Dodaj do ulubionych

//otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie ???..

17.01.06, 20:48
co myslicie o nagrodzie sportowca roku, zabila brata(wiem, ze nie specjalnie)
ale kto majac rok prawo jazdy jedzie 170km/h lub wiecej, dlaczego w Polsce
nadal jest podzial na rownych i rowniejszych??szary Kowalski zostal by
wsadzony za kratki bo nie zdobywa zlotych medali dla kraju..ale chyba kazdy
jest takim samym czlowiekiem..piszcie jak na to spogladacie...
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie 17.01.06, 20:56
      Ale ona dostala te nagrode za OSIAGNIECIA
      SPORTOWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a takie osiagniecia NIEZAPRZECZALNIE MA!!!!!!!!

A śmierć brata - to wielka tragedia.. i szczerze jej współczuje, bo bedzie
      musiala ze swiadomoscia spowodowania smierci brata zyć do konca zycia.

To nie nagroda CZLOWIEK ROKU czy KIEROWCA ROKU... tylko SPORTOWIEC!!!!!!

wiec, z calym szacunkiem - ODWALCIE SIE OD NIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • lida82 Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie 17.01.06, 21:00
        ojej a jak by to Tobie sie przytrafilo to rodzina by slala Ci paczki za kratki..
        rozumiesz o co chodzi
        o sprawiedliwosc...
        • agatka_to_ja Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie 17.01.06, 21:45
          Co innego, ze dostala nagroda, co innego - ze nie siedzi...

Jezeli wkurza cie ze ona nie jest w wiezieniu - napisz to...

ale nie dowalaj sie do nagrody, która SŁUSZNIE i SPRAWIEDLIWE dostała !
          • Gość: Aniaaaaaa20 Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 22:24
            Tak nagrode slusznie dostala bo jest dobrym sportowcem.
            Ale kare za to co zrobila tez powinna poniesc, napewno zaraz mi ktos napisze ze
            kara dla niej jest zabicie i utrata wlasnego brata, Tak zgadzam sie to tez jest
            kara ale, powinna wlasnie poniesc tez kare prawnie bo jak juz tam ktos wyzej
            napisal, ze szarego Kowalskiego by juz dawno wsadzili za kratki a co z nia
            bedzie ???? Moim zdaniem tez powinna isc !!!
            Koniec I Kropka.
            • Gość: artur Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 22:47
              Jak dla mnie najwiekszymi gwiazdami zeszlego roku to byly Nasze Siatkarki,a Otylka zbytnio sie nie pokazala.A jezeli chodzi o nagrode to juz jest sprawa czytelnikow.Fakt faktem ale kare powinna poniesc.Niech Sobie bedzie wielkim sportowcem,ale na basenie poza basenem powinna byc szarym czlowieczkiem i ponosic wszelkie konsekfencje Swoich czynow.
              • lida82 Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie 17.01.06, 23:11
                dlatego napisalam ten post nie mam nawet telewizji polskiej czytam tylko suche
                wiadomosci na internecie..i jak wszyscy wybrali ja sportowcem roku..ok ale
                dlaczego jest taka cisza co dalej z nia bedzie czy poniesie kare
                PRAWNA..naprawde brak sprawiedliwosci..pozdrawiam wszystkich
    • lida82 Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie 17.01.06, 23:13
      ach i jednym z najwiekszych problemow po wypadku bylo czy Otylka wroci do
      plywania..wrocila a nie odpowiedzialnosc karna..w innym kraju jest cos takiego
      nie do pomyslenia..
      • agatka_to_ja Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie 17.01.06, 23:24
        fakty.interia.pl/news?inf=691909
        czytajcie!
        "Prokuratura postawiła Otylii Jędrzejczak zarzut nieumyślnego spowodowania
        wypadku ze skutkiem śmiertelnym."

Wiec jednak COŚ SIE DZIEJE!!!!!!!

i skonczcie temat ....
        • Gość: Artur Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 00:30
          Ale tylko postawili zarzut i nic wiecej.Znajac zycie to po cichu dostanie wyrok w zwiaszeniu lub z jakiegos blachego powodu umorza sprawe.
    • martys_85r mysle ze nikt.. 18.01.06, 00:46
      z czysta kartoteka, nie poszedl by za to za kratki, tylko dostalby kare w
      zawieszeniu, nie zaleznie od medali.
    • Gość: marianczyk Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie IP: 195.69.82.* 18.01.06, 00:49
      glupia dziwka powinna siedziec w pudle i zrec stary tynk
      pluje jej w grube oczy i w puchary
      • Gość: ja wiesniak marianczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 01:27
        prostak jestes i nic wiecej, wiesniak jakich malo, zero kultury, szacunku do 2.
        czlowieka. schowaj sie z tymi swoimi "wielkimi" przemysleniami, bo one nie sa
        wcale smieszne. dzieci w twoim wieku juz dawno powinny isc spac, mamusia nie
        dopilnowala dzisiaj?
        domyslam sie, ze odpiszesz na moj post, ale moze oszczedz sobie pisania, bo
        chyba wiem jakie "piekne" slowa w nim uzyjesz.
        i strzelam, ze nie masz wiecej jak 16 lat, trafilam?
        nara prostaku!
    • Gość: gośc Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie IP: *.aster.pl 18.01.06, 09:56
      po pierwsze odpowiedzialnośc karna powinna być- z całym szacumkiem , ale nie
      interesuje mnie czy wróci do pływania- szkoda mi jej, ale tak jak każdgo byłoby
      szkoda, bo będzie nosic to w sobie do końca zycia. A odpowiedzialnośc- jest
      obywatelem tego kraju, jak każdy znas.
      poza tym , nie przesadzajmy z tymi osiągnięciami,są lepsi od niej w tym
      sporcie, a Otylia pływa sobie delfinkiem i już laury...Inna sprawa, ze to ten
      kraj nie umie postawić na młodych, zdolnychi zapewnić warunki do rozwoju...
    • Gość: calaja Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 10:13
      no wreszcie ktos napisal cos o czym myslalam.brawo dla autorki
      • lida82 Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie 18.01.06, 12:24
        dziekuje do calaja mna to wszystko poruszylo bardzo czytajac tylko na
        internecie wypowiedzi trenerow itp po wypadku oczywiscie i teraz zapanowala
        glucha cisza albo moze tylko na stronach internetowych zadnych nowosci ze
        sprawy niewinnej |Otylki, ach moze dlatego jestem tak nastawiona negatywnie iz
        pare razy slyszlam jak Otylia wychwalala sie publicznie o tym, ze policja
        przymyka oko na jej brawurowa jazde autem i tym sposobem unika mandatow i
        punktow karnych!moze teraz jakis pan policjant zaluje, ze ja puscil bez mandatu
        bu jest zlota medalistka...pozdrawiam
        • Gość: dft Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 16:45
          co to w ogóle z imie... Otylia... hehe
    • lida82 Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie 18.01.06, 18:42
      wlasnie przeczytalam artykul na wp pt:"znana przyczyna wypadku Otylii J" juz
      oczywiscie wychodzi, ze jechala od 130 do 150 km/h tzw wybielanie bo to jest
      medalistka hmmm...poczatkowo policja w ogledzinach podala 170-190 km to
      rozbieznosc duza..
    • lida82 Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie 19.01.06, 13:18
    • enterek77 Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie 19.01.06, 13:40
      Moim zdaniem nie powinna miec pierwszego miejsca. Może miejsce w pierwszej
      dziesiątce byłoby OK, ale I? Bez sensu. Wiem, że ona będzie żyła z tym całe
      życie, ale... cholera,trzeba myśleć!!!
      • lida82 Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie 19.01.06, 16:06
        popiera Twoje zdanie..myslec trzeba..pozdrawiam
        • jolantas1955 Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie 19.01.06, 19:11
          Po pierwsze, to co mówiła Policja po wypadku co do szybkości, to były tylko
          przypuszczenia.Jeśli biegli wyliczyli na 150 to tak należy przyjmować!
          Po drugie! Nikt kto ma dobrą opinię za wypadek bez alkoholu nie idzie
          siedzieć!!!Chyba że to była katastrofa z wieloma ofiarami, ale i wtedy zwykle
          daje sie szansę!
          Po trzecie! Nieprawda, że sprawe zaciemniaja! Skoro przedstawiono jej zarzuty,
          to wkrótce będzie akt oskarżenia.
          Po czwarte - dostała nagrodę za osiągnięcia sportowe i nic do tego nie ma jej
          osobista tragedia.
          Po piąte, kto nie przekraczał nigdy prędkości, niech rzuci pierwszy kamieniem.
          • lida82 Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie 20.01.06, 13:43
            trzeba tak przyjmowac..trzeba sie buntowac aby nie bylo podzialu na ludzi
            rownych i rowniejszych w tym kraju...pozdrawiam
    • coco-mademoiselle Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie 20.01.06, 13:46
      Szczerze mówiąc, wydaje mi sie , ze dali jej ta nagrode z litosci, aby podnieść
      ją na duchu. No cóż, madre to nie jest, ale współczuje jej. Dziewczyna zapewne
      przezywa teraz ciezkie chwile. Myśle ze większy sukces odniosły jednak nasze
      siatkarki.
    • lida82 Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie 21.01.06, 20:11
    • Gość: Ania Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 01:41
      >ach i jednym z najwiekszych problemow po wypadku bylo czy Otylka wroci do
      plywania..wrocila a nie odpowiedzialnosc karna..w innym kraju jest cos takiego
      nie do pomyslenia..

Jej...jak mnie wkurza takie gadanie w innym czyli w jakim...? Polskie
      narzekanie. O zgrozo! Narzekać, narzekać i jeszcze raz narzekać...dowalać się
      do wszystkiego i wszystkich. Będziesz usatysfakcjonawana jak ją zamkną w
      więzieniu...? Pewnie szczyt szczęścia patrzeć na cudze niepowodzenie...dziecino
      narzekaj dalej jaki ten świat zły i niesprawiedliwy, jaka Polska zaściankowa, a
      system sądowniczy nieudolny...i niech Ci będzie na zdrowie.
      • lida82 Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie 22.01.06, 12:01
        tu chodzi jedynie o sprawiedliwosc w tym kraju...
        jest mi na zdrowie bo juz od dlugiego czasu tu nie mieszkam ..
        a czytajac co dzieje sie w tym kraju szczesliwosci to idzie sie jedynie za
        glowe zlapac...
        • agatka_to_ja Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie 22.01.06, 12:19
          No to lap sie za glowe... a w jakim ty idealnym kraju mieszkasz?

Kurde, jak mnie wkurza taka POLONIA, która najwiecej wtyka nos w polskie sprawy
          i sa pierwsi od krytykowania Polski i jej zbawiania.. jesli twoim zdaniem jest
          tak zle TO DLACZEGO NIE WRACASZ DO POLSKI I JEJ NIE RATUJESZ?

łatwo tak krytykowac zza granicy?
        • agatka_to_ja Re: //otylia Jedrzejczak co myslicie o nagrodzie 22.01.06, 12:23
          a poza tym CO MASZ DO OTYLII??????????? jak widzisz z linków SPRAWA SIE
          TOCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          a to, ze ona NIE SIEDZI to efekt tego, ze NIKT NIE SIEDZI za takie
          przewinienia, jesli byl wczesniej niekaralny. W Polsce nie ma wolnych miejsc w
          wiezeniach, wszedzie jest "przeludnienie", a wielu czeka w kolejce na odbywanie
          kary. Wiec wsadzanie do wiezienia Otylii, która nie zrobila tego NAUMYŚLNIE,
          jest NIEKARALNA i NIE UCHYLA SIE OD ODPOWIEDZIALNOSCI ZA SWOJ CZYN - byloby
          jedną wielka BZDURA!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka