Gość: terefere Re: Mój facet jest obleśny! IP: *.euro-net.pl 03.06.06, 18:54 Ze śmiechu też puściłam bąka w fotel!!!! :D Acha, zdejmij firankę w łazience to nie będzie wycierał swego członka.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żabsko Re: Mój facet jest obleśny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 00:15 A co na to kot..?:D:D Btw, chciałabym jego minę zobaczyć;D! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonka Popisuje się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:02 Wiesz faceci tak mają (niektórzy), że chcą sobie robić głupie żarty. Pewnie w momencie jak go, poznałaś nic takiego nie robił. Teraz czuje się pewnie i może sobie pozwolić na takie błaznowanie. Ja też miałam takiego chłopaka. Na codzień był poważnym dziennikarzem:garniturek, kulturka i te sprawy ale keidyś pojechaliśmy na weekend na wieś i tam zaczął się popisywać pluł i rozmazywał ślinę po ścianach. Kiedy to zobaczyłąm myślałam, ze padnę. Poprosiłam go żeby tego nie robił w mojej obecności ale zuważyłam, że go to zwyczajnie bawi... Wkurzyłam się jeszcze bardziej, kiedy zauważyłam że zaczął te numery robic w domu. Słowa nie docierały więc w niedługim czasie się wyprowadziłam. Dopiero wtedy zrozumiał, że to nie żarty i przyrzekł, że już więcej tego nie zrobi. No i wróciłam i rzeczywiście nigdy to się nie powtórzyło. A rozstaliśmy się zupełnie z innego powodu... Życzę powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latoya25 Re: Mój facet jest obleśny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 00:12 Mina na twarzy kota... bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-sia Re: Mój facet jest obleśny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 00:16 Mina na twarzy kota... bezcenne Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 Re: Mój facet jest obleśny! 05.06.06, 18:20 z tego wszystkiego to tego kota mi zal pewnie popadl w depresje... ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głupia C.ipa Re: Mój facet jest obleśny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:34 sierściuch da se rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student UKSW Re: Mój facet jest obleśny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:39 Ty może on jakiś fetysz jest który lubi takei igraszki no wiesz zoofil...sprawdż czy on czegoś więcej nie robi temu kotu...a pierdzenie pod kołdrą to normalka czy w fotelu bo przeciez gazów nie można trzymać, ale swoją drogą z tym pluciem to niech spasuje bo jak kiedyś sie wyjebie na ślinie to poczuje...no i najwazniejsze sikanie do umywalki...jak sie odleje to zrzuć tam niechacy jego szczoteczke do żebów... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Mój facet jest obleśny! IP: *.c158.petrotel.pl 07.06.06, 20:10 Popatrz na to z innej strony, jeżeli lubisz zwierzęta to będziesz miała dwa w jednym "faceta" i świnię za jednym zamachem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calineczka Re: Mój facet jest obleśny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 12:06 Heheh całkiem normalne zachowanie. Nie mam pojęcia na co się tak wściekasz. W mojej dzielnicy wszyscy tak robią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazer Re: Mój facet jest obleśny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 12:35 Co macie przeciwko glosnemu bekaniu, ja bekam non stop, powiedz mezowi ze jest slaby jak tylko po jablku. A z tym kotem to sprobuje:D Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Mój facet jest obleśny! 08.06.06, 15:09 Ojej. Kurde, faktycznie problem. niech już pluje na podłogę, tylko nie ściana! Nie znoszę zacieków, śnią mi się po nocach! Są mokre, zimne i rzucają we mnie glutem! Okropność. Współczuję bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piórko Re: Mój facet jest obleśny! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.06.06, 14:30 he. on cie musi bardzo kochać , skoro nie ma żadnych skrupułów , żeby takie rzeczy robić.znaczy to , że ma do ciebie całkowite zaufanie i traktuje cie jakbyś była jego drugą częścią. takie eksperymenty... chyba ci się nigdy nie znudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne69 Re: Mój facet jest obleśny! 13.06.06, 14:35 to po co Ty jeszcze z nim jesteś ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosiak!!!!!!!!! Re: Mój facet jest obleśny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 10:18 zostaw go z takim prosiakiem niecywilizowanym nie da sie zyc jak moj facet przyjedzie do mnie i nie ładnie pachnie idzie sie kompac jak zapali idzie myc zabki ma swoja szczoteczke u mnie zastanów sie czy z taka swinka da sie mieszkac pod jednym dachem wiec albo ultimamtum ze tak robi jak moj alebo uciekaj na km. od niego Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise222 Boze!!! Co za PALANT!!!!! :P 15.06.06, 14:27 Az sie wierzyc nie chce ze to jest w ogole mozliwe!!!!!!!! Naprawde mowisz serio i nie zmyslasz tego? Jesli to jednak prawda to... szczerze wspolczuje :P O Matko, nie wytrzymalabym z takim "okazem" :D hahah... I ja bym go kopnela w pupke, zeby sobie znalazl jaks "Kunegunde" na swoim poziomie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgniły pruk Re: Boze!!! Co za PALANT!!!!! :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 14:31 najlepiej zeby sobie znalazł jakąś niemkę, one lubią wszystko nawet seks ze zwierzętami oraz jak im facet szcza do ust, serio !! Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise222 Re: Boze!!! Co za PALANT!!!!! :P 15.06.06, 14:39 hahaha :P no w kazdym razie ta kobieta nie jest dla takiego neandertalczyka odpowiednia ;-) a raczej on dla niej ;) ehhh... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Boze!!! Co za PALANT!!!!! :P IP: 83.238.174.* 16.06.06, 18:33 jesli tak jest naprawde to ogromnie ubolewam i wspolczuje, choc przyznaje ze na pewne rzeczy sie przymyka oko. Na pewno kazdemu z nas sie narodzil jakis glupi pomysl :) ale zeby robic tak caly czas... musi to mu sprawiac chyba przyjemnosc Szczerze mowiac ja bym pokombinowala, zaczelabymdelikatnie i stopniowo mocniej uderzala w to co mi sie nie podoba. Po prostu zwyczajnie trzeba ruszyc glową :) Ps Odejscie od tego "pomysłowca ;)" traktuj jako ostatecznosc, bo w koncu nie bez przyczyny z nim jestes :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga_88 Re: Mój facet jest obleśny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 10:57 malo sie nie porzygalam czytajac to... zerwij znim. jeszcze powiedz ze w twoim domu pluje to wogole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: Mój facet jest obleśny! IP: *.22.radom.pilicka.pl 17.06.06, 22:32 Mnie wkurza jak mój facet nie podnosi deski od sedesu-wtedy dostaje białej gorączki, ale TWÓJ TO JUŻ CHYBA LEKKA PRZESADA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: Mój facet jest obleśny! IP: *.22.radom.pilicka.pl 17.06.06, 22:36 mNIE WKURZA JAK MÓJ FACET NIE PODNOSI DESKI OD SEDESU I JUŻ WTEDY DOSTAJE BIAŁEJ GORĄCZKI, A TWÓJ TO JUŻ CHUBA LEKKA PRZESADA!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
wenusss coś w tym stylu? 18.06.06, 18:12 www.smog.pl/wideo/1431/dlaczego_kobiety_wola_pozostac_samotne/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga23 Re: Mój facet jest obleśny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 10:10 Mój facet tż puszcza bąki, ale robi to dyskretnie, a jak mu się zdarzy mniej dyskretnie zawsze przeprasza. Nie wiem jak mozesz z nim wytrzymać, to jest straszne, on cię wogole nie sznuje skoro robi to przy tobie, niech się z kolegami umówi na puszczanie baków, sikanie na odległość i bekanie. Ale tobie nich tego oszczędzi. Współczuje ci naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddd zacznij wachac pierdy IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.06, 23:18 sdsdhhhhhhhhhhhhhn Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 zwykła prowokacja... 20.06.06, 14:09 to zwykła prowokacja.....na marginesie - jeśli rzeczywiście kiedyś trafisz na takiego to skoro jak twierdzisz kochasz go - to z całym dobrodziejstwem inwentarza, a nie tą cechę kocham a tej nie..albo kochasz albo nie kochasz obleśnika, zastanów się.. ale dawno nie było tak wesołego tematu na forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mój facet jest obleśny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 01:25 Ubaw jak nic. To nie może być prawda. Kto normalny byłby z takim czubkiem??? chyba tylko nienormalny aby mieć wspólne odchyły. Ale jaki wstyd miec takeigo faceta. Ja bym nawet wstydziłą się napisać że jestem z taką świnią a co dopiero się z nim pokazać. Wyrzuć go przez okno albo do kosza na śmieci, to jego naturalne środowisko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhehe Re: Mój facet jest obleśny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 14:07 własnie dlatego wole byc sama Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka O mało się nie posikałam czytają to 24.06.06, 15:51 Ze śmiechu oczywiscie :D Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.weronika Re: Mój facet jest obleśny! 24.06.06, 17:25 miałam podły nastrój ale jak doszłam do 100 komentarza to płacząc ze śmiechu postanawiam wyłączyć kompa i wyjść. Wpadne tu jeszcze kiedyś, jak będzie mi smutno :) i tylko kotka żal :) X X X bises Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Mój facet jest obleśny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:18 To nie chłopak to jakiś frajer!!! Chyba bym sie zwymiotowała na niego na Twoim miejscu, albo nie- nie zniżaj sie do jego poziomu inteligencji!!! Zerwij z nim bo to jakiś zwierz upośledzony!!! Nie bedziesz napewno żałować!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cads Re: Mój facet jest obleśny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 00:27 Racja!!! Całkowicie się zgadzam!!111jedenjedenjeden!!!! Odpowiedz Link Zgłoś