max_maestro 01.04.06, 15:19 Młody Hitler www.smieszne-zdjecia.pl/Mlody-Hitler-t1777.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Srubka_87 Re: Młody Hitler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 17:01 wwrrrr ;/ rozpieszczony gowniaz ;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
all_she Re: Młody Hitler 01.04.06, 17:23 :D:D hehehehehe, mam podobnego kuzyna:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucky_bamboo Re: Młody Hitler 01.04.06, 17:29 Ja mysle ze to srednio smieszne... ten chlopak jest po prostu chory. Nie potrafi rozroznic rzczywistosci wirtualnej od realnej... a to juz podbiega pod psychoterapie --------------- dialogi damsko-męskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all_she Re: Młody Hitler IP: *.6.14.vie.surfer.at 01.04.06, 18:46 ciekawe co na to jego rodzice Odpowiedz Link Zgłoś
gadalinska Re: Młody Hitler 01.04.06, 18:55 prypuszczam, że sami rodzice również są "troszkę" nadpobudliwi ...rozpieszczony bachor i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
lucky_bamboo Re: Młody Hitler 01.04.06, 18:58 I to jest wlasnie problem poslich szkol i realiów..... "rozpieszczony bachor" to slowo klucz do diagnozy wielu chorob od ADHD po szerokie spektrum autyzmu. Wsytarczy ze zrzuci sie odpowiedzialnosc na zle wychowanie i wszytslo zalatwione. To niejednokrotnie nie jest wina dziecka ze zachowuje sie tak czy inaczej. Czasami nawet rodzice nie maja na to wplywu. --------------- dialogi damsko-męskie Odpowiedz Link Zgłoś
gadalinska Re: Młody Hitler 01.04.06, 19:12 W większości przypadków to niestety rodzice ponoszą za to dużą odpowiedzialność. Nie mają tacy zadnych obowiązków w domu, dostają wszystko co chcą i nawet jeszcze więcej żeby tylko nie "darli" gęby. W dzisiejszych czasach rodzice są zbyt zabiegani żeby pozwolić sobie na stanowcze NIE w stosunku do swoich pociech. Ale bądź co bądź ADHD jest chorobą, czy mnie się to podoba czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaaaaaaaa20 Re: Młody Hitler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 22:04 Ja pier**** jaki filmik, dobrze ze znam dobrze niemiecki to skumalam o co chodzi i co on sie wydziera. Ze rozpieszczony dzieciak to swoja droga ale u niego widac, ze jest to ADHD w zaawansowanym stopniu, (wiem cos na ten temat bo pracuje z takimi dziecmi) to jest przedewszystkim wina rodzicow, - zle wychowanie, rozpuszczenie go itd. ale tez i moze miec to genetyczne podloze, co jest w ADHD tez czestym przypadkiem. Z jednej strony szkoda mi tego chlopaka bo jak juz ktos wyzej napisal ze nie odroznia on rzeczywistosci realnej od wirtualnej. Co mozna tez zauwazyc ze najwidoczniej rodzice sobie z nim nie daja rady to bylo to chyba krecone z ukrytego miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś
rozkojarzonaaa Re: Młody Hitler 02.04.06, 23:22 ...hymm.. trochę nieekonomiczne to.. jedna rozgrywka - jedna klawiatura plus reszta strat materialnych towarzyszacych tej nadmiernej ekscytacji grą :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam81vv Re: Młody Hitler 10.04.06, 22:38 Niestety nie znam niemieckiego - możecie mnie oświecić co on się wydziera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~pestka Re: Młody Hitler IP: *.range86-130.btcentralplus.com 11.04.06, 15:47 Otóż to właśnie-czy ktoś mógłby to przetłumaczyć?(przynajmniej streścić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaaaaaaaa20 Re: Młody Hitler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:54 heheheh tam leca same przeklęstwa typu " ja pier***ole ku***rwa mac, ja ciebie za bije, ja ciebie pokonam, itd. poprostu dzieciak sie wkurzyl troche :D lol. Ale tak na serio to szkoda mi takiego dzieciaki bo widac po nim ze jest chory na ADHD i to ostro ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
watanabe.mihsru Re: Młody Hitler 11.04.06, 17:15 czyli to taki mały hitlerek - zresztą w jego wrzaskliwym bełkocie było coś z "fiurera" - ale może gdyby adolfek miał kompa, to by się wyżywał inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~pestka Re: Młody Hitler IP: *.range86-130.btcentralplus.com 11.04.06, 22:32 Język niemiecki generalnie brzmi jak bełkot "fiurera":)Nie sądzisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~pestka Re: Młody Hitler IP: *.range86-130.btcentralplus.com 11.04.06, 22:30 Dzięki Aniu.Tak myślałam:) Odpowiedz Link Zgłoś