paulina1417 23.04.06, 11:38 Kosmopolitan czytam od niedawna. Niestety pominełam artykuł "orgazm zawsze kiedy chcesz" czy któś może pomóc mi radą co do osiągnięcia szczytowania? błagam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldek1610 Re: Nie mam orgazmu 23.04.06, 11:48 Wedlug mnie to problem jest w twoim partnerze ktory nie potrafi Ciebie do tego orgazmu doprowdzic... Niech zgadnie..twoj chlopak jest jeszcze nastolatkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka1417 Re: Nie mam orgazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 11:57 mój chłopak ma 18 lat Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Nie mam orgazmu 23.04.06, 12:10 Gość portalu: paulinka1417 napisał(a): > mój chłopak ma 18 lat Nie twierdze ze 18 latek nie jest w stanie doprowadzic kobiety do orgazmu, ale to fakt ze napewno jeszcze nie jest wpelni dojrzalym mezczyzna. Ja sadze ze on po prostu kocha sie z Toba zeby sobie dogodzic, i nie zwraca uwagi to ze kobieta potrzebuje byc kochana w specyficzny sposob, niech wspomne tylko o milosci oralnej; delikatnych "koleczkach" kreslonych meskim jezyczkiem na lechtaczce i na zmiane calej cipce dziewczyny. Kobieta to nie deksa z dziura tylko skomplikowane stworzenie, ktore wymaga od mezczyzny pelni zaangarzowania, znajomosci jej kobiecego ciala, oraz troche pasji i fantazji zeby ja doprowadzic do orgazmu. Moja zona mowi ze zwalam ja z nog, bo potrafie kochac sie z nia delikatnie oraz ostro, a taka kombinacja powoduje ze kobieta sie rozplywa w moich rekach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Nie mam orgazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 14:04 Dziewczyno, jestes jeszcze baaaardzo mloda, a juz chcialabys szczytowac (najlepiej za kazdym razem)?? Ta dzisiejsza mlodziez, to jest jednak bardzo niecierpliwa i wygodna :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CICHA Re: Nie mam orgazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 14:31 CO PRAWDA NIE WIEM JAKIE MASZ DOŚWIADCZENIA W DZIEDZINIE SEKSU ALE UWIERZ MI ORGAZM ZALEŻY TYLKO I WYŁĄCZNIE OD CIEBIE, TWOJEGO NASTAWIENIA, ROZLUZNIENIA I PRZEDE WSZYSTKIM SMIAŁOŚCI I OTWARTOŚCI BY INFORMOWAĆ PARTNERA O WSZYSTKIM CO SPRAWIA CI PRZYJEMNOSĆ A JEDNOCZESNIE ASERTYWNOŚCI BY POWIDZIEĆ NIE JEŚLI COS CI SIĘ NIE PODOBA-CZEGOŚ NIE CHCESZ!!!! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Nie mam orgazmu 23.04.06, 14:34 nie pisze DUZYMI LITERAMI! zasady netykiety! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Nie mam orgazmu 23.04.06, 14:34 nie pisz DUZYMI LITERAMI! zasady netykiety! duze litery oznaczaja KRZYK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Nie mam orgazmu IP: *.ztpnet.pl 23.04.06, 15:59 Wielkimi literami. Duzego to mozesz miec downa. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Nie mam orgazmu 23.04.06, 16:07 a ty kali nawet rozumek masz malutki.. o innych, mikroskopijnych czesciach twojego ciala nie wspominając.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Nie mam orgazmu IP: *.ztpnet.pl 23.04.06, 17:11 Tych czesciach ciala, od ktorych nie moglas sie odessac? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Nie mam orgazmu 23.04.06, 17:12 alez u ciebie nie ma co ssać! haahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Nie mam orgazmu IP: *.ztpnet.pl 23.04.06, 17:16 Twoj wielki rozum dyktuje Ci te teksty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Nie mam orgazmu IP: *.ztpnet.pl 23.04.06, 17:29 Serce Cie oszukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefine Re: Nie mam orgazmu IP: *.ipt.aol.com 23.04.06, 18:00 po pierwsze powinnas pomyslec czy powodem nie jest to ze tak bardzo tego chcesz seks to nie wyscig gdzie meta jest orgazm. oczywiscie powinnas porozmawiac ze swoim chlopakiem lub pokazac mu co lubisz piszesz ze twoj chlopak ma 18 lat wiec podejzewam ze jestes mlodsza i moze sama jeszcze nie wiesz co sprawi ci najlepsza roskosz sprobuj sprawdzic to sama na sobie w spokojnej atmoswerze gdy nikt ci nie bedzie przeszkadzal a potem pokazac to chlopakowi. Oczywiscie powiniscie takze zadbac o cala otoczke seksu mila,romantyczna scenerie dluga i powolna gre wstepna itd. Przyczyna braku twojego orgazmu moga byc takze inne problemy; czy tak naprawde wszystko maidzy wami sie dobrze uklada a moze gdy sie kochacie starasz sie udowodnic sobie i jemu ze jestes "dobra"? Odpowiedz Link Zgłoś