kasiai20 13.01.06, 10:42 Juz prawie od 4 miesiecy nie uprawialam sexu i ciezko mi jest...a jak jest z wami dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eflina Re: do dziewczyn 13.01.06, 10:54 jas nie uprawiałam tydzień jest mi ciężo więc dobrze cie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Queen Re: do dziewczyn IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 14.01.06, 11:45 ja od 7 tyg :( czuje sie taka nieatrakcyjna.. Odpowiedz Link Zgłoś
siecia Re: do dziewczyn 14.01.06, 17:49 to że nie uprawiamy seksu nie oznacza że nie jestesmy nieatrakcyjne...:)nie powinnaś załamywać się tylko flirtowac na całego:)główka do góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocurkaaa Re: do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 11:14 Ja od 28 grudnia i juz świruje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsda Re: do dziewczyn IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.01.06, 11:41 Brrr, ja od świąt. Ale to już dziś:DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 13:12 pelne wspolczucie :P wiem cos na ten temat :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do dziewczyn IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:38 nigdy nie uprawiałam seksu... I kto tu ma najgorzej ? : Odpowiedz Link Zgłoś
ania_188 Re: do dziewczyn 13.01.06, 15:26 Nigdy nie uprawiałam sexu :D żyje !! To nic strasznego zapewniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all_she Re: do dziewczyn IP: *.6.14.vie.surfer.at 13.01.06, 15:40 jak sie w ogole nie uprawialo to jeszcze da sie wytrzymac, ale jak juz sie zacznie to jest przesrane!!!ja od 4stycznia...i bede czekac do marca...fuck:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszelka81 Re: do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:44 od poniedziałku ... wymiękam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: do dziewczyn IP: *.chello.pl 13.01.06, 17:31 a ja tam mam seks codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kogucik Re: do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 22:53 Ja tam uwielbiam seks i mogłabym to robić codziennie. Jak mam 3-4 dni abstynencji to już mi ciężko. Mój chłopak się śmieje, że jestem nimfomanką :p (wątpię żbym była). Po prostu LUBIĘ SEKS i się tego NIE WSTYDZĘ. Jak razem śpimy (często nocuję u niego) to sie kochamy 2-3 razy w ciągu nocy (zależy jak wcześnie zaczynamy zajęcia) i za każdym razem mam ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_188 Re: do dziewczyn 13.01.06, 23:03 o kurde jak to takie przyjemne to ci zazdroszcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fv Re: do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 23:12 spokojnie pomyśl o czym innym, potem się przyzwyczaisz i poradzisz sobie z popędem Odpowiedz Link Zgłoś
nocnick Re: do dziewczyn 14.01.06, 12:21 chyba wolę uprawiać rolę nie ma to jak praca na świeżym powietrzu Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka_20 Re: do dziewczyn 14.01.06, 14:26 No ja 22 dni tez zyje bez seksu.Ciezka mi z tym,ale trzeba sobie radzic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oluniiaa Re: do dziewczyn IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.01.06, 14:33 Dziewczyny ja nie kochałam sie jeszcze z chłopakkiem ale to chyba nie może być takie straszne. Przecież chyba można sobie poradzić co??? ja tam mam 19 na karku i nic, nie spieszy mi się bo chyba żadna radocha z zaspokojenia tylko fizycznych doznań musi być miejsce na uczucie. Ale trzym się dziewczyny dacie rade. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: do dziewczyn 14.01.06, 14:38 oluniiaa, takie podejscie jak TWoje do TYCH spraw jest rzadkoscia (przynajmniej na forum) :))) BRAWO!!!!!!! Jestem podobnego zdania... I wiem, ze warto zaczekac z seksem na wlasciwego faceta :) Wierz mi, warto ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: do dziewczyn IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.01.06, 17:25 jasne, ze warto, ale jak juz sie go spotka to ciezko sie powstrzymac:) ostatnio kochalismy sie wczoraj...i dzis tez bedziemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
siecia Re: do dziewczyn 15.01.06, 15:35 Hmm...Jak już wcześniej jakaś kobietka wspomniała nie tęsknisz za seksem, bo nie wiesz jakie to nieziemskie przeżycie:)A to czy kochamy się z kimś z czystej miłości, czy tylko dlatego, że jakis facet nieziemsko nas kreci to zależy od mentalności każdego człowieka...Tak samo jest w przypadku wielku..Ja mam 16 lat i od pierwszego razu pokochałam seks:) Odpowiedz Link Zgłoś
siecia Re: do dziewczyn 14.01.06, 17:47 ja niestety nie ma sie z kim kochać juz od prawie miesiąca...jest mi cięzko no ale dziewczynki jakoś damy radę? ja sobie tłumaczę, że wolę byc sama niż z kimś kto na mnie nie zasługuje:)Musimy sie trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardzo ładna, miła Re: do dziewczyn IP: *.devs.futuro.pl 14.01.06, 18:18 a ja od przeszło 3 lat i co z tego, swiat sie nie zawali, to tym bardziej ja też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: do dziewczyn IP: *.tbcn.telia.com 15.01.06, 13:29 To kwestia przyzwyczajenia. Jak milam faceta to tez nazywal mnie nimfomanka . Jak sie spotkalismy to potrafilismy robic seksualne maratony i bzykac sie 5 razy w ciagu jednej nocy. Teraz nie uprawialm sexu od sierpnia i zyje. wogole prawie o tym nie mysle za to jak sie trafi jakas fajna okazja i jest sex to mam super nastroj przez tydzien. Mam jednak nadzieje ze w koncu znjade kogos z kim znow bede uprawiac sexualne maratony. Odpowiedz Link Zgłoś
8nastka1 Re: do dziewczyn 15.01.06, 14:30 nie ma z kim poki co. nie umiem tak z byle kim, musi byc uczucie bo w przeciwnym razie nie odczuwam zadnej przyjemnosci, ani nic :/ Odpowiedz Link Zgłoś
siecia Re: do dziewczyn 15.01.06, 15:39 heh...ciekawie to nazwałaś: seksualne maratony:) teraz już wiem jak określać fakt iż potrafiałam wymęczyć swojego chłopaka tak że prawie uciekał:) Cieszę się że nie jestem jedyną "nimfomanką" ;) Odpowiedz Link Zgłoś