emilcia_gwiazdeczka 19.06.06, 15:04 mam pytanko: wolicie "ostre laski" czy może słodkie, niewinne dziewczyny?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: facet Re: do facetów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 15:47 niewinne bez majtek Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt Re: do facetów!! 19.06.06, 15:48 Prawdę mówiąc to na zmianę... tylko te ostre często okazują się cnotliwymi, a te niewinne potrafią zaskoczyć... nic już nie jest do przewidzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
gulonn Re: do facetów!! 19.06.06, 16:01 ja zdecydowanie wole te niewinne :)) sa takie slodziutkie.... mmmmmmniam ;) A ostre... hmm... jakos mi sie niemilo kojarzą Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: do facetów!! 19.06.06, 16:47 > Prawdę mówiąc to na zmianę... Dokładnie! > tylko te ostre często okazują się cnotliwymi, a te > niewinne potrafią zaskoczyć... nic już nie jest do przewidzenia :) I to jest najfajniejsze właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
emilcia_gwiazdeczka :) 19.06.06, 16:44 to jest forma sondy:) dzieki za wszystkie komentarze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: ja jestem ostra cnotka lubicie takie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 17:26 jasne że Lubimy:) (przynajmniej ja) Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: ja jestem ostra cnotka lubicie takie? 20.06.06, 09:21 "ostrym cnotkom" polecam taką piosenkę Comy jak "Mała Dziewczynka" :] "macho" też :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polska biało czerw cnotliwe ponad wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:04 chociarz bardziej cnotliwe zazwyczaj się okazują szalone podczas sexu, jedna cnotliwa o mało mi torebki nie ukręciła (jezu jaki to był ból) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: cnotliwe ponad wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 00:26 ale sie komus pierdzieli we lbie. Nie podszywaj sie gowniarzu, bo mimo tego, ze nie mam zarejestrowanego nicka to mam inne IP ( z internetdsl a nie z freedom ) , ktore jest widoczne trollu pie*rzony, wiec na nic sie zdaja twoje podszywki. Po c*uj rodzice kupuja dzieciom na dzien dziecka komputery. Jak juz jestem w tym watku to odpowiem na temat. Nie rozumiem czemu ktos mialby sie smiac. Moze Ci sie tylko wydaje. Co innego gdybys Ty miala 180 cm, wtedy mogliby sie smiac. A tu nie widze niczego nadzwyczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: cnotliwe ponad wszystko 20.06.06, 00:40 hahahahaahahhahahhaa:) wlasnie dlatego ze cnotka byla;) i nie wiedziala jak sie to robi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murgrabia seksu Re: do facetów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 00:44 lubie jak laska robi mi laske Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: do facetów!! IP: *.srg.vectranet.pl / 217.153.136.* 20.06.06, 09:06 ja lubie takie dziewczyny co otwarcie mowia czego chca :P ale to malo spotykane wsrod kobiet niestety :P ja mam tak aniewinnqa i wogole a chcialbym ostra :D no ale i tak ja kocham :P Odpowiedz Link Zgłoś