Dodaj do ulubionych

trasa SLASK- POZNAŃ

18.06.06, 10:37
hey ludziska, mam zapytanko do bardziej zmotoryzowanych...jaka jest najlepsza
trasa ze śląska do Poznania, jechalam kiedys przez Bytom i prosto do Poznania
(raczej wracałam) a teraz mam jechać na dniach i koleżanka się kłóci ,że przez
Wrocław.Poprzedni kierowca uważał,że przez Wrocek to jest dłuższa droga i robi
się niepotrzebną trawse. Ja sama jestem za tym,aby z Bytomia- ale kto ma racje
?Pociagi jada przez Wrocław a samochodem ?Bardzo proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • satelitka Re: trasa SLASK- POZNAŃ 18.06.06, 10:59
      nikt nie jezdzi samochodem ?
      • Gość: martka Re: trasa SLASK- POZNAŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 21:11
        Krótsza droga ze Śląska do Poznania to ta przez Bytom,Tarnowskie
        Góry,Kluczbork,Ostrów Wlkp.Często jeżdżę tą trasą i na pewno jest ona
        krótsza.Pozdrawiam
        • Gość: sattelitka Re: trasa SLASK- POZNAŃ IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 22:19
          dzieki, upewnilas mnie !tak tez mam nadzieje zrobie.
          • Gość: satelitka Re: trasa SLASK- POZNAŃ IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 17:02
            a ktos jeszcze ma inna opcje ?
            • Gość: flora79 Re: trasa SLASK- POZNAŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:32
              Znam to. Tuż przed i zaraz po naznosiłam do domu pełno gazet, ksiazek o sexie i
              czytałam, ogladałam..po prostu chciałam nagle wszystko na raz i jak najlepiej.
              Wszystko wychodzi w praktyce a nie w innych źródłach. Czesto o czyms pisało,ze
              super, trzesienie ziemi itd. a tymczasem na nas nie robiło wiekszego
              wrażenia.Najbardziej lubie na jeźca i na krzesle(on siedzi a ja na nim).
              Ostatnia nasza pozycja to kiedy leżymy na sobie(obojętnie kto na kim) i mamy
              obydwoje jak najbardziej mozliwie złożone nogi..Powodzenia
    • Gość: 1124as Re: trasa SLASK- POZNAŃ IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.06, 23:24
      jedz a41 bo tam najwiecej kkkuurw z rosji jest
    • Gość: Artur Re: trasa SLASK- POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 06:58
      Najlepiej jechac przez Ostrow Wlkp,Kluczbork,Bytom.Jadac przez Wroclaw nadkladasz droge.Jest jeszcze opcja jechac przez Konin,Kalisz Sieradz i Wielun i jedziesz wtedy przez Czestochowe ale jak to sie przeklada na kilometry to Ci nie powiem bo daaaaaawno juz nie jezdze tamta trasa
    • Gość: mirek Re: trasa SLASK- POZNAŃ IP: 213.17.202.* 20.06.06, 08:04
      ja jechalem przez wrocław i autostrada na slask moze i droga dluzsza ale i tak
      przejedziesz wczesniej gdyz na autobanie o wiele lepiej sie jedzie a Wroclaw
      proponuje rano pokonac pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka