Dodaj do ulubionych

Przeszedłem Katharsis

21.01.13, 09:17
Z moją psychozą, ale wróciło wszystko do normy,tych ze szczura "dziewic" jak nienawidziłem tak nienawidzę a poza tym wszystko się wyrównało.Schizofrenia kształtuje charakter i osobowość.
Sam stwierdzam po ostatniej psychozie że jestem człowiekiem strasznie trudnym do złamania.
Nie ma ludzi nie załmywalnych ale mnie po ostatniej psychozie nie wiem co może złamać.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Przeszedłem Katharsis 21.01.13, 09:21
      Po co Ci nienawiść?Zamień ją w obojętność.
      • uwierz_w_to Re: Przeszedłem Katharsis 21.01.13, 09:35
        Nie nie nawiść może źle to określiłem,jestem obojętny, nie traktuje ich na równi jako ludzi.
        Zobacz na forum"Pies z mokrą głową" zobaczymy za ile polecą moje posty;)
        • ditta12 Re: Przeszedłem Katharsis 21.01.13, 09:38
          Ku... to zakręty.Kogo obraziłeś?
          Przyszłe zakręty:D Może zakręcone ???????
          • ditta12 Re: Przeszedłem Katharsis 21.01.13, 09:50
            A może coś Cię tam kręci!:D
            • ditta12 Re: Przeszedłem Katharsis 21.01.13, 09:54
              "ku... - Wikisłownik, wolny wielojęzyczny słownik
              pl.wiktionary.org/wiki/ku...
              ku.... Z Wikisłownika – wolnego, wielojęzycznego słownika. To jest wersja przejrzana tej ... z tym *kury (*kourūs) mogło po prostu znaczyć „dojrzała, dorosła kobieta”. ..."
              • ditta12 Re: Przeszedłem Katharsis 21.01.13, 09:56
                www.youtube.com/watch?v=PvURORYfofQ
                • ditta12 Re: Przeszedłem Katharsis 21.01.13, 10:07
                  Nawijasz z sms em?:D
                  • ditta12 Re: Przeszedłem Katharsis 21.01.13, 10:10
                    Kiedyś w radio powiedzieli że Alain Delon mówi w piosence Monaco.
                    podobne głosy,rzeczywiście :)
                  • uwierz_w_to Re: Przeszedłem Katharsis 21.01.13, 10:11
                    hahaha no:D:D:D zaraz będzie pozamiatane jak te "Dolores" sie pobudzą:D
                    • ditta12 Re: Przeszedłem Katharsis 21.01.13, 10:29
                      Dolores:
                      www.youtube.com/watch?v=RakzX71UcHw
                      • uwierz_w_to Re: Przeszedłem Katharsis 21.01.13, 10:37
                        dobre zapomniałem o tym kawałku, nimfom go zapodałem.Moje syreny;)
                        • ditta12 Re: Przeszedłem Katharsis 21.01.13, 11:16
                          www.youtube.com/watch?v=uZDiAWPGdMk
                          • uwierz_w_to Re: Przeszedłem Katharsis 21.01.13, 11:22
                            www.youtube.com/watch?v=PoDhtBqgT9k
                            • uwierz_w_to Re: Przeszedłem Katharsis 21.01.13, 11:24
                              www.youtube.com/watch?v=XzNv35Egz44
                              • ditta12 Re: Przeszedłem Katharsis 21.01.13, 11:25
                                www.youtube.com/watch?v=XNIjDUSIOzY
                                • uwierz_w_to Re: Przeszedłem Katharsis 21.01.13, 11:33
                                  www.youtube.com/watch?v=JoVxcu6kCEs
                                  • ditta12 Re: Przeszedłem Katharsis 21.01.13, 11:34
                                    Pamiętasz jak Jean Michel Jarre był w Gdańsku i robił dla Ciebie koncert? :)
                                    • uwierz_w_to Re: Przeszedłem Katharsis 21.01.13, 11:37
                                      Nie byłem na koncercie ale słychać było parę kilometrów dalej;) słyszałem przez okno.
                                  • ditta12 Re: Przeszedłem Katharsis 21.01.13, 11:42
                                    bilirabina.
                                    U mojej córki napisane w książeczce zdrowia jest coś o tej bilirubinie(+rh_rh)
                                    Ja mam _rh(cecha Indian podobno bo najwięcej oni mają,od małpy rehzuz)czy cóś.
                                    To krew a ja się zawsze bałam krwi,że jak się ukłuję to mi wyleci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka