ellana2 16.01.06, 15:38 mam pytanie czy z utrata dziewictwa zawsze pojawia sie plamienie...tzn..taki dowod niewinnosci ze to jest pierwszy raz.. u mnie tak nie bylo... a myslalam ze to musi byc zawsze..proszę pomóżcie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kohinor Re: utrata dziewictwa 16.01.06, 15:44 ellana2 napisała: > mam pytanie czy z utrata dziewictwa zawsze pojawia sie plamienie...tzn..taki do > wod niewinnosci ze to jest pierwszy raz.. u mnie tak nie bylo... a myslalam ze > to musi byc zawsze..proszę pomóżcie.. Musi, musi Kto Ci tak powiedzial? Ja ponc mialem dziewice. Kropelki nie zobaczylem :) i co z tego??? Odpowiedz Link Zgłoś
monia19850324 Re: utrata dziewictwa 16.01.06, 16:16 Nie u wszystkich pojawia sie plamienie np.moja kolezanka nic nie plamila ale za to ja mialam plamienie nawet dosyc mocne ale nie martw sie to nic strasznego Zycze powodzenia PA PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: utrata dziewictwa IP: *.ztpnet.pl 16.01.06, 16:25 Nastepnym razem polej sie keczupem. Odpowiedz Link Zgłoś
o.n.a.1986 Re: utrata dziewictwa 16.01.06, 16:42 nie zawsze plamienie jest widoczne za pierwszym razem.. czasem blona dziewicza sie rozciaga..i peka dopiero za ktoryms tam stosunkiem z kolei... nie koniecznie musi to byc pierwszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caramel Re: utrata dziewictwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 20:11 A po co ci to wiedziec:P Nie musi byc tak, ja nie mialam. Ciesz sie, nie wiem czy bys chciala zeby ci krew podczas seksu leciala... Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: utrata dziewictwa 16.01.06, 20:41 tez nie krwawilam i nadal zyje to nie jest najwazniejsze kazda blona dziewicza jest inna..a moglas ja tez stracic podczas uprawiania jakiegos sportu.. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: utrata dziewictwa 16.01.06, 23:44 NO PEWNIE, ŻE NIE MUSI BYC PLAMIENIA!!!!!! miedzy bajki nalezy wlozyc opowiadania, ze jak sie krwawi - znaczy sie dziewica! Owszem, niektore dziewczyny krwawia przy przerwaniu blony, inne nie.. to wszystko zalezy od blony jaka mamy... od jej ksztaltu i budowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka_bk0 Re: utrata dziewictwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 00:22 dziecko iule Ty masz lat, ze tego nie wiesz? grrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
annal_annia Re: utrata dziewictwa 18.01.06, 00:28 gdy robisz anal to nie stracisz blony Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: utrata dziewictwa 18.01.06, 15:59 co znaczy pomozcie? swiat Ci sie zawalil ? mamy wywolac plamienie? Odpowiedz Link Zgłoś