Dodaj do ulubionych

doskonałe figurki tancerek...

26.11.05, 15:11
kurde jak ja im zazdroszcze no :D sama tez nie jestem jakas gruba, czy cos,
jestem szczupla, ale tak zgrabna jak te tancerki z "Taniec z gwiazdami" to
nie:) jestem pod wrazeniem figury Edyty Herbuś [tanczy z Kuba Wesołowskim] w
drugim tancu:) dzis byla powtorka programu:) w krociutkiej sukieneczce:) a
tak poza tym to sie poplakalam ze wzruszenia jak tanczyla Kasia Cichopek z
Marcinem rumbe:) piekne ;( :) ale glupoty pisze:D ale to dlatego ze jestem
chora, mam goraczke i nudze sie jak mops, o :D ide zaraz do lozeczka sie
wygrzac, pozdrawiam :D ps. czy wystarczy codziennie godzina cwiczen i
dieta 1000kcal. zeby miec taka sliczna figurke jak te tancerki?:]
Obserwuj wątek
    • czekoladka_84 Re: doskonałe figurki tancerek... 26.11.05, 15:14
      Niestety nie :( Poza tym uważaj z tymi ćwiczeniami. Najlepsze są rozciągające i
      bieganie. W zimie jazda na nartach :) Zresztą to zależy jaką masz budowe ciała.
      • 8nastka1 Re: doskonałe figurki tancerek... 26.11.05, 15:15
        wiem wiem ze u nich to lata praktyki etc... kurde no ale ja tez tak chce:P :D
        • czekoladka_84 Re: doskonałe figurki tancerek... 26.11.05, 15:18
          To się zapisz na kurs tańca. :) Będziesz się potem miała wdzięczne ruchy czy
          coś w tym stylu.
      • Gość: ona_młoda wole bez IP: 193.151.48.* 26.11.05, 16:44
        Wiem co czujesz, bo też mam ten sam problem, ja tak samo nie wiem co zrobić,
        aby mieć tak świetną figure. Sądzę, ze to tez zalezy od uwarunkowań genetycznych
        (wiesz mamuska ma szrsze bioderka to corka tez) i głupiej przemiany materii.
        Łączmy sie
    • Gość: Izis Re: KASIA KASIA KASIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 18:09
      Kasia Cichopek ma talnet, jest zmysłowa tancerką pomimo tłuszczyku na nózkach.
      I partnerka Wesołowskiego tego nie ma.
      taniec to emocje, to wiotkośc i zmyłsowoś, idelana figura nic nie da jak nie ma
      się daru wyrazania tancem emocji:)
      • 8nastka1 Re: KASIA KASIA KASIA 26.11.05, 19:31
        Alez ja wlasnie o tym mowie. Ze Kasia pieknie tanczy. A podoba mi sie figurka
        Edyty, ktora jest profesjonalna tancerka i nie ma jej czego zarzucic...
    • Gość: lunatula Re: doskonałe figurki tancerek... IP: 217.153.84.* 26.11.05, 19:21
      dziewczyno!!!!!!! jestem w szoku!!!!! dieta 1000 kalorii ????? toć to na
      dluzsza mete samobojstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Iv Re: doskonałe figurki tancerek... IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 26.11.05, 22:13
      Malo jest tancerek, ktore nie maja problemu typu 'zbyt rozbudowane miesnie ud',
      wiec ja tam nie jestem pewna czy to taka super figurka...
      • 8nastka1 Re: doskonałe figurki tancerek... 27.11.05, 11:11
        podalam konkretny przyklad. - Edyta Herbuś.
        • czekoladka_84 Re: doskonałe figurki tancerek... 27.11.05, 11:50
          Ona jest bardzo drobna i raczej niska. Więc zawsze będzie wyglądać bardziej
          delikatnie niż wyższe tancerki.
          • Gość: Asia Re: doskonałe figurki tancerek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 12:11
            a mi figura Edtyty się nie podoba...za mało kobieca...zero bioder, zero
            biustu...większośc moich znajomych to faceci i wierz mi żaden z nich nie lubi
            takich kościotrupów...i nie to,ze sie pocieszam, bo sama długo wygladałam jak
            taki wieszak, ale udało mi sie troszke przytyc i jestem o niebo bardziej
            zadowolona z mojej figury. Dlatego nie warto sie katowac rygorystycznymi
            dietami i cwiczeniami, tylko zaakceptuj siebie taka jaka jestes:)
            • 8nastka1 Re: doskonałe figurki tancerek... 27.11.05, 12:17
              hmm no kwestia gustu, mi sie bardzo podoba. wlasnie doskonale wygladala w tej
              sukieneczce krotkiej, bez ramiaczek, taka prosta. idealnie wrecz. chcialabym
              tez kiedys taka zalozyc i miec swiadomosc ze wygladam doskonale. idealne nogi.
              hehehe moze ja juz przestane bo zaraz mnie ktos o cos posadzi:P no ale nie ma
              co sie oszukiwac kiedy dziewczyna ma idealna figure, bo oczywiscie nie brakuje
              takich co jak widza przykladowo ladna dziewczyne, mowia ze jest brzydka.
              zwyczajnie z zazdrosci. a jesli chodzi o urode Edyty, to zdecydowanie
              korzystniej wyglada kiedy pokazuja ja na tych treningach, bez mejkapu, w
              rozpuszczonych wlosach. makijaz jej urode tylko niszczy.
              • Gość: Czarnulka22* Re: doskonałe figurki tancerek... IP: *.autocom.pl 27.11.05, 13:11
                No właśnie- gusta nie podlegają dyskusji...Moim zdaniem Edyta jest zdecydowanie
                najładniejszą i najzgrabniejszą tancerką programu.A co sądzicie o samej formie
                tego widowiska??Czy nie wydaje się wam dziwne, że krytyka dotyka non stop te
                same pary??(Kuba i Edyta)Nie znam się ale chyba nie jest możliwością aby przez
                pare miesięcy mozna się nauczyć tanczyć na poziomie turniejowym...
                • 8nastka1 Re: doskonałe figurki tancerek... 27.11.05, 13:33
                  Co do krytyki pary w której jest własnie Edyta i Kuba, to nie chodzi o sama
                  Edyte, tylko o Kube, ktory co prawda to prawda, tanczyc nie potrafi:) Jest
                  sredni, a nawet przecietny, widac jego starania, ktore w momencie tanca
                  wygladaja bardzo "na sile" jest smiesznie zgarbiony i nie nadaza chwilami za
                  partnerka... Wg. mnie z wszystkich par, z tancerzy zawodowych, z kobiet
                  najlepsza była Anna Głogowska [tanczyła z Piotrem Gąsowskim] a z mezczyzn Rafał
                  Maserak:) [tanczy z Malgosia Foremniak:)] a z gwiazd oczywiscie Kasia Cichopek:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka