Dodaj do ulubionych

z czy bez?

09.01.06, 21:07
seks oralny...z gumka czy bez?
zblizaja sie urodziny chlopaka i chcialabym mu sprawic przyjemnosc i o tym
pomyslalam...ale zerowe doswiadczenie... :(
Obserwuj wątek
    • Gość: taki jeden Re: z czy bez? IP: 198.36.86.* 09.01.06, 21:11
      wystarczy smalec
    • Gość: kali Re: z czy bez? IP: *.ztpnet.pl 09.01.06, 21:19
      Po co guma?
      • Gość: taki jeden Re: z czy bez? IP: 198.36.86.* 09.01.06, 21:25
        Guma przyda sie pozniej jak beda kartofelki wypadac to sobie zalepi odbyt...
        • Gość: kali Re: z czy bez? IP: *.ztpnet.pl 09.01.06, 21:42
          Kartofelki z ust? Oral =/= anal.
          • Gość: dede Re: z czy bez? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.01.06, 22:02
            zdecydowanie bez, to tak jakby piescic cos sztucznego no i smierdzi guma:(
    • cukierek111 Re: z czy bez? 09.01.06, 22:33
      pamietaj o gumowych rekawiczkach!
      • Gość: Słodki LoLo 21 Re: z czy bez? IP: 80.51.252.* 09.01.06, 22:43
        i maseczne na twarz..że o ochronnych okularach nie wspomna...to na wszelki
        wypadek ja wytrysk chciałby wybić ci oczy;)
        • Gość: kali Re: z czy bez? IP: *.ztpnet.pl 09.01.06, 23:09
          Bo sie poleje ze smiechu.
    • gosia_kka Re: z czy bez? 09.01.06, 23:22
      Dzis o to pytalam mojego chlopaka. Powiedzial, ze kiedys dziewczyna robila mu
      to przez smakowa prezerwatywe i malo co nie zwymiotowala, bo jedzenie gumy nie
      nalezy do przyjemnosci;) A ja juz myslalam, ze zastosuje taka metode i pomoze
      mi to pokonac opory:( A z tego co wiem to faceci zdecydowanie wola bez.
    • Gość: Ewunia Re: z czy bez? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 00:15
      Hexe! Skąd takie pomysły, żeby robic loda facetowi przez gumkę? Jak już tak
      bardzo chcesz mu sprawić przyjemność to zamknij oczy i zrób bez. Pomyśl, że on
      brzydziłby sie zrobić Ci minetę i użyłby gumowej osłonki na cipkę! Przecież to
      paranoja. Jeżeli masz opory to poczkeaj z tym jak będziesz gotowa. Ja też bałam
      się pierwszy raz zrobić to mojemu facetowi, bo myślałam, że on teraz będzie na
      mnie patrzył jak na łatwą panienkę, a wcale tak nie jest! On to lubi i z czasem
      ja też to polubiłam, bardzo mnie to kręci jak widzę jak wielką przyjemność mu
      funduję:D Serio, nie ma się czego bać i brzydzić! Ludzie seks oralny poznali
      już dawno temu, wiec i Ty się kiedyś przełamiesz:) Pozdrawiam.
      • annal_anna Re: z czy bez? 10.01.06, 04:27
        psy tez robia to bez gumki
        • Gość: kali Re: z czy bez? IP: *.ztpnet.pl 10.01.06, 07:00
          No i?
    • d_znajomy Re: z czy bez? 10.01.06, 08:00
      no pewnie ze bez gumki, ale z gumka mozna wiecej :P i ddo konca :P
    • Gość: zet Re: z czy bez? IP: 212.33.64.* 10.01.06, 09:57
      Aids no coments
      • d_znajomy Re: z czy bez? 10.01.06, 10:07
        racja :P zapomnialem ze czasami sie to robi z kims poznanym przed momentem :P
        ale w innych przypadkach mozna i bez :P
    • Gość: Mozato Re: z czy bez? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.01.06, 18:19
      Seks ... z gumka, to tak jak lizanie loda przez szybe.
      Ale 'better be safe than sorry'.
    • Gość: ania Re: z czy bez? IP: 195.117.153.* 10.01.06, 18:54
      ale po co Ci ta gumka??? przeciez jesli chceszsprawic chlopakowi przyjemnosc i
      jesli jestes gotowa na to to po co to? sperma nie jest szkodliwa:D mozesz ja
      połknąć :)
    • Gość: f W ogóle bez seksu oralnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:58
      najlepiej na tym wyjdziesz
    • ek1984 Re: z czy bez? 11.01.06, 21:12
      oralny z gumką????!!!!jak tak można?
      • Gość: dede Re: z czy bez? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.01.06, 17:06
        po co gumka? przez uklad pokarmowy cie nie zapłodni!
        • inez_24 Re: z czy bez? 12.01.06, 22:44
          Pytane podstawowe-jak dlugo razem?,jak bardzo mu ufasz??,jego wiernosc wzgledem
          Ciebie?.Jesli to jakis chlopaczek od paru miesiecy albo co gorsza od niedawna-
          GUMA,bo wenerycznymi(np.grzybice) mozna sie zarazic takze przez oral bez,moja
          przyjaciolka-zabezpieczala sie przy stosunku ale przy francuzie juz nie(bo to
          tylko francuz)efekt;zarazil ja klykcinami,ktorymi mozna sie zarazic takze w ten
          sposob(w spermie jest tez pare kropel krwi),dowod-miala je najpierw w
          gebie,facet nie mial za to zadnych objawow,bo tak tez bywa.Mozesz namowic go na
          wspolne badania na wszystko,niby tak dla zabawy,zawsze to jakis dowod.Jak
          odmawia albo nalega na bez gumy-to powinno ci tez dac do myslenia,(nie bylas
          pierwsza)Ewentualnie mozna teraz dostac bardzo cienkie gumeczki,z serii
          Durex,super cienkie,rzeczywiscie ledwie co sie czuje, ze jest.Co innego jak
          jestescie od kilku lat,mieszkacie razem,to cos powaznego od dawna.Z moim jestem
          od 5 lat,mieszkam od 4,regularne badania na wszystko sobie robimy,nigdy mnie
          nie zdradzil,planujemy slub,no to lecimy bez gumki.Ale naprawde jesli to nie
          jest powazny zwiazek,nie zna sie dlugo partnera polecam gumke,ewentualnie bez
          tylko na poczatku,bez finalu w ustach.jesli Cie naprawde kocha to powinien
          zrozumiec.jest tyle innych mozlwosci pieszczot klasycznie,po hiszpansku..
    • iberia29 Re: z czy bez?lateks w buzi??a feeeeee, n/t 12.01.06, 23:02
      • inez_24 Re: z czy bez?lateks w buzi??a feeeeee, n/t 12.01.06, 23:12
        Jasne,lepiej bez, potem miec w gebie grzybice,jak sie okaze ,ze koles bzykal
        takze jej kolezanke ze szkoly,a ta innych.Robcie bez gumy,wszyscy,z kazdym-
        POLECAM.W koncu na forum choroby weneryczne-brak chetnych,to potem beda
        powstawac nowe watki,-Np.Pieczenie w...e juz jest takie forum..:)Pa pa;)
        • Gość: Kogucik Re: z czy bez?lateks w buzi??a feeeeee, n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 23:08
          Kupcie owocowe gumki, standardowe są FU! w zapachu to w smaku pewnie też. A
          zawsze można zdjąć/nie zakładać.
    • Gość: Fani Re: z czy bez? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.01.06, 23:33
      Moj chlopak ostatnio powiedzial mi ze Kobiety nawet nie zdaja sobie sprawe jaka
      wladze maja w tym momencie nad facetem =D=D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka