amel.ka 27.11.05, 19:33 jakie facet moze miec zalety i kiedy? chce mu napisac na kartce imieninowej 50 jego zalet, na razie mam tylko 20, np slodki gdy o cos prosi, rozbrajajacy gdy przeprasza, cierpliwy gdy mi cos tlumaczy itp... pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alicja Re: zalety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:43 użyteczny, gdy coś sie zepsuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: zalety IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 20:18 Skad mam wiedziec jaki jest Twoj facet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: zalety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:37 sa pewne cechy ktore zakochana dziewczyna widzi w facecie niezaleznie od tego jaki on jest naprawde. poza tym nie pytam jaki jest moj facet tylko jakie facet (ogolnie) moze miec cechy, jest roznica prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfsd Re: Waleczny jak wypije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:53 piękny jak ja wypije :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: zalety IP: *.ztpnet.pl 28.11.05, 18:50 > sa pewne cechy ktore zakochana dziewczyna widzi w facecie niezaleznie od tego Zakladam, ze znalazly sie one w tej 20, bo najszybciej przychodza do glowy. > jaki on jest naprawde. poza tym nie pytam jaki jest moj facet tylko jakie facet > (ogolnie) moze miec cechy, jest roznica prawda? Roznica jest, ale w kontekscie Twojej wypowiedzi nie ma. Chcesz miec cechy na kartke z okazji jego imienin. PS1. Kretynskie jest pisanie cech, ktorymi sie nie charakteryzuje Twoj lovelas. PS2. Pewnie bylby zadowolony gdyby sie dowiedzial, ze farmazony wypisane na kartce sa wyssane z netu, a nie z Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: zalety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 20:16 nie mam zamiaru pisac cech z ktorymi nie ma nic wspolnego, ale wiesz w sumie to masz troche racji, nie powinnam pytac ludzi na necie o takie rzeczy bo tu potrafia tylko czlowieka zjechac a nie mu poprostu pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaquline Re: zalety IP: *.ipt.aol.com 28.11.05, 11:37 ja od poczatku z kazdym facetem jakim bylam prowadzilam liste wad i zalet, dpisywalam wszystko co mi sie rzucilo w oko. jak przyszlo do rozstania do czytalam te liste i juz wiedzialam czy moge z tym facetem byc czy nie bo mialam caly jego charakter przed oczami. przewaznie bylo wiecj wad niz zalet - stad rozstania. tylko moj obecny sie jakos "trzyma"-na 68 wad ma 85 zalet...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licz_podczas_seksu Re: zalety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 13:11 ..ja jak szedłem do podstawiaka robiłem jeszcze głupsze rzeczy, więc chill out ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Czy potrafisz go chwalic bez.... mowienia o sobie? 28.11.05, 11:45 amel.ka napisała: > jakie facet moze miec zalety i kiedy? (...) np slodki gdy o cos prosi, rozbrajajacy gdy > przeprasza, cierpliwy gdy mi cos tlumaczy itp... -Mily kiedy zmywa naczynia, -Meski kiedy siedzi cicho i Ciebie slucha, -Dobry chlopczyk kiedy patrzy na Ciebie jak na obrazek, -Kochany gdy siedzi na podlodze i waruje u Twoich stup, ....mozesz w ten sposob bez konca go obrazac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Czy potrafisz go chwalic bez.... mowienia o s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:10 chyba troche wyolbrzymiasz to co napisalam, wlasnie taki jest moj cel zeby wszystkie zalety byly zwiazane z naszym zwiazkiem a nie naszymi znajomymi. jesli bys sie obrazil gdyby dziewczyna Ci powiedziala ze jestes cierpliwy albo slodki, to jakis dziwny jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Czy potrafisz go chwalic bez.... mowienia o s IP: 195.69.82.* 30.11.05, 10:14 > chyba troche wyolbrzymiasz to co napisalam, wlasnie taki jest moj cel zeby > wszystkie zalety byly zwiazane z naszym zwiazkiem I to jest wlasnie twoj blad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Czy potrafisz go chwalic bez.... mowienia o s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 20:25 raczej nie znasz mojego faceta lepiej ode mnie, wiem co go moze obrazic a co nie. milo ze wyraziliscie swoja opinie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Czy potrafisz go chwalic bez.... mowienia o s IP: 195.69.82.* 01.12.05, 03:56 Nic nie rozumiesz - nie chodzi o to czy sie obrazi Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 ach ten brak bezinteresownosci.... 01.12.05, 09:23 Gość portalu: amelka napisał(a): > chyba troche wyolbrzymiasz to co napisalam, wlasnie taki jest moj cel zeby > wszystkie zalety byly zwiazane z naszym zwiazkiem a nie naszymi znajomymi. > jesli bys sie obrazil gdyby dziewczyna Ci powiedziala ze jestes cierpliwy albo > slodki, to jakis dziwny jestes... A jak by Ci sie podobalo gdyby twoj chlopak tylko mowil Ci ze dobrze gotujesz, prasujesz itd. Powiedz cos bezinteresownego... Odpowiedz Link Zgłoś
heretic-magic Re: zalety 01.12.05, 09:25 Moim zdaniem pomysl jest dobry, ucieszylabym sie gdyby ktos opisal moje zalety za pomoca porownan :) 50 to dosc duzo, moze napisz tyle ile on ma lat, no chyba ze ma 50 lat ;) ----> pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna_jesteś_jakaś? Re: zalety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 13:08 co za debilny pomysł. popytaj ludzi na ulicach :/ Odpowiedz Link Zgłoś