zaslona4 19.02.06, 20:36 Czesc wszystkim za tydzien wybieram sie na narty na Chopok na Słowacje.Mam pytanko czy ktos tam juz byl na nartach?Prosze o opinie.Pozdrawiam wszystkich narciarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonia28b Spokojnie mogę polecić :-)) 20.02.06, 11:43 Bardzo fajnie tam jest. Byłam w zeszłym sezonie. Jest bardzo dobrze rozwinięty system wyciągów narciarskich. Jest dużo różnych tras, które się też łączą między sobą, można łatwo sbie podjechać na inny wyciąg, zmienić trasę. Generalnie nuda nie grozi. Jazda do upadłego. Poza tym na Słowacji w ogóle wyciągi narciarskie są nowoczesne i bardzo wydajne, tak że nie stoi się godzinami w kolejkach. A nawet jak się utworzy kolejka do wyciągu, to się szybko przesuwa. Mieszkam na południu Polski i nawet w niedzielę, zamiast do pobliskiego Szczyrku, czy Korbielowa na Pilsko, zdecydowanie wolimy nadłożyć kilometrów i jechać np. do Oszczadnicy na Velką Raczę. Jeżeli chodzi o noclego, to polecam stronkę: www.holidayinfo.sk/ Odpowiedz Link Zgłoś