Dodaj do ulubionych

do dziewczyn

13.01.06, 10:42
Juz prawie od 4 miesiecy nie uprawialam sexu i ciezko mi jest...a jak jest z
wami dziewczyny?
Obserwuj wątek
    • eflina Re: do dziewczyn 13.01.06, 10:54
      jas nie uprawiałam tydzień jest mi ciężo więc dobrze cie rozumiem
      • Gość: Missy Queen Re: do dziewczyn IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 14.01.06, 11:45
        ja od 7 tyg :( czuje sie taka nieatrakcyjna..
        • siecia Re: do dziewczyn 14.01.06, 17:49
          to że nie uprawiamy seksu nie oznacza że nie jestesmy nieatrakcyjne...:)nie powinnaś załamywać się tylko flirtowac na całego:)główka do góry
    • Gość: kocurkaaa Re: do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 11:14
      Ja od 28 grudnia i juz świruje!!!
    • katarzyna_z Re: do dziewczyn 13.01.06, 11:21
      ja od... hmm środy, jakoś zyje:P
    • Gość: fsda Re: do dziewczyn IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.01.06, 11:41
      Brrr, ja od świąt.
      Ale to już dziś:DDDDDDDD
    • Gość: Damian Re: do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 13:12
      pelne wspolczucie :P wiem cos na ten temat :/
      • Gość: ja Re: do dziewczyn IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:38
        nigdy nie uprawiałam seksu...
        I kto tu ma najgorzej ? :
        • ania_188 Re: do dziewczyn 13.01.06, 15:26
          Nigdy nie uprawiałam sexu :D żyje !! To nic strasznego zapewniam
          • Gość: all_she Re: do dziewczyn IP: *.6.14.vie.surfer.at 13.01.06, 15:40
            jak sie w ogole nie uprawialo to jeszcze da sie wytrzymac, ale jak juz sie
            zacznie to jest przesrane!!!ja od 4stycznia...i bede czekac do marca...fuck:)
            • Gość: Miszelka81 Re: do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:44
              od poniedziałku ... wymiękam
    • Gość: b Re: do dziewczyn IP: *.chello.pl 13.01.06, 17:31
      a ja tam mam seks codziennie
      • Gość: Kogucik Re: do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 22:53
        Ja tam uwielbiam seks i mogłabym to robić codziennie. Jak mam 3-4 dni
        abstynencji to już mi ciężko. Mój chłopak się śmieje, że jestem nimfomanką :p
        (wątpię żbym była). Po prostu LUBIĘ SEKS i się tego NIE WSTYDZĘ. Jak razem
        śpimy (często nocuję u niego) to sie kochamy 2-3 razy w ciągu nocy (zależy jak
        wcześnie zaczynamy zajęcia) i za każdym razem mam ochotę.
        • ania_188 Re: do dziewczyn 13.01.06, 23:03
          o kurde jak to takie przyjemne to ci zazdroszcze:)
    • Gość: fv Re: do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 23:12
      spokojnie pomyśl o czym innym, potem się przyzwyczaisz i poradzisz sobie z
      popędem
      • nocnick Re: do dziewczyn 14.01.06, 12:21
        chyba wolę uprawiać rolę
        nie ma to jak praca na świeżym powietrzu
    • kaja5013 Re: do dziewczyn 14.01.06, 14:08
      u mnie tez codziennie...
    • sabinka_20 Re: do dziewczyn 14.01.06, 14:26
      No ja 22 dni tez zyje bez seksu.Ciezka mi z tym,ale trzeba sobie radzic ;)
    • Gość: oluniiaa Re: do dziewczyn IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.01.06, 14:33
      Dziewczyny ja nie kochałam sie jeszcze z chłopakkiem ale to chyba nie może być
      takie straszne. Przecież chyba można sobie poradzić co??? ja tam mam 19 na
      karku i nic, nie spieszy mi się bo chyba żadna radocha z zaspokojenia tylko
      fizycznych doznań musi być miejsce na uczucie. Ale trzym się dziewczyny dacie
      rade. Pozdro.
      • agatka_to_ja Re: do dziewczyn 14.01.06, 14:38
        oluniiaa, takie podejscie jak TWoje do TYCH spraw jest rzadkoscia (przynajmniej
        na forum) :))) BRAWO!!!!!!! Jestem podobnego zdania... I wiem, ze warto
        zaczekac z seksem na wlasciwego faceta :) Wierz mi, warto ... :)
        • Gość: dede Re: do dziewczyn IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.01.06, 17:25
          jasne, ze warto, ale jak juz sie go spotka to ciezko sie powstrzymac:)
          ostatnio kochalismy sie wczoraj...i dzis tez bedziemy:)
      • siecia Re: do dziewczyn 15.01.06, 15:35
        Hmm...Jak już wcześniej jakaś kobietka wspomniała nie tęsknisz za seksem, bo nie wiesz jakie to nieziemskie przeżycie:)A to czy kochamy się z kimś z czystej miłości, czy tylko dlatego, że jakis facet nieziemsko nas kreci to zależy od mentalności każdego człowieka...Tak samo jest w przypadku wielku..Ja mam 16 lat i od pierwszego razu pokochałam seks:)
    • siecia Re: do dziewczyn 14.01.06, 17:47
      ja niestety nie ma sie z kim kochać juz od prawie miesiąca...jest mi cięzko no ale dziewczynki jakoś damy radę? ja sobie tłumaczę, że wolę byc sama niż z kimś kto na mnie nie zasługuje:)Musimy sie trzymać!
    • Gość: bardzo ładna, miła Re: do dziewczyn IP: *.devs.futuro.pl 14.01.06, 18:18
      a ja od przeszło 3 lat i co z tego, swiat sie nie zawali, to tym bardziej ja
      też nie.
      • Gość: Marta Re: do dziewczyn IP: *.tbcn.telia.com 15.01.06, 13:29
        To kwestia przyzwyczajenia. Jak milam faceta to tez nazywal mnie nimfomanka .
        Jak sie spotkalismy to potrafilismy robic seksualne maratony i bzykac sie 5
        razy w ciagu jednej nocy. Teraz nie uprawialm sexu od sierpnia i zyje. wogole
        prawie o tym nie mysle za to jak sie trafi jakas fajna okazja i jest sex to mam
        super nastroj przez tydzien. Mam jednak nadzieje ze w koncu znjade kogos z kim
        znow bede uprawiac sexualne maratony.
        • 8nastka1 Re: do dziewczyn 15.01.06, 14:30
          nie ma z kim poki co. nie umiem tak z byle kim, musi byc uczucie bo w
          przeciwnym razie nie odczuwam zadnej przyjemnosci, ani nic :/
        • siecia Re: do dziewczyn 15.01.06, 15:39
          heh...ciekawie to nazwałaś: seksualne maratony:) teraz już wiem jak określać fakt iż potrafiałam wymęczyć swojego chłopaka tak że prawie uciekał:) Cieszę się że nie jestem jedyną "nimfomanką" ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka