kasiunia1988 16.01.06, 14:51 co najbardziej podnieca wasz w dziewczynach? i jeszcze jedno. co stawiasz na pierwszym miejscu u kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kohinor Re: do facetów 16.01.06, 15:00 Gupie pytanie. Albo bardzo madre, Mozna Cie osmieszyc, ze je zadalas. Albo napisac wiecej tomow niz Encyklopedia Britanica, bo to tak rozlegly temat. Bo mozna Ci odpowedziec wulgarnie: podniecaja mnie nogi, dupa i cycki A moge Ci odpowiedziec ze podnieca mnie, jak na mnie patrzy znad glowki dziecka, albo gdy krzata sie przy kuchni. Albo gdy idziemy pod reke wysoko w gorach. Pytasz co stawiaja faceci na pierwszym miejscu. Moge powiedziec - ciupcianie - i nie sklamie. Ale moge odpowiedziec - kochanie sie nawet gdy sie przekroczy 40-ke z taka sama sila, jak 20 lat wczesniej. Kleisz? Bo jesli chodzi Ci o to, co podnieca facetow i na co najbardziej zwracaja uwage, czy jest to czesc ciala, czy stroj, czy zachowanie, to powiem Ci - ilu facetow, tyle odpowiedzi. Jednego kreca nogi, wiekszosc cycki i pupa, innych stopy a jeszcze innych oczy. Jdni lubia pokemony (drsiary w butach do szpica i rozowych bluzeczkach) inni japiszony, jeszcze inni studentkii. I bardzo dobrze, ze tak jest :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: do facetów 16.01.06, 15:50 zdolnosci kulinarne - zwlaszcza w kwestii deserow :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: do facetów IP: 80.51.159.* 16.01.06, 19:27 jeśli chodzi o wygląd (bo pewnie o to ci chodzi), może napisze na co ja zawsze zwracam uwage: - oczy, uśmiech, nogi, pupa, twarz, talia i brzuch, i na końcu biust. a tak ogólnie: zwracam uwage i bardzo mnie kręci jak dziewczyna jest skromna, miła i inteligentna. czym bardziej sympatycznai urocza, tym bardzie kręci:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: do facetów IP: 80.51.159.* 16.01.06, 19:27 jeśli chodzi o wygląd (bo pewnie o to ci chodzi), może napisze na co ja zawsze zwracam uwage: - oczy, uśmiech, nogi, pupa, twarz, talia i brzuch, i na końcu biust. a tak ogólnie: zwracam uwage i bardzo mnie kręci jak dziewczyna jest skromna, miła i inteligentna. czym bardziej sympatycznai urocza, tym bardzie kręci:D Odpowiedz Link Zgłoś