karolka2607 11.05.06, 16:00 Męskie japonki uwielbiam facetów w japonkach sa sexy!a wy co o tym myslicie???:D:D:Dtak a propo gdzie mogę dostać męskie japonki macie jakieś stronki albo adresy sklepów...chciałabym sprawić je swojemu chłopakowi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rrose7 Re: Męskie... IP: 80.54.176.* 11.05.06, 16:30 tylko jest mało facetów, którzy chcą chodzic w takich! A nie patrzyłaś np. w oryginalnych sklepach u siebie w mieście?tam moga być!!! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
tierf Re: Męskie... 11.05.06, 18:20 w każdym sklepie przecież dostaniesz takie japonki a tym bardziej w jakiś oryginalnych sklepach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Męskie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 20:36 o ludzie, jestem kobietą, ale jak to widzę to mam ochote zwymiotować, nie ma nic bardziej obrzyliwego niż facet w japonkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Męskie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:45 zgadzam sie- japonki mi sie kojarza z metro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Męskie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:53 metro to taki musical! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: Męskie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:58 hah gdybym ja dostał japonki od laski to bym ją wyśmiał haha Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Męskie... 11.05.06, 23:32 Jesli chodzi Ci o takie klapki z precikiem miedzy palcami(np.skorzane),to bardzo mi sie podobaja,a do tego fajne dzinsy i koszulka :-) Niestety moj maz ma takie samo zdanie na ICH temat,co powyzsza wiekszosc :-( i nigdy Go pewnie nie przekonam... Odpowiedz Link Zgłoś
karina1984 Re: Męskie... 13.05.06, 12:28 mi się bardzo podobają faceci w japonkach, ale jakoś dziwnie mi to wygląda w połączeniu z krótkimi spdenkami, wolę do dżinsów albo jakichś innych długich, np. lnianych sprawdź ofertę firmy bata www.bata.pl męskie, zadbane, zgrabne stopy w fajnych skórzanych japonkach są very sexi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek0077 Re: Męskie... 13.05.06, 12:57 lepszy facet w japonkach niz w sandałkach i białych skarpetkach LOL Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Męskie... 13.05.06, 13:08 oj tak, japonki sa duzo lepsze od sandałów i skarpetek :) ja generalnie lubie facetow i w japonkach i w sandalach, ale musza miec zadbane stopy :) Odpowiedz Link Zgłoś