zagubiona_amazonka 07.03.06, 11:58 Czekacie na jutrzejsze święto? Macie w związku z nim jakieś marzenia? oczekiwania? pamiętałyście ostatnio o dniu chłopaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krokiecica Re: Kobiety!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 12:27 Nie obchodzę dnia kobiet, a mój facet nie obchodzi dnia chłopaka. Dla nas to zwykła komercha. A prezenty potrafimy sobie dawać z własnej woli, a nie "bo skoro jest święto to się powinno dawać". Za to obchodzimy nasze rocznice poznania i urodzinki:) Odpowiedz Link Zgłoś
hispana Re: Kobiety!! 07.03.06, 14:19 tak, czekam z utesknieniem zeby poogladac manifestujace feministki niczym wsciekle suki z piana na zebach ktore tak naprawde potrzebuja seksu a nie rownouprawnienia ps moja intencja nie bylo obrazenie feministek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Kobiety!! IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 07.03.06, 19:36 Ja nie czekam na jutrzejsze święto...wydaje mi sie że nie będzie pamiętał prędzej złoży życzenia swoim byłym i koleżanką niż mnie...i dak juz od jakiegoś czasu myśle nad tym żeby to wkońcu zakończyć tylko boje sie że będe tego potam żałować ale niechce już dłużej cierpieć:( Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Kobiety!! 07.03.06, 22:26 heh zgadzam sie ale czy nie jest miło dostac jakiś drobiazg lub chociaz słowo niz patrzeć na wszystkich dookoła i samemu sie smucic ze ty tak nie masz??? Odpowiedz Link Zgłoś