Dodaj do ulubionych

Tancerze z Tanca z Gwiazdami

31.03.06, 18:25
Laski! Który Was najbardziej kręci? W skali 1-10. Dla mnie absolutne numero
uno i 10 punktow to Maserak!!! Kochanek jest tez niezły... mówcie! Ale tylko
faceci i tylko tancerze!!!
Obserwuj wątek
    • stokrotka101 Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 31.03.06, 18:39
      Maserak jest żeczywiscie nieziemski. Chociaż cieżko powiedzieć czy w łóżku
      bedzie chciał w pełni zadowolic kobiete.
      • doreen2 Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 31.03.06, 18:51
        ja w ogole mysle, ze on moze byc takim małym uroczym egoistą:-) ale zajebiście
        tańczy. Moglabym z nim przetańczyc całą noc, bez seksu i takich tam pierdół...
        poza tym imponują mi facec zdyscyplinowani. Szkoda, że trafiła mu się drętwa
        Ola, która wydaje się być straszną nudziarą.
        • stokrotka101 Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 31.03.06, 18:59
          Dla tego nie moze byc dobrym kochankiem. Za to tancerzem jest po prostu
          nieziemskim. Ale kto wie moze z Oli zrobi tancerke.
          • astra161 Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 31.03.06, 23:49
            stokrotka101 napisała:

> Dla tego nie moze byc dobrym kochankiem. Za to tancerzem jest po prostu
            > nieziemskim. Ale kto wie moze z Oli zrobi tancerke.
            Ale tu chodziło o tancerza Kochanka,nazwisko Kochanek,patrz mi na usta Ko-cha-
            nek Robert.....
    • Gość: marta Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 23:33
      Marcin Olszewski...fajne ciacho :)
      • Gość: Aśka Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami IP: *.aster.pl 31.03.06, 23:58
        Marcin Olszewski!Ma nieziemskie oczy!:)
        • malazlosnica Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 05.04.06, 08:24
          tez jestem za Marcinem Olszewskim
          choc Maserak tez mi sie podoba
    • misscraft Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 01.04.06, 00:59
      Maserak akurat kompletnie mi się nie podoba, jego twarz źle mi się kojarzy,
      sprawia wrażenie prymitywa, takiego typu chamskiego chojraka. Nie wiem co
      konkretnie mi w nim nie leży, poprostu jak dla mnie ma wredną gębę. Prędzej mi
      się podoba ten, który tańczy z Renatą Dancewicz. A Kochanek sprawia wrażenie
      gbura, który bije kobiety. Nie wiem skąd mi się biorą te skojarzenia;]
      • linhay Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 05.04.06, 00:34
        Popieram wypowiedź Misscraft. Mi też Maserak wygląda na zadufanego w sobie
        cwaniaka. Ale tak jest najczęściej z przystojnymi facetami. Kobiety szaleją za
        takim kimś "za nic", tylko dlatego, że wygląda jak wygląda i facet prędzej czy
        później staje się narcyzem...

Nie mówię, że zawsze - np.: taki Zakościelny pozostał uprzejmy i skromny.
        • misscraft Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 06.04.06, 22:21
          no i on przy okzaji mi się podoba:)
    • svenja1 oczy w kolorze blue 01.04.06, 21:34
      Słuszna uwaga - oczy Marcina Olszewskiego są... ehhh :)
      • Gość: takajednalaskaaaaa Re: oczy w kolorze blue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 21:54
        hehehe nie mam jakiegos tam faworyta ;) i nie chce sie chwalic tym co napisze
        ale Magdalena Soszynska jest moja sasiadka, znaczy jej rodzice teraz bo ona juz
        mieszka w Warszawie od paru miesiecy, a ze jest to nie duza wioska to kazdy
        kazdego zna i jak ona teraz sie pokazala w Playboyu to jej ojciec wszystkie
        gazety wykupil zeby nikt jej nie ogladal <lol> co moim zdaniem jest kompletna
        bzdura, bo jak ktos bedzie chcial to i tak sobie gdzies kupi ta gazete na
        miescie :D
    • Gość: lolipop Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 22:10
      no Maserak tanczy po prostu bosko , extra byloby z nim kiedys zatanczyc ,
      tylko sam taniec nic wiecej
      • Gość: majka Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami IP: *.infoplus.com.pl 04.04.06, 23:47
        Moim faworytem jest Rozi Rozmus
        www.fit.pl/akademiawellness/robert_i_anna,206,6,6,709,1838,1874,1875,1895.html
    • Gość: Dzika;) Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 23:36
      Na mnie ogromne wrażenie robi Robert Rowiński.. Mmmmmmm.... No wiecie ten co
      tańczy z Anetką kręglicką;)Pozdrawiam!
    • cienmotyla a ja... 02.04.06, 01:10
      i taknie lubie Jabłczyńskiej :D:D:D:D:D
      • kamila1115 Re: a ja... 02.04.06, 01:52
        A mi sie podobal Marcin HAKIEL z poprzedniej edycji
    • Gość: andrewspot Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 09:57
      Co prawda nie jestem laską,ale chyba mogę sie wypowiedzieć skoro podobają mi
      sie faceci.Najbardziej kręcą mnie Mroczek i Maserak. Niestety moge o nich tylko
      pomarzyć, bo oni zdecydowanie wolą dziewczyny.
      • kiciunia_kicia Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 05.04.06, 13:01
        Gość portalu: andrewspot napisał(a):

> Co prawda nie jestem laską,ale chyba mogę sie wypowiedzieć skoro podobają mi
        > sie faceci.Najbardziej kręcą mnie Mroczek i Maserak. Niestety moge o nich
        tylko
        >
        > pomarzyć, bo oni zdecydowanie wolą dziewczyny.

Hehe;)

A mi się podoba ten,co tańczy z Jabłczyńską..Nie wiem,ale ma taki głupawy wyraz
        twarzy:p
        • o.n.a.1986 Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 05.04.06, 13:20
          wszystko zrobione
          sztucznie, jak mozna ogladac takie g***no??
          Nie wiedzialam ze az tylu polakow nie ma gustu..(podobno 8 mln to oglada)
          Kogo to interesuje jak tanczy jakat tam dziewucha ktora jest znana tylko z
          tasiemcow.. !!
          No Ludzie.. litosci...:/
          Myslalam ze Jestecie ambitniejsi...
          a okazalo sie ze mozna Wam byle jaki kicz wcisnac..
          a Wam sie to podoba...
    • Gość: lemon Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami IP: *.aster.pl 06.04.06, 22:10
      brawo dla Maseraka za to, ze jest najlepszijszym tancerzem no i nie ukrywajmy
      najprzystojniejszym..
    • ladonna3 Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 06.04.06, 22:34
      Maserak super,ale kochanek tez niezly!brawa dla pieknych facetow!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka