziej skomplikowane tłumaczenia. KOLEJNY RAZ PISZĘ - JEŚLI POSŁUGUJESZ SIĘ JAKIMIŚ INFORMACJAMI - NAJPIERW NALEŻY PRZEDSTAWIĆ FAKTY CZYLI CO, GDZIE, KIEDY. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? 22.11.05, 22:22 Ponad 40 lat temu setki kobiet urodziło kalekie dzieci przez stosowanie tabletek (pseudo) poronnych nie wiedząc, że w większości przypadków uszkadza a nie usuwa płód. Przez "kupę" lat szpikowano dzieci szpinakiem nie wiedząc, że ten, który wyliczał zawarte w nim żelazo pomylił się o jedno 0, co w dzisiejszych czasach odkryto i stwierdzono, że zawartość ta niczym nie ubliża choćby pomidorom. Niecałe 6 lat temu wierzono, że koniec świata nastąpi w roku 2000. Czasy się zmieniają a Ty, drogi(a) "///" nawet nie wysilisz się, by poszukać co to był za środek wszczepiany pod skórę biednym kobietom. To mógłby być nawet worek z cyjankiem a oko zawiesi Ci się na słowie "pod skórę" i już piszesz posta. Wstyd ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja 23 Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 00:04 Zdecydowanie piguły!Ja łykam CILEST. Odpowiedz Link Zgłoś
waldka_zmora Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? 23.11.05, 08:21 z waldkiem zadnego on nie ma plemnikow Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? 23.11.05, 18:23 prezerwatywy + kapturek lateksowy (powinien byc tylko kapturek z kremem, ale mam uczulenie na nonoxycol-9) stosuje od 6 miesiecy, jak na razie b. skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPDorota Lemoniade.... zamiast:P IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 25.11.05, 09:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:54 stediril 30- są super! zero skutków ubocznych, wygoda, a co najważniejsze, ja i mój chłopak jesteśmy na prawdę spokojni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadrzemiona Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: *.net-serwis.pl 25.11.05, 14:23 Jeśli mogę, zaciskam uda, a jeśli nie, to potem zaciskam kciuki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jujka Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:32 Na forum sa tacy jedni co rajstopy stosuja jako srodek antykoncepcyjny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: *.icpnet.pl 10.12.05, 19:31 Tabsy anty - Novynette. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niya Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 19:49 do wczoraj plastry od dzisiaj wkładka mirena :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka_20 Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? 10.12.05, 20:22 ABSTYNENCJE:p Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? 10.12.05, 20:34 ksieza mowia ze celibat ale ja im nie wierze:) Odpowiedz Link Zgłoś
laff.irynda Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? 11.12.05, 20:24 Tabletki (Logest) ale dlugo mi zajelo zeby przekonac mojego M ze sa bezpieczne... Dlugo chlopak wyskakiwal przed i konczylismy inaczej... Pewnego razu przygotowalam mu pelne info i porownanie skutecznosci kilku metod (mocno stapa po ziemi i lubi konkretne argumenty). Nastepnym razem juz sie nie zastanawial :) I bylo w koncu wspaniale :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocurkaaa Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 08:37 To ja cholera jasna biore tabsy za prawie 43 zł a tu są za 3zł no nie,ide do ginekologa.Wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 21:54 ja tez biore CILEST ale kolezanka poinformowala mnie ze niektore nasze tabletki w innej wersji sa nawet do 10 razy tańsze i ona bierze takie za 3zl i wcale nie sa nafaszerowane jakimis "szalonymi" hormonami, wiec pogadam z lekarzem czy nie moge dostac tanszych bo po co przeplacać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 23:15 Ja od ponad 2. lat biorę tabletki Stediril 30, są swietne!! Kosztują mniej niż 3zł. a co najważniejsze działają i czuję się po nich świetnie :) Zero skutków ubocznych, bezbolesne miesiączki, tylko zmiany nastrojów zostały, ale w tej kwestii nawet hormony mi nie pomogą :) Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.12.05, 18:05 a ktoras z was stosuje REGULON? bo mi ginekolog przepisał bo prosiłam o takie, ktore oprocz zabezpieczenia przed ciaza, poprawiaja tez cere, no i nie wiele sie zmieniło:( , a wy jesli stosujecie to wam sie cera poprawiła? bo mi i tak przed okresem wychodza syfki:( buuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >) Re: Jaki środek antykoncepcji stosujecie? IP: 62.111.139.* 13.12.05, 21:32 Co ja zrobie, jeśli badania wykarzą ze nie moge brac pigulek??!! Odpowiedz Link Zgłoś