doreen2 31.03.06, 18:25 Laski! Który Was najbardziej kręci? W skali 1-10. Dla mnie absolutne numero uno i 10 punktow to Maserak!!! Kochanek jest tez niezły... mówcie! Ale tylko faceci i tylko tancerze!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotka101 Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 31.03.06, 18:39 Maserak jest żeczywiscie nieziemski. Chociaż cieżko powiedzieć czy w łóżku bedzie chciał w pełni zadowolic kobiete. Odpowiedz Link Zgłoś
doreen2 Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 31.03.06, 18:51 ja w ogole mysle, ze on moze byc takim małym uroczym egoistą:-) ale zajebiście tańczy. Moglabym z nim przetańczyc całą noc, bez seksu i takich tam pierdół... poza tym imponują mi facec zdyscyplinowani. Szkoda, że trafiła mu się drętwa Ola, która wydaje się być straszną nudziarą. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka101 Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 31.03.06, 18:59 Dla tego nie moze byc dobrym kochankiem. Za to tancerzem jest po prostu nieziemskim. Ale kto wie moze z Oli zrobi tancerke. Odpowiedz Link Zgłoś
astra161 Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 31.03.06, 23:49 stokrotka101 napisała: > Dla tego nie moze byc dobrym kochankiem. Za to tancerzem jest po prostu > nieziemskim. Ale kto wie moze z Oli zrobi tancerke. Ale tu chodziło o tancerza Kochanka,nazwisko Kochanek,patrz mi na usta Ko-cha- nek Robert..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 23:33 Marcin Olszewski...fajne ciacho :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami IP: *.aster.pl 31.03.06, 23:58 Marcin Olszewski!Ma nieziemskie oczy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
malazlosnica Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 05.04.06, 08:24 tez jestem za Marcinem Olszewskim choc Maserak tez mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 01.04.06, 00:59 Maserak akurat kompletnie mi się nie podoba, jego twarz źle mi się kojarzy, sprawia wrażenie prymitywa, takiego typu chamskiego chojraka. Nie wiem co konkretnie mi w nim nie leży, poprostu jak dla mnie ma wredną gębę. Prędzej mi się podoba ten, który tańczy z Renatą Dancewicz. A Kochanek sprawia wrażenie gbura, który bije kobiety. Nie wiem skąd mi się biorą te skojarzenia;] Odpowiedz Link Zgłoś
linhay Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 05.04.06, 00:34 Popieram wypowiedź Misscraft. Mi też Maserak wygląda na zadufanego w sobie cwaniaka. Ale tak jest najczęściej z przystojnymi facetami. Kobiety szaleją za takim kimś "za nic", tylko dlatego, że wygląda jak wygląda i facet prędzej czy później staje się narcyzem... Nie mówię, że zawsze - np.: taki Zakościelny pozostał uprzejmy i skromny. Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 06.04.06, 22:21 no i on przy okzaji mi się podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
svenja1 oczy w kolorze blue 01.04.06, 21:34 Słuszna uwaga - oczy Marcina Olszewskiego są... ehhh :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takajednalaskaaaaa Re: oczy w kolorze blue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 21:54 hehehe nie mam jakiegos tam faworyta ;) i nie chce sie chwalic tym co napisze ale Magdalena Soszynska jest moja sasiadka, znaczy jej rodzice teraz bo ona juz mieszka w Warszawie od paru miesiecy, a ze jest to nie duza wioska to kazdy kazdego zna i jak ona teraz sie pokazala w Playboyu to jej ojciec wszystkie gazety wykupil zeby nikt jej nie ogladal <lol> co moim zdaniem jest kompletna bzdura, bo jak ktos bedzie chcial to i tak sobie gdzies kupi ta gazete na miescie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolipop Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 22:10 no Maserak tanczy po prostu bosko , extra byloby z nim kiedys zatanczyc , tylko sam taniec nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami IP: *.infoplus.com.pl 04.04.06, 23:47 Moim faworytem jest Rozi Rozmus www.fit.pl/akademiawellness/robert_i_anna,206,6,6,709,1838,1874,1875,1895.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzika;) Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 23:36 Na mnie ogromne wrażenie robi Robert Rowiński.. Mmmmmmm.... No wiecie ten co tańczy z Anetką kręglicką;)Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila1115 Re: a ja... 02.04.06, 01:52 A mi sie podobal Marcin HAKIEL z poprzedniej edycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrewspot Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 09:57 Co prawda nie jestem laską,ale chyba mogę sie wypowiedzieć skoro podobają mi sie faceci.Najbardziej kręcą mnie Mroczek i Maserak. Niestety moge o nich tylko pomarzyć, bo oni zdecydowanie wolą dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciunia_kicia Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 05.04.06, 13:01 Gość portalu: andrewspot napisał(a): > Co prawda nie jestem laską,ale chyba mogę sie wypowiedzieć skoro podobają mi > sie faceci.Najbardziej kręcą mnie Mroczek i Maserak. Niestety moge o nich tylko > > pomarzyć, bo oni zdecydowanie wolą dziewczyny. Hehe;) A mi się podoba ten,co tańczy z Jabłczyńską..Nie wiem,ale ma taki głupawy wyraz twarzy:p Odpowiedz Link Zgłoś
o.n.a.1986 Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 05.04.06, 13:20 wszystko zrobione sztucznie, jak mozna ogladac takie g***no?? Nie wiedzialam ze az tylu polakow nie ma gustu..(podobno 8 mln to oglada) Kogo to interesuje jak tanczy jakat tam dziewucha ktora jest znana tylko z tasiemcow.. !! No Ludzie.. litosci...:/ Myslalam ze Jestecie ambitniejsi... a okazalo sie ze mozna Wam byle jaki kicz wcisnac.. a Wam sie to podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemon Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami IP: *.aster.pl 06.04.06, 22:10 brawo dla Maseraka za to, ze jest najlepszijszym tancerzem no i nie ukrywajmy najprzystojniejszym.. Odpowiedz Link Zgłoś
ladonna3 Re: Tancerze z Tanca z Gwiazdami 06.04.06, 22:34 Maserak super,ale kochanek tez niezly!brawa dla pieknych facetow! Odpowiedz Link Zgłoś