Dodaj do ulubionych

szukam sponsora ?

01.04.06, 13:30
Dziewczyny! Wczoraj ogladalam nie wiem na jakim kanale program o mlodych
dziewczynach ktore umawiaja sie ze starszymi bogatymi facetami, uprawiaja z
nimi seks a oni w zamian kupuja im wszystko na co tylko maja ochote - ciuchy,
komorki, kosmetyki... Mowie tu o dziewczynach 14 - 16 letnich?
Co o tym sadzicie? Ja osobiscie jestem przerazona taka sytuacja? Gdzie rodzice?
Obserwuj wątek
    • Gość: netti18 Re: szukam sponsora ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 14:08
      ja tez ogladalam ten program. przerazilam sie... ja nie wiem co tymi
      dziewczynami kieruje, to jest poprostu nieprawdopodobne. DZIEWCZYNECZKI w wieku
      14- 15 lat pieprza sie za kase. ja w ich wieku < no dobra moze nie jestem
      zbytnio starsza> uwazalam ze sex to cos dla dorosłych ludzi i balam sie
      pomyslec ze ja w tym wieku bym mogla , a co dopiero za kase ze starymi
      dziadkami ktorzy czesto sa starsi od ich ojcow. to jest jakas skrajna patologia
      spoleczna.
      ostatnio zreszta stało sie niezwykle popularne uprawianie sexu na przerwach
      lub w czasie lekcji w szkołach. no a jak .. szybki numerek w kiblu, chlopak
      placi i tak sie robi burdel w szkole, niby cisza nikt nic nie wie a interes sie
      kreci. heh .. no az mi sie nie chce wierzyc w to wszystko czasami, jak niektore
      dziewczyny moga sie tak nie szanowac.
      • tunia.martyna Re: szukam sponsora ? 01.04.06, 14:37
        Dla mnie najbardziej przerazajace jest to ze takie zarabianie pieniedzy jest
        podobno bardzo powszechne! Ale w sumie do czego innego miala nas zaprowadzic ta
        "wolnosc" "feminizm" i media...
        • Gość: netti18 Re: szukam sponsora ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 16:44
          tak dodam jeszcze a propos tego bzykania sie w szkolnych toaletach. w sumie to
          dowiedzialam sie o tym od moich rodzicow .. niezle nie?? byli na jakiejs
          imprezie i sie watek jakos tam rozkrecil no i zaczeli o tym rozmawiac. to nie
          dzieje sie w mojej szkole < hmm chociaz nie wiem , ale nie slyszalam> ale w
          sasiedniej to podobno jest powszechne. brak szacunku do czegokolwiek nie
          wspominajac o szacunku do samego siebie ... porażka
      • plessok Re: szukam sponsora ? 01.04.06, 18:09
        w szkole burdelek no co ty zartujesz to jak opowiesc fantastyczno-naukowa
        • Gość: netti18 Re: szukam sponsora ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 15:24
          hehe powiesc realistyczna raczej
    • piwnooka_81 Re: szukam sponsora ? 01.04.06, 17:37
      rowniez ogladalam ten program. To jest smutne jak dziewczyny moga sie tak
      puszczac. Wine ponosza tez rodzice ktorzy nie potrafia sie zajac swoimi
      dziecmi.
      • gadalinska Re: szukam sponsora ? 01.04.06, 19:44
        albo za czekoladę z orzechami, jak rzekła jedna z bohaterek tego programu...
        takie śmieszne ,że aż przerażające...
        mój Boże dobrze, że mam Syna...
    • she.he Re: szukam sponsora ? 02.04.06, 17:08
      Fakt, tragedia. Co innego, gdy zajęcie takie ma kobieta dorosła, choć należy
      współczuć. Ale dziecko, które pokazuje rozwaloną komórkę i tłumaczące, że
      potrzebuje nową za sex. I jeszcze argument, ze to, że gość jest starszy od jej
      ojca nie ma znaczenia a poprzedni miał żonę. Do czego to doszło. Może niedługo
      okaże się, że w zamian za znaczek na list, bo też zabrakło będą lalki skakać do
      łóżka jakimś zboczeńcom. Są pewne granice wiekowe, których nie powinno się
      przekraczać, ba nie wolno! I nie ma co brać przykładu z naszych południowych
      sąsiadów, gdzie sex z 14latką nie jest karalny, czy wschodniego, gdzie można
      starać się wziąć za żonę 13latkę. Miało to podobno rozwiązać problem pedofilii
      i częstej zmiany partnerów przez młodzież. Jednak ja uważam, że nie tędy droga
      i należy szukać innych rozwiązań. A juz na pewno rozmawiać szczerze z dziećmi.
    • zbuntowany_aniol2 to jest wylacznie wina rodzicow 02.04.06, 17:52
      swiat schodzi na psy...dzieci juz od najmlodszych lat ucza sie rywalizowac
      miedzy soba,kto ma najlepszy ciuch,komore,najwiecej kasy.Moze to banalne co
      teraz napisze ale to wszystko przeminie,dzieci dorosna i beda miec swoje dzieci
      ktore beda robic to samo.Wszystko przemija...jedyne co pozostaje to
      szacunek,szacunek do samej siebie.No coz wielu ludzi nawet nie zna znaczenia
      tego slowa...a co dopiero ma je uzywac w praktyce.Moze jestem za mloda zeby
      zrozumiec ten szalony swiat,ale ja naprawde nie rozumie takiego
      postepowania.wolalabym predzej zdychac z glodu...trudno jest sie pogodzic z
      czyms takim...mam na to tylko jedna odpowiedziec...zbliza sie koniec...
    • viviannaa Re: szukam sponsora ? 02.04.06, 19:48
      Skala tego zjawiska jest ogromna w Polsce.
      Mam kolezanke, ktora pracowala w klubie jako barmanka, od tego co sie naogladala
      (a pracowala tylko 1,5 miesiaca)wlos na glowie staje.Jednym slowem burdelarnia
      panowala tam. Nie dosc ,ze wpuszczano niby od 21 lat to bawily tam sie smarkule
      14,15.Bylam pare razy w tym klubie i widzialam co sie dzieje,starsi panowie z
      malolatami sie sciskaja na sofach, a potem wychodza na szybki numerek i impreza
      sie dalej kreci.Zreszta zauwazylam to w wielu polskich klubach. Dziewczyny za
      jakis fatalaszek lub perfumy daja staremu facetowi du**. Straszne.Czesto nie
      bieda je pcha do tego, ale chec posiadania tego czego nie moga kupic im
      rodzice.np.perfumy za 300 zl,ciucha za 500.Straszne.Naprawde.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka