Gość: Olka IP: 217.153.51.* 15.11.02, 09:23 JAK POMÓC DIECIE ?? macie jakieś wypróbowane herbatki, które pomogły schudnąć ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melissa010 Re: Herbatki i odchudzanie 17.11.02, 14:26 Dobre sa Figura i Regulavit (ta pierwsza smaczniejsza).Ogolnie wiekszosc herbat z senesem. Dobre, jednak...nie polecalabym ich stosowac, gdyz mozna od nich latwo uzaleznic swoj metabolizm. Odpowiedz Link Zgłoś
nicollcc Re: Herbatki i odchudzanie 17.11.02, 16:51 polecam ziola Pu-Erh czy jakos tak..sa bbbardzo skuteczne i dobre...goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asinka Re: Herbatki i odchudzanie IP: *.dialog.net.pl / *.dial.pl 18.11.02, 10:54 Figura i Regulavit to herbatki przeczyszczające, a nie odchudzające, co do Pu- Erh to ewentualnie przy zachowniu dirty i ćwiczeniach można ją stosować, ale nie dłuzej niż 1 miesiąc, nastęonie należy zrobić miesiąc przerwy, ale nie spodziewaj się cudów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Herbatki i odchudzanie IP: 195.117.68.* 23.11.02, 22:15 ja schudłam 30 kg. w ciągu 1 roku jak będę miała czas to ci napiszę jaką dietę stosowałam wagę utrzymuję już 2 lat nie mam ef.jojo pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Herbatki i odchudzanie IP: *.pcr.univie.ac.at / *.pcr.univie.ac.at 26.11.02, 17:05 bardzo dobra na odchudzanie jest herbatka pu erh ( nie jestem pewna czy dobrze napisalam nazwe), jest to czerwona herbata ktora bardzo dobrze wplywa na trawienie a picie od 3 do 5 filizanek dziennie pomaga zrzucic nawet 5 kg. wiem bo sama wyprobowalam! naprawde polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś