Dodaj do ulubionych

co robić??

26.05.06, 15:34

sluchajcie. poszlam niedawno do pracy bo wiadomo kasa jest potrzebna mojemu chlopakowi nie dokonca sie to podoba bo twierdzi ze mi to nie potrzebne, ale nie o to chodzi.
przyszedł dzisiaj do mnie do pracy i akurat nie mialam ruchu i on sie obrazil i prawie zerwal robiac mi karczemna awanture ze nie pocalowalam go na przywitanie a ja poprostu chwile wczesniej zapalilam papierosa i chcialam wziac gume do zucia. na koniec powiedzial ze go wku..am ze jestem paniusia i ze nie wiem czy mnie jeszcze kocha. juz jest ok ale nie wiem co zrobic bo nie chce go stracic ale nie chce pozwolic zeby tak do mnie mowil. co robic?

Ps sorry za brak polskich liter ale mam problemy z klawiatura w pracy
Obserwuj wątek
    • libertine21 Re: co robić?? 26.05.06, 15:39
      pytanie czemu faceci na wiosne idiocieja?
      • spojler21 Czemy? :) 26.05.06, 15:44
        Bo wiosna to chemia. Wszędzie czai się zagrożenie w postaci innego samca
        nastawionego na polowanie :)
        Jeśli facet tak myśli, przychodzi do pracy a na powitanie dziewczyna go nie
        całuje, to zaczyna podejrzewać, że nie chce w ten sposób spłoszyć jakiegoś
        "innego".
        Głupie to, ale już tak mamy. :)
        • libertine21 Re: Czemy? :) 26.05.06, 15:45
          niestety....
          • spojler21 Re: Czemu? :) 26.05.06, 15:48
            Ale nie wszyscy!
            Są i rozsądniejsi.
            Niewielu, ale jednak.
            • libertine21 Re: Czemu? :) 26.05.06, 19:42
              ale no wlasnie to ale zawazylo na wszystkim
    • gadalinska Re: co robić?? 26.05.06, 15:42
      hmmm...
      moim zdaniem jest zazdrosny o Ciebie, o to jak wyglądasz, bo przypuszczam ,
      że zaczęłaś trochę bardziej o Siebie dbać rozpoczynając pracę.
      Przejdzie mu po jakimś czasie. Tylko nie daj się sprowokować do awantur!
      pozdrawiam :)
      • ciukrulka Re: co robić?? 26.05.06, 15:43

może i coś w tym jest ale nie podoba mi się jak do mnie klnie i wogóle i dlaczego powiedział że mnie nie kocha?
        • spojler21 Re: co robić?? 26.05.06, 15:50
          Klnie, bo jest zdenerwowany.
          A powiedzial że cię nie kocha, gdyż może chciał cię jakoś ukarać?
          Różne głupie rzeczy robimy jak jesteśmy bezsilni.
          • ciukrulka Re: co robić?? 26.05.06, 15:53

ale cczy powinnam sie obrazic albo nie odzywac? dzieki bo wsumie to nie myslalam o ty mtak ale i tak go nic nnie usprawiedliwia
            • zbuntowany_aniol2 Re: co robić?? 26.05.06, 16:16
              ale glupek.ja bym sobie nie pozwolila na takie traktowanie ah te baby..
            • ciukrulka Re: co robić?? 29.05.06, 22:50

słuchajcie nie wiem co myśleć ale mój chłopak jest okropnie zazdrosny nawet o to że przez cały dzień zajmowałam sięmoją roczną siostrzenicą bo siostra jest w szpitalu do niego to nie dociera jak pytam dlaczego tak robi to odpowiada że nie wie. kurde co mam robić??
    • agatka_to_ja Re: co robić?? 26.05.06, 15:56
      twoj chlopak to duze dziecko... nie dostal cukiereczka i tupie nozkami ze
      złości...
      powinnas mu powiedziec, ze to PRACA, a nie dom, wiec jakies calowania i
      obsciskiwania NIE PRZYSTOJĄ w pracy.
      Powinnas mu powiedziec, ze NIE ŻYCZYSZ sobie takich reakcji z jego strony i
      takich słów.
      a na koniec powinnas mu powiedziec, zeby cie nie szantazowal tekstem typu "nie
      wiem, czy cie jeszcze kocham" i zeby sie zastanowil, czy cie kocha, bo jesli
      nie - niech ci przestanie d.upe zawracac :)

takie jest moje zdanie.
    • thereason Re: co robić?? 29.05.06, 22:56
      oJEJEJ czy my wszystkie mamy z nimi takie problemy?? Hmm oni maja takie dziwne
      swoje fazy muszą się chyba wygadać. Ale moim zdaniem kończę z tym jeśli on tak
      mówi do mnie to ja jestem jeszcze gorsza. Nie może widzieć że rządzi bo po
      Tobie. Postaw się chociaż lepiej mieć swoje zdanie niż słuchać chorych tekstów.
      Nie daj wejśc sobie na głowę.
      • ciukrulka Re: co robić?? 29.05.06, 22:58

ale ja mówie że jak jeszcze raz tak zrobi to koniec, ale on tylko że już go nie kocham że łaski nie robie a ja boję się go stracić i wyciągam rękę do zgody. ja jestem typem człowieka który nie umie się obrazić a czasem szkoda:( jak to rozwiązać żeby sięnie rozstać ja myslę że chyba poczekam aż wydorośleje bo on ma dopiero 19 lat.
        • Gość: ona Re: co robić?? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.05.06, 23:13
          ja myslę że chyba poczekam aż wydorośleje bo on ma
          > dopiero 19 lat.

i własnie m. in. dlatego nie warto wiazac sie z malolatami bo sa niedojrzali i
          rzucaja slowa na wiatr
          • ciukrulka Re: co robić?? 29.05.06, 23:15
            wiesz ja byłam przez półtora roku z facetem starszym od siebie o 8 lat i on był 100 razy gorszy a nikt nie rodzi się idealny i uważam że trzeba dać szanse a tą szansą jest bycie razem szansą na zmienienie się i wydoroślenie
    • cienmotyla Re: co robić?? 29.05.06, 23:14
      Jakoś tak... Nie wiem jak wy, ale ja nie wiem co mogę jej powiedziec...
      To po prostu głupie i tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka