Dodaj do ulubionych

męskie częsci ciała

IP: *.chello.pl / *.chello.pl 29.01.03, 00:17
to pytanie do dziewczyn - jaka częśc ciała was najbardziej kręci u facetów?
ja uwielbiam pośladki!
Obserwuj wątek
    • Gość: mya Re: męskie częsci ciała IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.01.03, 12:16
      ja lubie lydki i przedramiona:)umiesnione oczywiscie,heh;) posladki tez sa
      fajne,ale nie lubie facetow w obcislych spodniach,wiec posladkow na pierwszy
      rzut oka nie widac,ale sa ok;)acha uwielbiam lekko umiesnione
      brzuszki,mniam...:)
    • Gość: kasia Re: męskie częsci ciała IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 29.01.03, 21:38
      ja uwielbiam plecki :)
      • Gość: ......... Re: męskie częsci ciała IP: *.wojnicz.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 18:14
        Kto mógłby oprzec sie widokiem umięśnionego brzuszka?
      • ryanoconnell Re: męskie częsci ciała 01.02.03, 02:19
        Przepraszam, że się wtrącę, ale chyba każdy facet ma plecy? Chyba, że Ci chodzi
        o "plecy", albo o pewien specyficzny typ pleców. Możesz wyjaśnić? :)
    • ryanoconnell Re: męskie częsci ciała 31.01.03, 21:26
      A mnie u facetów kręci charakter. O kurcze! Przecież to kobiety szukają
      pięknego wnętrza, a faceci są zawsze-wzrokowcami... ;>
    • Gość: pilar Re: męskie częsci ciała IP: 213.227.72.* 01.02.03, 01:11
      uwielbiam meskie ramiona, lekko umiesnione....klate tez lekko
      umiesniona...hmmm...umiesnione lydki i uda....i jedrne posladki, i kark i plecy
      i brzuch-plaski:) Po prostu meskie cialo jest piekne <buja w oblokach>:)
    • Gość: Anya Re: męskie częsci ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.03, 19:24
      Umięśnione smukłe uda, jędrne pośladki, zabójcze spojrzenie a i owszem, ale na
      mnie szczególnie działają również kształtne i zwinne męskie dłonie, macie coś
      podobnego?
    • sweetwitch Re: męskie częsci ciała 01.02.03, 19:37
      Uwielbiam czuc Jego mocne ramiona... Uwielbiam sie wtulac w Jego klatke
      piersiowa... Uwielbiam calowac Jego usta... Uwielbiam patrzec w Jego oczy...
      Uwielbiam Jego dlonie... Uwielbiam Go calego...
      Dla mnie sie wszystko podoba. Jakos nie myslalam nad jedna czescia. :-)
    • Gość: kasia Re: męskie częsci ciała IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 04.02.03, 16:29
      Ryanie O'Connell plecki to poprostu plecki. gładkie opalone i lekko umięśnione
      plecki. kocham je dotykac, całowac, smyrac, drapac pazurkami, i w czasie sexu
      delikatnie obejmując plecy mojego mężczyzny lekko wbijać w nie paznokietki(tak
      zmysłowo i delikatnie, zawsze wtedy kiedy jest mi naprawde dobrze)Plecki tez są
      wspaniałe jesli chodzi o masaże. doskonale się prężą, napinają pod naciskiem
      kobiecych dłoni. są wspaniałe w dotyku!

P.S czy jeszcze mam tłumaczyć czemu plecki i jakie plecki?

pozdrawiam cie Ryanie O'Connell
      • Gość: K-24 Re: męskie częsci ciała IP: *.tarchomin.waw.pl / 192.168.1.* 07.02.03, 11:26
        UWIELBIAM MĘSKIE ZADBANE DŁONIE!!! WIDZĄC TAKĄ REKĘ WĘDRUJĄCĄ PO MOIM CIELE NIC
        MI WIĘCEJ NIE POTRZEBA.
    • Gość: Dagmara Re: męskie częsci ciała IP: *.katowice.msk.pl 09.02.03, 00:11
      Ja tez uwielbiam duze meskie przedramiona ale tez te miesnie na klatce
      piersiowej sa jak poduszeczki. kocham sie w nie wtulac. jesli chodzi o dlonie
      to tez doprowadzaja mnie do obłędu. nogi i pupa nie specjanlnie sa dla mnie
      wazne ale nie nawidze duzych pup z duza iloscia wlosow feeee
      • Gość: Asieńka Nogi IP: *.lodz.mm.pl 15.02.03, 18:06
        Umięśnione, apetyczne uda i całe nogi jak u piłkarza...to mnie kręci...Mmmm
        spójrzcie tylko na Raula...
    • Gość: Kaska Re: męskie częsci ciała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 11:57
      Nie moge powiedziec, ze mnie to "kreci", ale mam hopla na punkcie czystych
      paznokci. Facet moze byc swietnie umiesniony, ale jesli ma dlonie, jakby przez
      tydzien grzebal w blocie i minal sie z umywalka, to no coz... BYE BYE :)
    • Gość: carina Re: męskie częsci ciała IP: 217.153.7.* 20.04.03, 12:54
      mysle ze to jest tors i ogolnie cala gora tj.ramiona, brzuszek itp.w koncu
      najczescie tu sie przytulamy i to widac najczesciej:)!!! pozdrawiam
    • Gość: kaja Re: męskie częsci ciała IP: *.labedy.pl / 192.168.2.* 20.04.03, 14:30
      ja ogolnie lubie wysokich facetow z silnymi dobrze umiesnionymi ramionami i
      szerokimi barkami to mi daje jakies poczucie bezpieczenstwa, no i lubie tez
      umiesnione nogi a jesli chodzi o twarz to szczegulna uwage zwracam na konsci
      policzkowe mniam, pozdrawiam
    • Gość: hope76 Re: męskie częsci ciała IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 15:00
      Posladki i oczy..
    • Gość: Mała Re: męskie częsci ciała IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 20.04.03, 23:42
      przedramiona , pośladeczki MNIAM :) i co tu ukrywać penis
      • Gość: nike Re: męskie częsci ciała IP: *.stuwo.fh-wilhelmshaven.de 21.04.03, 12:10
        kiedys krecily mnie w facetach umiesnione plecki i zgrabny tylek

ale teraz to sie zmienilo kocham mojego misia jego buzie, oczka, nosek,
        plecki, i wszystko co posiada bo jest cudowny, zreszta jak sie kogos kocha to
        kazda część tej osoby jest kochana nawet "to", czego sie kiedys nie lubilo
        zaczyna byc piekne:P
        niom
        to tak z mojego doswiadczenia
        pozdrowienia
    • Gość: ewa Re: męskie częsci ciała IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 17:18
      Ramiona i dłonie... Zwłaszcza gdy mnie dotyka i obejmuje... Siódme niebo! :)
      [tak BTW: faceci sie taaaak przejmuja długością-a tu tylko jedna napisała o
      penisie ;) ]
    • Gość: żabcia Re: męskie częsci ciała IP: *.smlw.pl / 10.2.2.* 23.04.03, 19:08
      booooSiu brzuszek taki seXi, plecki hmmm...i nie wiem czemu kark? ale tyLko
      blondyni mają taki fajnY:) :] buźKi
    • Gość: Ewa Re: męskie częsci ciała IP: 213.17.147.* 24.04.03, 17:50
      Oczywiście że D U P C I A !!!
    • Gość: adzia mniam !!! IP: *.chomiczowka.waw.pl 12.05.03, 17:10
      Tyłeczek ..... w sztruksach ...... wymiękam /////
      • martalek Re: mniam !!! 18.05.03, 18:03
        Gość portalu: adzia napisał(a):

> Tyłeczek ..... w sztruksach ...... wymiękam /////

ojej ja tez tak mam:)))a jeszcze oczka mmmm
        • Gość: annie Re: mniam !!! IP: *.student.pw.edu.pl 18.05.03, 23:14
          ja uwielbiam wewnetrzna strone ud oraz policzki, brode i szyje w tej czesci
          gdzie rosnie broda. uwielbniam facetow, ktorzy maja caly zarost, nie tylko
          wasiki i jakas broda piec wlosow na krzyz. dla mnie silny zarost (na twarzy) to
          objaw meskosci na maxa. moj facet tak ma, no i zajebistew uda, wewnetrzna
          strona. uwielbiam to. dlatego chyba wole brunetow, bo blondyni to zazwyczaj nie
          maja zarostu na twarzy (ale nie lubie brody, lubie swiadomosc, ze moze
          wyrosnac) :DDD
    • Gość: Vika Re: męskie częsci ciała IP: *.gdynia.mm.pl 19.05.03, 16:38
      Jesli chodzi o czesc ciala to brzuszek, lekko opalony z ciemnymi wloskami,
      tylko nie za duzo ich i taki umiesniony.. mmm.. No i ramionka...
      Ale to jest na drugim planie, bo facecik moze byc jak z obrazka, a z
      beznadziejmym charakterem, wiec wyglad nie jest wyznacznikim co mnie kreci w
      nim.
    • Gość: Didi Re: męskie częsci ciała IP: solaris:* / 192.168.3.* 19.05.03, 18:07
      U Mezczyzn uwielbiam mocne, nie owlosone,lekko umiesnione lub bardziej
      plecy,oraz bardziej odemnie umiesnione ludki.
    • Gość: jusinka Re: męskie częsci ciała IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl / 192.168.0.* 19.05.03, 20:13
      ja kocham całego !! od stup do głów ale gdybym miała cos
      wybrać .. hmmm ... chyba ramiona :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka