Dodaj do ulubionych

NIENAWIDZĘ ŚWIĄT

24.12.05, 12:10
nie lubie tego całego udawania, dzielenia sie opłatkiem,ludzie się do siebie
usmiechają, pozdrawiają, a za pare dni i tak dalej jedni drugim podkładaja
świnie, obgadują, wymawiają co dla kogo zrobili, krzyczą,Nienawidze swiat, a
jak ktoś ma ochote mnie za to obrzycić jakims miłym epitetem to niech
spier....la bo nie mam na to ochoty, pozdro dla tych którzy tak jak ja
olewają te swieta
Obserwuj wątek
    • Gość: julkaa Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT IP: *.orange.pl 24.12.05, 12:18
      Masz racje.Ja tez nienawidze tej calej szopki!
      • Gość: a Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT IP: *.rdi.pl 24.12.05, 12:18
        jestem z wami
        • Gość: bastian20 Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 12:22
          Moze nie nienawidze,ale powoli mnie to drażni żeczywiście wszystko na pokaz...A
          Dziś jestem strasznie ZŁY =/
          Ale po mimo to Żeby sie wam w Życiu układało po waszej myśli....
          • rivvana Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT 24.12.05, 12:25
            tez jestem zła, chciałabym żeby już był wtorek, z całej tej szopki tylko karpia
            lubie, ale też to nie zdrowe, co te rybki musza przejść, ile muszą się męczyć
            zanim skończą na naszym stole
            • Gość: julkaa Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT IP: *.orange.pl 24.12.05, 12:29
              Hej rivvana moze podasz mi swoj nr gg to sobie porozmawiamy o tym?
              • rivvana Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT 24.12.05, 12:32
                podaj mi swój odezwe sie za jakies 30 minut zrobie paznokcie , wrrr
                • Gość: julkaa Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT IP: *.orange.pl 24.12.05, 13:44
                  ok oto moj nr 7818487 dla rivvany
                • Gość: kali Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT IP: *.ztpnet.pl 24.12.05, 23:51
                  > podaj mi swój odezwe sie za jakies 30 minut zrobie paznokcie , wrrr

ROTFL.
            • Gość: moniaaaa Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT IP: *.int.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 20:21
              ja nienawidze tych swiat bo mam pop......na rodzinke,kazyd mysli tlyko o
              sobie,ojciec jest alkoohlikiem,zawsze w wigilie naj....ny,nigdy w zyciu nie
              mialam prawdziwego prezenta z zaskoczenia,nie wierzylamz mikolaja,wigilia zawsze
              byla szybka kolacja,wiecej przygotowan niz pozytku,marze o swietach prawdziwych
              jak z filmu,cala rodzinka razem,cieplo i czysto w mieszkaniu,nie musza byc
              prezenty,byle bylo przytulnie a nie swieta z alkoholikiem,to jakbyscie sobie
              menela z ulicy wzieli,bo taki jest moj kochany tatulko,nie znosze tego pijaczyny.
              • czekoladka_84 Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT 24.12.05, 21:05
                Współczuje. Akurat w tamte święta tak się złożyło, że byliśmy u brata mojej
                mamy na wigili. On ma żone i dzieci. Ta jego żona ma brata alkoholika. Właśnie
                w trakcie naszej wizyty on musiał przyjść. Oczywiści pijany. Zrobił awanture,
                no i po wigili. Nie wyobrażam sobie mieć do czynienia na codzień z
                alkoholikiem. A być z nim podczas świąt to koszmar.
            • Gość: kali Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT IP: *.ztpnet.pl 24.12.05, 23:50
              > tez jestem zła, chciałabym żeby już był wtorek, z całej tej szopki tylko karpia
              > lubie, ale też to nie zdrowe, co te rybki musza przejść, ile muszą się męczyć
              > zanim skończą na naszym stole

To przestan jesc mieso, bo co te wszystkie zwiarzatka przezywaja zeby trafic na
              sklepowe polki.
    • frezja66 Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT 24.12.05, 13:10
      zgadzam sie w 100 %-tach, przyznam sie, że czekałam na taki post a sama jakos
      nie miałam odwagi go załozyc, bo święta spędzam w gronie rodzinnym, i jak sobie
      pomysle, że tyle ludzi spędzi ten dzień samotnie, to mój problem, że nie lubię
      świąt i mnie strasznie drażnią wydaje się strasznie błahy

no mógłby być juz wtorek, albo najlepiej po sylwestrze
    • Gość: ewelina19 Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 13:41
      Pozdrawiam Cie i zgadzam sie z Toba!
    • Gość: ziom Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 14:06
      Swieta to zajebista sprawa ,najlepsze melanze wodka z bracmi po wieczerzy duzo
      zarcia barszczyk na kaca cos pieknego i wszyscy weseli elo
    • Gość: Artur Przezywacz Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT IP: 195.69.82.* 24.12.05, 14:09
      Pokolenie JP2, nie ma co.
    • Gość: apsik Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT IP: *.smstv.pl 24.12.05, 15:32
      moja droga ty nie nienawidzisz swiat-ty nienawidzis zaklamania.pochwala ci sie
      nalezy a nie zjebka.ale przeciez w rozinie mama tata to chyba nie est tak
      zle.maz zona-chyba nie ma az takiego zaklamania?zycze ci z okazji swiat
      wszystkiego naj bo chyba naprawde na to zaslugujesz skoro zauwazasz takie rzeczy;]
      • Gość: maja Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT IP: *.acn.waw.pl 24.12.05, 17:29
        Nie lubię świąt - z tym przymusem świętowania, dzielenia się opłatkiem, obłudy
        dobrych życzeń jak każdy wie że jeden drugiego w łyżce wody by utopił...
        Wszyscy się do siebie szczerzą i życzą sobie wszystkiego dobrego w tak naprawdę
        g... ich to obchodzi co się dzieje w życiu innej osoby..I co się
        stanie...Dobrze ze to tylko jeden dzień, tak naprawdę. A jeszcze bardziej
        nielubię Sylwestra z tym przymusem zabawy. Mam świętować to będę bez rozkazu z
        góry.
        • Gość: taki jeden Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 17:41
          Zjadłem rybeczke wiec wyjebie piteczke
        • Gość: fgfg Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 17:42
          nie lubie świąt bo:
          TRZEBA IŚĆ DO KOŚCIOŁA!!
          - ubierać chonke.... : /
          a poza tym jestem cały dzięń zła i kurde przez to będę cały rok zła....
          napiłabym sie ale nie ma z kim!! i mnie szlag trafia bo wszyscy idą... ehhhhhhh
          chce żeby było już jutro.. tylko to wolne jest fajne..
          • rivvana Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT 24.12.05, 17:54
            wcześniej umawiałam się z chłopakiem, że dziś sie spotkamy, a wczoraj coś się
            stało, nie mieliśmy humorów i rozstaliśmy się tak bezpółciowo, dziś jestem sama
            nawet nie zadzwonił..
            • frezja66 Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT 24.12.05, 20:13
              nie przejmuj sie tym, że nie zadzwonił,
              może nie ma czasu bo wiesz z rodziną świetuje, albo po prostu jest taki jak
              większośc i wtedy gdy go naprawde potrzebujesz to go po prostu nie ma....
              • Gość: kali Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT IP: *.ztpnet.pl 24.12.05, 23:54
                > nie przejmuj sie tym, że nie zadzwonił,
                > może nie ma czasu bo wiesz z rodziną świetuje, albo po prostu jest taki jak
                > większośc i wtedy gdy go naprawde potrzebujesz to go po prostu nie ma....

Wlasnie, bo przeciez dziewuchy nie potrafia wykrecac numeru zeby zadzwonic.
    • kami_18 Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT 24.12.05, 19:45
      Ja tez nie lubie swiat ... wlasciwie to w tym roku tak jakos sie zniechecilam
      do tego calego chaosu ... zawsze lubilam ta swiateczna atmosfere przygotowania
      rodzinne spotkania itp a teraz ?! to wszystko jest bez sensu!! swieta to taki
      sam dzien jak kazdy inny :/
      • Gość: limp Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT IP: *.eia.pl 24.12.05, 20:23
        a tutaj dygresja ja np nie chodze do koscioła jestem katolikiem ale nie chodze
        nie moge patrzec na te zaklamane mordy które ida na h do koscioła modla sie
        przepraszają blizniego za grzechy przekazuja znak pokoju a na drugi dzien są
        takim sku..synami jakimi byli itd kłamią kradą podkładają świnie itd a w
        kosciele wielce wierzący ku.. tez nie lubie świat to takie zakłamane!!!
        • frezja66 Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT 24.12.05, 22:26
          limp, popieram to co napisałeś, pozdrawiam
    • rivvana Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT 24.12.05, 20:37
      idę do baru z koleżankami, nie czuję tych św3iat,m rozstałam się z facetem
      przez telefon..
    • czekoladka_84 Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 20:53
      Nie moge się obżerać. Zjadłam 2 kawałki ryby, barszcz z uszkami, kawałek
      sernika i umieram :((((( Mój żołądek jest w kiepskiej formie. A jutro znowu to
      samo, bo jade do babci. Wkurza mnie jak tak na siłe wciskają mi jedzenie.
      Wogóle to jest totalna głupota robić tyle żarcia. Na dodatek mój ojciec ma
      jakiś uraz z dzieciństwa (był bardzo biedny) i ciągle mu sie wydaje, że braknie
      jedzenia. Pomyśleć, że tyle ludzi głoduje, a po świętach tyle jedzenia w koszu
      ląduje. Paranoja.
      • agatka_to_ja Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 21:10
        a ja troche zjadlam... a wszystko takie pyszne... pewnie dlatego, ze sama to
        robilam (hihi.. wiem, wiem, skromna jestem... ale cóż poradze, ze mi tak dobrze
        wyszlo)... och soryy, mąż mi tez sporo pomógł :)
        a i prezenty fajne :) a teraz relaksik :)
        • agatka_to_ja Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 21:13
          acha - ja LUBIE świeta :)))))))))))))))))))
        • czekoladka_84 Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 21:15
          To gratuluje talentu kucharskiego. Ja jakbym robiła te potrawy to teraz nie
          miałabym problemu z przejedzeniem. Dlatego, że tego by sie jeść nie dało.
          Prezenty niektóre troche dziwne np. krem ujędrniający (nie wiem czy już mi coś
          obwisło czy co). Niektórzy to mają wyczucie :D
          • agatka_to_ja Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 21:51
            hehe.. fajny prezent... a na co ten krem? na twarz czy na biust? ;)

a ja dostala torebkę :) i ciuszki :) czyli to , co tygryski lubia najbardziej :)
            • Gość: i ja też! Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu IP: 80.51.228.* 24.12.05, 21:58
              rivana pozdrawiam
              nie cierpię świąt!!
              sprząta się częśćiej niż raz do roku!! tak samo z gotowaniem ,albo
              zakupami ,dla mnie to chore ,że na to wszystko panuje istna gorączka!!
              z rodziną i najbliższymi również powinno się spotykać i spędzać czas częśćie,a
              tu raptem święta są wyznacznikiem wszystkiego

nie wszyscy kochają święta -uszanujcie to !
              • all_she Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 22:12
                ja tez za swietami nie przepadam:) wszyscy tylko na okolo ach eh bo swieta ta
                domowa atmosfera...ble ble ble.caly rok powinno byc cieplo i swiatecznie a nie
                tylko raz na jakis czas bo to jakis zwyczaj czy cos.zjedz to bo taka tradycja,
                ubierz sie ladnie bo inaczej nie wypada....o Boze nie da sie tego wytrzymac.ja
                chce zeby byl juz wtorek...
            • czekoladka_84 Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 22:13
              Do ciała :D
              • agatka_to_ja Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 22:15
                no ale to chyba nie wszystko, co dostalas czekoladko :) pochwal sie
                prezentami :)
                • czekoladka_84 Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 22:17
                  W sumie nic ciekawego. Lubie orginalne, niebanalne prezenty. A tu same
                  kosmetyki, płyta, książka i pieniądze (!). :((
                  • agatka_to_ja Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 22:18
                    ale za te pieniadz mozesz sobie kupic cos niebanalnego :)
                    • czekoladka_84 Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 22:20
                      Ale ja chciałam dostać :(((
                      • Gość: taki jeden Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 22:28
                        Spac krowy a nie plotkowac
                        • agatka_to_ja Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 22:29
                          krowy to sa moze u ciebi na pastwisku, chlopcze...
                      • agatka_to_ja Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 22:29
                        no to w taqkim razie wspolczuje...
                        chyba musisz sobie znalezc jakiegos ksiecia z bajki, który obdaruje Cie
                        wymarzonymi prezentami :)
                        • czekoladka_84 Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 22:31
                          Eee tam na facetów to nie ma co liczyć. Mało jest takich z polotem. :)
                          • agatka_to_ja Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 22:31
                            bo takich sobie trzeba wybrac.. albo wychowac :)
                            • czekoladka_84 Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 22:33
                              Jedynie mają wyobraźnie jak kupują na prezent bielizne lub jakiś gadżet
                              erotyczny. Wtedy to mają takie pomysły... :D
                              • agatka_to_ja Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 22:36
                                tylko, ze to wtedy jest prezent głównie dla nich .. a posrednio dla nas ;)
                                • Gość: taki jeden [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 22:40
                                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                  • czekoladka_84 Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 22:42
                                    Masz jakiś problem złociutki?
                                • czekoladka_84 Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 22:41
                                  No bo faceci to tacy mali egoiści, chociaż się dobrze z tym kryją.
                                  • Gość: taki jeden Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 22:42
                                    Jest takie cos jak gg tepe istoty tam plotkowac
                                    • czekoladka_84 Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 22:44
                                      Nie jestem tempa tylko ostra. Nie plotkuje tylko wymieniam informacje.
                                      • agatka_to_ja Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 22:58
                                        ostra? nono.. z tej strony kolezanki nie znalam...
                                        a tu prosze - spicy chocolate :)
                                        • czekoladka_84 Re: Ja nie lubie tylko z jednego powodu 24.12.05, 23:29
                                          :) Kobieta jest zmienna.
                                      • annal_anna nie lubie slaska i czekoladki,anal to je to 25.12.05, 00:15
                                        • czekoladka_84 Re: nie lubie slaska i czekoladki,anal to je to 25.12.05, 00:19
                                          A o co chodzi fanko anala?
    • Gość: ziom Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 00:08
      A my opier.. z braciakkammi 1,5litar i szuramy na melanz na poweirtrze elo jest
      super SWIETA!!!!!!!!!!!
      • konstantyna44 Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT 25.12.05, 11:04
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=33956355
    • rivvana Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT 25.12.05, 11:38
      jeszcze bardziej niż świeta wku....a mnie ta j.....na Agatka , miał byc wątek o
      tych którzy nie lubią świąt a ta jak zwykle z czyjegoś wątku robi swój,
      wszedzie wsadzi swój nos, nie znosze jej, a żeby ją pogieły, ...swiat agatko
      • agatka_to_ja Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT 25.12.05, 16:14
        buahahahahahahahahahahahahahaha
        • Gość: Skin Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 20:21
          Spie..j ja lubie swieta ale ciebie nie bo sie brzydko do mnie wyrazasz suko
          pie..na ku.. zaje..a
          • agatka_to_ja Re: NIENAWIDZĘ ŚWIĄT 25.12.05, 20:28
            wal sie gnoju!
    • adam81w Rivana nikt ci nie karze ich lubic 26.12.05, 01:40
      nie musisz obchodzic tych swiat jesli nie chcesz . udawaj po prostu . dzielenie
      sie oplatkiem odbieraj jako po prostu zyczenia roznych rzeczy innym osobom a
      wigilie jako obiad w gronie rodziny .
      i w ten sposob jestes w zgodzie z soba a rodzinie sie wydaje ze wszystko jest
      ok .
      naprawde nie musisz obchodzic swiat . nie ma takiego obowiazku . nie rozumiem
      czemu ktos mialby cie obrazac za to ze masz swieta gdzies . masz do tego
      prawo . pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka