Dodaj do ulubionych

Przerwanie błony...

07.12.05, 15:35
Kilka dni temu ja i moj facet chcielismy sie po raz pierwszy kochac. Gdy
wszedl we mnie czulam straszny bol i wycofal sie, w zwiazku z tym do niczego
nie doszlo. Mimo to pozniej zobaczylam na majtkach krew. Czyli doszlo do
przebicia blony czy to z innego powodu??
Obserwuj wątek
    • Gość: zyczliwy Re: Przerwanie błony... IP: 62.111.173.* 07.12.05, 15:59
      to nie blona!!! najwidoczniej roziwja sie w tobie OBCY! lepiej pojdz do
      najblizszej wypozyczalni i zaopatrz sie we wszystkie 4 czesci filmu a zoabczysz
      co cie czeka jak bedziecie dalej sie tak z chlopakiem zabawiac!!!
    • meg.888 Re: Przerwanie błony... 07.12.05, 16:04
      ochhh no pewnie że błona.. przerwanie błony wcale nie zalezy czy odbyłas pełny
      stosunek czy tlyko partner wszedł w Ciebie i zaraz się wycofał.. i wogóle bół +
      krew przy tym to chyba oczywiste.. ojejku dziewczyny ://
    • Gość: biedronka Re: Przerwanie błony... IP: *.chello.pl 07.12.05, 20:31
      poczekaj...juz ja widze w moich oczach twój stosunek.nie bój wrózka biedronka ci
      wszystko opowie czy została przerwana błona czy nie ale...za 50 zł
      • Gość: komisarz Re: Przerwanie błony... IP: *.smrw.lodz.pl 08.12.05, 12:14
        proponuję powołać komisję śledczą, która zbada sprawę i wyda oświadczenie
        • Gość: taki jeden Re: Przerwanie błony... IP: 198.36.86.* 08.12.05, 12:35
          Ja z miła checia zostane przewodniczacym i sam osobicie zbadam cie moje drogie
          dziecko:P
          • 86agnieszka86 Re: Przerwanie błony... 18.12.05, 18:23
            Ale Wy macie pomysly...
            • ania_188 Re: Przerwanie błony... 18.12.05, 18:36
              a ja podejrzewam ze to kosmici ;)
    • Gość: amelka Re: Przerwanie błony... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 19:38
      nie, no co Ty, przecież nie wytrysnal w Tobie wiec, na pewno nie przerwał Ci
      błony, to okres poprostu, a ten bol to było napięcie przedmiesiączkowe
      • Gość: Pinezka Re: Przerwanie błony... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 20:32
        Heh .. dobree =D
      • ania_188 Re: Przerwanie błony... 18.12.05, 20:33
        z pewnoscia jestes jeszcze dziewica, nie martw sie tą krwia ;)
        • Gość: claudiax Re: Przerwanie błony... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.05, 21:06
          Jaja sobie robicie i tyle! Okres-haha na pewno nie! Nie moze ktos normalnie
          wytlumaczyc?
          • Gość: smak.moich.ust Re: Przerwanie błony... IP: *.telpol.net.pl 23.12.05, 22:58
            prosze, otóż, błona umiejscowiona jest w różnej odległości od wejścia do
            pochwy, jednak prawie zawsze keidy facet w ciebie wejdzie, dojdzie do jej
            przerwania (no chyba ze ma tragicznie mały sprzet). Krew częstwo występuje, a
            jeśli byłaś dziewicą, to logiczne, że krew jest. Ból to to przerwanie błony i
            samo wprowadzenie członka- przecież masz tam wszystko ciasne to musiało toszke
            poboleć. Taki nasz urok, po prostu trza to przetrzymać. Pisze z wiedzy
            teoretycznej, ale myśle ze dobrze wytłumaczyłam. Jak coś to pytaj.
            • Gość: claudiax Re: Przerwanie błony... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.05, 14:06
              Dzieki, torche mi to rozjasnilas;) masz swietne pseudo:)pozdrawiam
    • Gość: waco Re: Przerwanie błony... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 00:25
      ja moge to sprawdzic organoleptycznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka