sex-forma22 13.06.06, 11:27 Witam. Czy możecie powiedzieć jaki zapach perfum najbardziej podoba się facetom. Szukam czegoś bardzo zmysłowego na wieczór... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniolki21 Re: Jaki zapach perfum? 13.06.06, 11:39 mojemu facetowi to podobaja sie hugo bossy te czerwone ale to wcale nie znaczy ze Twojemu tez sie beda podobac no wiesz kazdy ma inny gust i ciezko oczekiwac ze wszystkim faceta na siwecie beda podobac sie te same perfumy moze jego spytaj??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
teenagenina Re: Jaki zapach perfum? 13.06.06, 19:00 a poza tym nie kazdemu wszystko pasuje...np.wiekszosc kobiet uwilebia coco chanel no5 a ja ich nie znosze- sa dla mnie duszace i za ciezkie! nie sztuka kupic najdrozsze i najpopularniejsze perfumy- sztuka jest dobrac je do swojej urody i stylu...ja np. kieruje sie zasada- jesli popsikasz sie pefumami i czujesz je sama od siebie tzn ze sa za mocne i nie dla Ciebie.dobierz takie ktore odpowiednio sie zgraja z Toba! pozdrawiam i zycze milego i udanego wieczoru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daggy Re: Jaki zapach perfum? IP: *.ip.fastwebnet.it 13.06.06, 11:50 mojemy podobaja sie wszystkie... chyna ich nie rozroznia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: Jaki zapach perfum? IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 13.06.06, 12:10 Jesli chodzi o perfumy na wieczor to najlepiej hugo boss depp red albo intense.Sukces murowany:)sa bardzo zmyslowe sexowne i eleganckie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twin Re: Jaki zapach perfum? IP: *.speed-net.pl 13.06.06, 12:32 Z własnego doświadczenia i nie tylko polecam Hypnotic poison, Diora- uwielbiam je, a faceci jeszcze bardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiak153 Re: Jaki zapach perfum? 13.06.06, 12:48 Amor Amor, zawze robił największe wrażenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jessica26 Re: Jaki zapach perfum? 13.06.06, 17:24 e tan to jest smierdziel duszacy.. sama wanilia ostatnio kupilam i musze odstawic :( zamienilam na euphorie kleina to jest boskie! Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: Jaki zapach perfum? 13.06.06, 18:55 nie prawda...amor amor mmmm....to jest to:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika:) Re: Jaki zapach perfum? IP: *.bater.net.pl 13.06.06, 18:58 Faceci szaleja za wanilia;)Mam taki w kulce i on go kocha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemon jelly Re: Jaki zapach perfum? IP: *.nat.renicom.pl 13.06.06, 20:16 nie polecam deep red, bo można najwyżej dostać od tego migreny. zresztą to dość pospolite perfumy. no ale jaki facet taki gust. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Jaki zapach perfum? 13.06.06, 20:23 Szanowne panie, nie ma jednych uniwersalnych perfum, "na ktore lecą faceci".. jedni uwielbiają wanilie, inni rzygają jak ją poczują... to tak jak jedni faceci lubia blondynki, a inny brunetki, jedni gustują w chudych, drudzy - w paniach przy kości... Gdyby byly perfumy tak uniwersalne to pewnie nie istnialyby zadne inne.. a tak - perfum mamy tysiace marek i rodzajów... a dla zainteresowanych polecam forum "O PERFUMACH" forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15707 Odpowiedz Link Zgłoś
bluefoto Re: Jaki zapach perfum? 13.06.06, 20:25 Zawsze pozostają same feromony a tutaj zazwyczaj są tylko przegrani ;D Chyba nie muszę tłumaczyć w czym rzecz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSA Re: Jaki zapach perfum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:43 POLECAM CALVIN KLEIN - EUPHORIA GUCCI - RUSH CACHARREL - AMOR AMOR PACO RABBANE - ULTRAVIOLET ALBO CTH (ROMANCE) RÓŻOWY ALE TEN ZE STAREJ SERI - BOOOOOOOOSKI;) POZDRAWIAM I ZYCZE ROZKOSZNYCH WIECZORÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
power-puff-girl Re: Jaki zapach perfum? 14.06.06, 01:16 Ja na szczescie nie mam takiego problemu bo perfumy kupuje mi moj mezczyzna.A to na urodziny a to na rocznice roznie i wtedy wiem ze mu sie podobaja a ja ufam jego gustowi jeszcze sie nie zawiodlam:D ostatno dostalam amor amor i naomi campbel mystery.Ale karzdy ma swoj gust i to co podoba sie jednej osobie nie zawsze podoba sie innej> ---------------------------------- Pozdrawiam dbajcie o siebie i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Jaki zapach perfum? IP: *.obr.pl / *.obr.pl 14.06.06, 08:37 Genialne są gucci rush 2 pachną jak cukiereczki są słodkie ale i leciutkie Odpowiedz Link Zgłoś
earl_grey3 Re: Jaki zapach perfum? 14.06.06, 10:41 Tylko i wyłącznie zmysłowy i naprawdę boski Calvina Klaina 'Euphoria' .. mmm... Naprawdę polecam :) Pozdrawiam :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Jaki zapach perfum? IP: 80.54.132.* 14.06.06, 20:56 moje ulubione i tak jak mysle maja to cos w sobie a szczegolnie polecam je na wieczor to angel thiery muglera, a na dzien i na takie ciepłe dni to polecam dolce&gabbana light blue, i oczywiscie chanelki chance czy mademoiselle:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lacomia Re: Jaki zapach perfum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:34 Gucci Rush AA Anisia Bella Lolita Lempicka -mam próbkę podobają mi sie na wieczór są jak najbardziej ok szczerze przyznam że nie znam D&G lihgt blue jakie one są ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc "WISH" Chopard IP: *.range86-143.btcentralplus.com 14.06.06, 23:18 zmyslowy zapach....na wieczr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manthirtysomething Re: Jaki zapach perfum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 10:51 Dziewczyny a moze doradzicie coś mężczyznie,jakie perfumy kupić by być bardziej dla was atrakcyjnym, jakie męskie perfumy lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś