27.11.05, 19:33
jakie facet moze miec zalety i kiedy? chce mu napisac na kartce imieninowej 50
jego zalet, na razie mam tylko 20, np slodki gdy o cos prosi, rozbrajajacy gdy
przeprasza, cierpliwy gdy mi cos tlumaczy itp...
pomozcie
Obserwuj wątek
    • Gość: alicja Re: zalety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:43
      użyteczny, gdy coś sie zepsuje
    • Gość: kali Re: zalety IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 20:18
      Skad mam wiedziec jaki jest Twoj facet?
      • Gość: amelka Re: zalety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:37
        sa pewne cechy ktore zakochana dziewczyna widzi w facecie niezaleznie od tego
        jaki on jest naprawde. poza tym nie pytam jaki jest moj facet tylko jakie facet
        (ogolnie) moze miec cechy, jest roznica prawda?
        • Gość: Krawat Waleczny jak wypije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:51
          • Gość: dfsd Re: Waleczny jak wypije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:53
            piękny jak ja wypije :D :D
        • Gość: kali Re: zalety IP: *.ztpnet.pl 28.11.05, 18:50
          > sa pewne cechy ktore zakochana dziewczyna widzi w facecie niezaleznie od tego

Zakladam, ze znalazly sie one w tej 20, bo najszybciej przychodza do glowy.

> jaki on jest naprawde. poza tym nie pytam jaki jest moj facet tylko jakie facet
          > (ogolnie) moze miec cechy, jest roznica prawda?

Roznica jest, ale w kontekscie Twojej wypowiedzi nie ma. Chcesz miec cechy na
          kartke z okazji jego imienin.
          PS1. Kretynskie jest pisanie cech, ktorymi sie nie charakteryzuje Twoj lovelas.
          PS2. Pewnie bylby zadowolony gdyby sie dowiedzial, ze farmazony wypisane na
          kartce sa wyssane z netu, a nie z Ciebie.
          • Gość: amelka Re: zalety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 20:16
            nie mam zamiaru pisac cech z ktorymi nie ma nic wspolnego, ale wiesz w sumie to
            masz troche racji, nie powinnam pytac ludzi na necie o takie rzeczy bo tu
            potrafia tylko czlowieka zjechac a nie mu poprostu pomoc.
    • Gość: jaquline Re: zalety IP: *.ipt.aol.com 28.11.05, 11:37
      ja od poczatku z kazdym facetem jakim bylam prowadzilam liste wad i zalet,
      dpisywalam wszystko co mi sie rzucilo w oko. jak przyszlo do rozstania do
      czytalam te liste i juz wiedzialam czy moge z tym facetem byc czy nie bo mialam
      caly jego charakter przed oczami. przewaznie bylo wiecj wad niz zalet - stad
      rozstania.
      tylko moj obecny sie jakos "trzyma"-na 68 wad ma 85 zalet...:)
      • Gość: licz_podczas_seksu Re: zalety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 13:11
        ..ja jak szedłem do podstawiaka robiłem jeszcze głupsze rzeczy, więc chill out ;))
    • waldek1610 Czy potrafisz go chwalic bez.... mowienia o sobie? 28.11.05, 11:45
      amel.ka napisała:

> jakie facet moze miec zalety i kiedy? (...) np slodki gdy o cos prosi,
      rozbrajajacy gdy
      > przeprasza, cierpliwy gdy mi cos tlumaczy itp...

-Mily kiedy zmywa naczynia,
      -Meski kiedy siedzi cicho i Ciebie slucha,
      -Dobry chlopczyk kiedy patrzy na Ciebie jak na obrazek,
      -Kochany gdy siedzi na podlodze i waruje u Twoich stup,

....mozesz w ten sposob bez konca go obrazac
      • Gość: amelka Re: Czy potrafisz go chwalic bez.... mowienia o s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:10
        chyba troche wyolbrzymiasz to co napisalam, wlasnie taki jest moj cel zeby
        wszystkie zalety byly zwiazane z naszym zwiazkiem a nie naszymi znajomymi.
        jesli bys sie obrazil gdyby dziewczyna Ci powiedziala ze jestes cierpliwy albo
        slodki, to jakis dziwny jestes...
        • Gość: Artur Przezywacz Re: Czy potrafisz go chwalic bez.... mowienia o s IP: 195.69.82.* 30.11.05, 10:14
          > chyba troche wyolbrzymiasz to co napisalam, wlasnie taki jest moj cel zeby
          > wszystkie zalety byly zwiazane z naszym zwiazkiem

I to jest wlasnie twoj blad
          • Gość: amelka Re: Czy potrafisz go chwalic bez.... mowienia o s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 20:25
            raczej nie znasz mojego faceta lepiej ode mnie, wiem co go moze obrazic a co nie.
            milo ze wyraziliscie swoja opinie, pozdrawiam
            • Gość: Artur Przezywacz Re: Czy potrafisz go chwalic bez.... mowienia o s IP: 195.69.82.* 01.12.05, 03:56
              Nic nie rozumiesz - nie chodzi o to czy sie obrazi
        • waldek1610 ach ten brak bezinteresownosci.... 01.12.05, 09:23
          Gość portalu: amelka napisał(a):

> chyba troche wyolbrzymiasz to co napisalam, wlasnie taki jest moj cel zeby
          > wszystkie zalety byly zwiazane z naszym zwiazkiem a nie naszymi znajomymi.
          > jesli bys sie obrazil gdyby dziewczyna Ci powiedziala ze jestes cierpliwy
          albo
          > slodki, to jakis dziwny jestes...

A jak by Ci sie podobalo gdyby twoj chlopak tylko mowil Ci ze dobrze gotujesz,
          prasujesz itd. Powiedz cos bezinteresownego...

• b-beagle Re: zalety 01.12.05, 08:56
      Aż 50 to niemożliwe ))))
    • heretic-magic Re: zalety 01.12.05, 09:25
      Moim zdaniem pomysl jest dobry, ucieszylabym sie gdyby ktos opisal moje zalety
      za pomoca porownan :) 50 to dosc duzo, moze napisz tyle ile on ma lat, no chyba
      ze ma 50 lat ;) ----> pozdrawiam
    • Gość: inna_jesteś_jakaś? Re: zalety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 13:08
      co za debilny pomysł. popytaj ludzi na ulicach :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka