18.06.06, 21:38
Błagam niech mi ktoś pomoże bo umrę z żalu i rozpaczy
Obserwuj wątek
    • Gość: katja Re: Błagam IP: *.e-data.net.pl 18.06.06, 21:40
      co sie stało?
      • telka_es Re: Błagam 18.06.06, 21:43
        powiedz co sie stało, a nie od razu umierasz.... w trumnie CIe bedą żarły
        robale,
        a życie jest takie piekne.... :P
      • Gość: jutka10 Re: Błagam IP: 82.160.189.* 18.06.06, 21:45
        powiedzcie mi dlaczego po intymnym zbliżeniu z moim ukochanym On jest smutny?
        Przed radosny, zabawny a po smutny, zamyślony. Gdy pytam dlaczego jest taki
        mówi albo że nie jest smutnu albo że mi nie powie. Kocham go i On mnie też. Nie
        mam już ochoty na zblizenia bo wiem że potem będzie przybity. On nie chce ze
        mną o tym rozmawiać? ma jak najgorsze myśli
        • Gość: katja Re: Błagam IP: *.e-data.net.pl 18.06.06, 21:48
          Cięzka sprawa. Nie chce cie martwic, ale czy jestes pewna ze cie nie zdradza?
          Albo nie podejrzewa o zdrade ciebie?
          • Gość: jutka10 Re: Błagam IP: 82.160.189.* 18.06.06, 21:51
            Zdrada zarówno z jego strony jak i z mojej kompletnie odpada. Kochamy się
            bardzo. Chodzi o to że on jest smutny bezpośrednio po zbliżeniu? Nie wiem, może
            go nie zadowalam, może jstem w tych sprawach beznadziejna. Zupełnie nie wiem
            dlaczego seks ze mną go tak dołuje
            • Gość: katja Re: Błagam IP: *.e-data.net.pl 18.06.06, 21:55
              Nie sadze zeby chodzilo o to ze go nie zadowalasz...A moze ostatnio zmienil sie
              twoj stosunek do niego i on to odczuwa w łóżku? Mozna dlugo zgadywac. Spróbuj z
              nim porozmawiac i głowa do góry
        • Gość: aaaaa Re: Błagam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 21:49
          może sumienie go gryzie. albo zmuszasz go do stosunków, jest przez Ciebie
          gwałcony :D Pomoże tylko szczera rozmowa.
        • agatka_to_ja Re: Błagam 18.06.06, 21:51
          jutka, MUSICIE o tym porozmawiac. po prostu MUSICIE! Zmus go do rozmowy,
          powiedz, ze nie wyjdziesz zanim ci nie powie, co sie z nim dzieje i o co chodzi.
        • telka_es Re: Błagam 18.06.06, 21:51
          zmuś go siłą, zeby ci wyznał o co mu chodzi......
          bo jak tego nie zrobi to nigdy nie rozwiązecie tego problemu, a wtedy wasze
          szczeście pryśnie jak banka mydlana, moze własnie pryska więc działaj
          działaj.... takie zmiany chumorku są dziwne, zwłaszcza po powinien być cały w
          skowronkach...

ja bym z ciekawości umierała a nie z zalu.......

• Gość: jutka10 Re: Błagam IP: 82.160.189.* 18.06.06, 21:54
            nie zmusze go do rozmowy bo on nie chce. Poprostu nie da rady
            • telka_es Re: Błagam 18.06.06, 21:57
              musi dać rade, bo jest problem a on sie sam nie rozwiąze, powiedz mu ze sie
              martwisz i wogóle, jak cie tak naprawde kocha jak mówisz to bedzie musiał cie
              zrozumiec i z tobą pogadac....

... chyba by nie chciał by jego miłośc umarła z zalu.....
              ...my ci tu nie pomożemy..... to musicie załatwic sami.....we własnej
              alkowie... :P
              zycze powodzenia....

a i jeszcze jedno??

zawsze tak było??? czy ta miana jego nastroju jest od niedawna??? bo too rez
              ciekawy aspekt tego problemuy....
            • s2p1d Re: Błagam 18.06.06, 21:59
              postaraj się rozwiązać ten problem metodą małych kroczków. jeśli on nie chce o
              tym rozmawiać, postaraj się sama wybadać co sprawia, że on się tak czuje. kiedy
              jesteście w sytuacji intymnej, dotykaj go, spróbuj się przekonać do którego
              momentu jest mu dobrze, a kiedy jego humor się psuje. spróbuj też rozmawiając z
              nim delikatnie poruszać tą sprawę. np. zaproponuj mu romantyczny wieczór we
              dwoje i przekonasz się jak zareaguje. może z czasem sama wybadasz, co sprawia,
              że on czuje się źle.
              • jutka10 Re: Błagam 18.06.06, 22:04
                zmiana nastąpiła niedawno, ale zbliżeń intymnych mieliśmy do tej pory raczej
                niewiele( kilka) choć jesteśmy razem 1,5 roku a znamy się od zawsze. Dzięki za
                tak szybką reakcję, bo zaraz jak on wyszedł odemnie taki smutny to się
                strasznie rozbeczałam
                • telka_es Re: Błagam 18.06.06, 22:06
                  nie becz kobitko nie becz faceci nie są warci naszych łez......
                  nawet ci , których tak beznadziejnie mocno kochamy.....

• agatka_to_ja Re: Błagam 18.06.06, 22:06
      małe pytanko - jaki jest jego stosunek do wiary? bo to mi sie kojarzy troche z
      wyrzutami sumienia po seksie u jakiegos gorliwego katolika, ktory jest
      wychowany w poczuciu, ze seks przedmalzenski to grzech.. moze to o to chodzi?
      • jutka10 Re: Błagam 18.06.06, 22:09
        jest raczej ateistą. wiara tu nie odgrywa żadnej roli:(
        • agatka_to_ja Re: Błagam 18.06.06, 22:15
          Jesli nie pogadacie - nic z tego nie bedzie.
          jedyne co mozesz zrob ic to ZMUSIC go do rozmowy.
        • Gość: Seshru Re: Błagam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 02:24
          hmm...moze boi sie ze zle wypadł...?
    • krokiecica Re: Błagam 19.06.06, 20:12
      Może coś go boli? I powinien udac się do lekarza?
      Może bardzo ciężko dojść mu do wytrysku i jest z tego faktu niezadowolony?
      Może uważa, że mimo Twoich zapewnień, nie zadowala Ciebie tak jakby tego chciał....
      Jest mnóstwo możliwości.....:(
      • wcalenietakimaly Re: Błagam 19.06.06, 20:21
        krokiecica napisała:

> > Może uważa, że mimo Twoich zapewnień, nie zadowala Ciebie tak jakby tego
        chciał
        > ....

Sytuacja odwrotna bardziej prawdopodobna. Dziewczyna nie wie jak mu zrobic
        przyjemnosc.
        • Gość: flora79 Re: Błagam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:23
          Ja mam. Rozmaiwam o tym bez skrepowania z moim chłopakiem On wie,ze ja i ja
          wiem,ze on. Mieszkamy daleko od siebie, widzimy sie rzadko wiec jest jak jest.
          Czesto w czasie rozmow telefonicznych mowimy sobie nie raz kiedy to ostanio
          sami robilismy. On widział jak ja to robie, bardzo mu sie to podoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka