Dodaj do ulubionych

co sadzicie o takich wymiarach?

13.04.06, 10:51
wzrost 166cm, waga 50kg, biust 75C, 85-65-85 dobre czy raczej takie sobie?
Obserwuj wątek
    • ysssa Re: co sadzicie o takich wymiarach? 13.04.06, 11:28
      za niska, za dużo ważysz
      • benitaa2 Re: co sadzicie o takich wymiarach? 14.04.06, 07:14
        Za dużo waży????
        Mam tyle samo wzrostu i waże 52kg,noszę rozmiar 36 ,czasem 34-uśmiałam sie z
        Twojego komentarza.
    • hillux Re: co sadzicie o takich wymiarach? 13.04.06, 11:33
      niam niam dziołcha.
    • gwiazdkaaa Re: co sadzicie o takich wymiarach? 13.04.06, 11:48
      dobre wymiary w sam raz.
    • lizzan Re: co sadzicie o takich wymiarach? 13.04.06, 12:11
      BMI=18 czyli w normie

pozdrwiam,
      lizzan
      • Gość: gigi Re: co sadzicie o takich wymiarach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 13:09
        a o takich co sadzicie? 159cm, waga 45 kg, 88-60-78 (za maly biust i za duza
        pupa... to moje wnioski...)
    • Gość: dziubcias Re: co sadzicie o takich wymiarach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 13:24
      hheheehhe... Mam prawie takie same!!!! tylko ze pupe mam 89 :) i uwazem je za
      idealne:) pozdrawiam!!!!
      • o.n.a.1986 Re: co sadzicie o takich wymiarach? 13.04.06, 14:29
        a moje wymiary to .. 97-115-104 biust 90D
        tez jestem ladna??
        :)
    • drugitaki1 Re: co sadzicie o takich wymiarach? 13.04.06, 15:12
      Jak dla mnie, jestes za chuda, Ja mysle ze wiekszosc facetow woli jak maja za
      co kobiete zlapac. Pozatym kobiety chude sa nie wygodne, zabardzo uwieraja.
      Najlepsza dla ciebie waga, to 65/66kg, czyli tyle kilogramow, co centymetrow,
      minus 1m.
      • marheffa303 Re: co sadzicie o takich wymiarach? 13.04.06, 17:52
        hehe... Jasne ze niewygodne. Mam identyczne wymiary co Gigi, a jak siadam na
        kolanach moim kumpelom to zawsze krzycza, ze im kosci w nogi wbijam:P I musze
        schodzic. Mnie w sumie tez odpowiada moja figura, ale biust mam za maly:(
      • Gość: amelka Re: co sadzicie o takich wymiarach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 20:31
        czyli ja powinnam wazyc 70kg? lol, raczej podziekuje
        • fredrus Re: co sadzicie o takich wymiarach? 13.04.06, 21:30
          Gość portalu: amelka napisał(a):

> czyli ja powinnam wazyc 70kg? lol, raczej podziekuje

70kg. przy wzroscie 170cm. to nie jest duzo. to jest wlasciwa waga. Problemem
          dzisiejszych mlodych kobiet jas wzorowanie sie na wizerunkach covergirls
          (dziewczyn z okladek pism)Te wszystkie modelki okupuja swoj wyglad ogromem
          wyrzeczen, Zadna normalna kobieta nie jest w stanie na dluzsza mete tego
          wytrzymac, ale one to robia dla pieniedzy, a wy niemodelki, dla jakich powodoow
          to robicie?
          Jedne modelki odchodza, a na ich miejsce przychodza inne, a te ktore odeszly
          zyskuja na wadze, ale o tym nikt juz nie mowi.
          Kobiety opanujcie sie. My normalni faceci wcale nie chcemy chudzinek
          na ,ktorych wszystkie kosci widac, to wcale nie jest ponetny widok, to sie
          kojazy z widokiem wiezniow obozow koncentracyjnych, a to wcale nie jest
          apetyczny widok
          Kobieta to zaiste dziwne stworzenie. Kobiety chca byc doceniane za swoj rozum,
          a w kwestiach wlasnego wygladu postepuja bezrozumnie. Eeech szkoda gadac...

--------------------------------------------------------------------------------
          • Gość: superdziewczyna:) Re: co sadzicie o takich wymiarach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 15:43
            Dzieki. Nareszcie ktoś normalny. Własnie dzieczyny- liczy się WNĘTRZE i wasze
            samopoczucie! W ogóle to rzeczywiście ostatnio jakas paranoja z ta wagą! Ja mam
            165 cm wzrostu i ważę 60 kg. Chudzielce twierdzą, że to za dużo! A ja jestem
            szczupła, nosze rozmiar 36/38, jestem wysportowana i mam świetną kondycję:)
            Przecież wiadomo, że mieśnie ważą więcej...
    • Gość: marecki A może fotkę dołączysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 19:20
      Nie no wymiary są fajne ale niewiadomo jak to wszystko pasuje do siebie, no i twarz najważniejsza
    • Gość: miśka Re: co sadzicie o takich wymiarach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:09
      Nie ograniczaj swojej osoby tylko do wymiarów.Nie pytaj innych czy dobrze czy
      źle bo najważniejsze czy Ty się dobrze ze sobą czujesz.
      • elamodela Do Fredrusa 14.04.06, 00:22
        Weź mnie gościu nie wkurzaj. "Żadna normalna kobieta nie jest w stanie tego
        wytrzymać na dłuższą metę" taa jasne. Sorry ale nie wszyscy muszą się głodzić
        żeby tak wyglądać. Tak się składa, że niektórzy mają dobrą przemianę materii i
        tendencję do nietycia, tak jak inni do tycia. Ja np. nigdy w życiu bym się nie
        odchudzała, bo życie jest za krótkie żeby nie jeść słodyczy i się forsować
        ćwiczeniami, nie robię nic dla pieniędzy po prostu jestem jaka jestem i taką
        się kocham. I nie tylko ja jedna się kocham, wiec sorry, ale nie będziesz mi tu
        farmazonów wypisywał, że faceci wolą grubsze. Faceci wolą zadowolone z siebie i
        proponuję wszystkim cieszyć się z tego co się dostało w prezencie od natury.
        • fredrus Re: Do Fredrusa 14.04.06, 00:56
          Moja droga, chyba nie bardzo mnie zrozumials. Moja wypowiedz nie dotyczyla
          kobiet, ktore "mają dobrą przemianę materii i tendencję do nietycia", a
          dotyczyla tych, ktore na sile chca wygladac jak covergirls.
          • elamodela Re: Do Fredrusa 14.04.06, 02:08
            Więc zwracam honor:D
      • mila_dziew Re: co sadzicie o takich wymiarach? 14.04.06, 12:53
        No wiem tylko teraz tak sie mowi o tych idealnych wymiarach chcialm tylko
        sprawdzic nic poza tym. Kompleksow zadnych nie mam:)
    • Gość: aga Re: co sadzicie o takich wymiarach? IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 15.04.06, 00:26
      czegoś tu nie rozumiem... 75 to obwód pod biustem, 85- w biuście...85-75=10;
      więc skąd to C???
      • Gość: taki1 Re: co sadzicie o takich wymiarach? IP: *.239.144.71.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 15.04.06, 02:04
        "C", to jest to jest rozmiar miseczki inaczej wielkosc piersi(cycka). Rozmiary
        sa oznakowane duzymi literami "A","B","C","D" itd,gdzie "A", to najmniejszy
        rozmiar
        • Gość: taki1 Re: co sadzicie o takich wymiarach? IP: *.239.144.71.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 15.04.06, 02:08
          "A", to Bedzie odpowiednik "1", "B" to "2" itd.
          • Gość: aga Re: co sadzicie o takich wymiarach? IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 15.04.06, 02:12
            nie zrozumiałeś...
            aby miseczka była C, różnica między obwodem w biuście, a pod biustem powinna
            wynosić 14 lub 15 cm... przy 10 to jest A
            • Gość: Artur Przezywacz Re: co sadzicie o takich wymiarach? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 15.04.06, 02:52
              Kolejny dowod na to, ze kobiety nosza staniki w niewlasciwym sobie rozmiarze.
    • Gość: fani Re: co sadzicie o takich wymiarach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 13:19
      patrze na to i nie wierze....jak można po paru cyferkach określic kogoś
      wygląd???czy jest ładny i zgrabny...czy kompleksy naprawde aż do tego zmuszaja??
    • dan353 Re: co sadzicie o takich wymiarach? 15.04.06, 14:09
      mila_dziew napisała:

> wzrost 166cm, waga 50kg, biust 75C, 85-65-85 dobre czy raczej takie sobie?
      Nie
      Nozna niec sliczniejszych wymiarow. pa i pozdrawiam ryszard moze przeslesz mi
      swe fotki do podziwiania ? To prosze na muj mail wirga7@wp.pl czekam pa
    • Gość: Selan Re: co sadzicie o takich wymiarach? IP: *.asta-net.com.pl 15.04.06, 14:39
      Dziewczyno, skąd Ty wzięłaś taki biust?! Ja jestem odrobinkę wyższa, ważę tyle
      samo ale noszę tylko małe B. Gratuluję wymiarów, jak dla mnie cudo!!! :)
    • Gość: alex A o moich? IP: *.atol.com.pl 16.04.06, 18:05
      Wzrost: 160
      Waga: 55
      90-77-90
    • Gość: :)))) Re: co sadzicie o takich wymiarach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 18:21
      o Boże.... a ja mam 160 cm wzrosty,waze 43 kilo. a moje wymiary to 85-60-80.
      tak sie zastanawiam...bo ja mam rozmiar stanika 70B, wiec dlaczego Ty przy
      takim samym wymiarze w biuscie masz wieksze piersi? to przeciez nielogiczne!!!
    • Gość: Bart A co sądzicie o TYCH wymiarach IP: *.mnc.pl 17.04.06, 14:43
      wys. 85, szer 25, głęb. 25?

Chodzi oczywiście o kolumnę głośnikową
    • Gość: DamaD Re: co sadzicie o takich wymiarach? IP: 194.146.128.* 17.04.06, 20:14
      Współczuję - nie wymiarów, ale kryterii oceniania swojej atrakcyjności po paru
      cyferkach :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka