wredna.suka 08.07.06, 17:06 O deszcz!! Panie Boże spraw by jak najszybciej spadł deszcz... Tak się żyć nie da... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluefoto Re: Błagam... 08.07.06, 17:11 To faktycznie masz problem Seniorita bo u Nas we Wrocławiu ładna burza była, chyba że wyemigrujesz nad morze tam upałów się tak nie odczuwa.. Pozdrawiam i trzymaj się ciepło =P Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: Błagam... 08.07.06, 17:12 Co ty gadasz? Ja mieszkam na polnocy, moze nie nad samym morzem ale niedaleko i tez umieram z goraca Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: Błagam... 08.07.06, 17:16 Szczerze mowiac, to juz mnie to nie bawi. Cale zycie nad morzem...A poza tym nawet nie umiem pływac:) Odpowiedz Link Zgłoś
bluefoto Re: Błagam... 08.07.06, 17:19 Oj jest szansa że jak wskoczysz głębiej to szybko się nauczysz =] Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Błagam... 08.07.06, 17:31 hej ja tez z nad morza jestem i pływać nie umiem...... ale morze kocham i zadnych deszczy nie chce niech bedzie ciepło, chociaż dzis na niezłą burze sie zapowiada..... i to akurat piuerwszego dnia jak ja mam wolne jak pech to pech......... ja jestem za słoncem..... kazdego dnia.... zero deszczu.... Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: Błagam... 09.07.06, 21:41 tylko nie Bałtyk, prosze............! niby upal a wejsc sie nie da bo nogi marzna! Odpowiedz Link Zgłoś
beatka1406 Re: Błagam... 08.07.06, 18:17 ja tez mieszkam nad morzem i umieram...w miescie wyrobic nie idzie,a na plazy tylko w wodzie bo piasek za goracy,no a plywac to tez nie umiem:P:) Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Błagam... 08.07.06, 19:48 a woda teraz taa zimna ze nózki zamoczysz i uciekasz wiec jak mozna nauczyc sie w Bałtyku pływać..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katja_24 Re: Błagam... IP: *.e-data.net.pl 08.07.06, 17:11 A jak spadnie to bedziesz blagala o słonce :p Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka07 Re: Błagam... 08.07.06, 17:11 Ty chyba zgłupiałas! A póżniej bedzesz całymi dniami w cha łypie siedziec bo bedzie lało! Teraz możesz na takiech przystojniaczków popatrzec na plazy. Korzystaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaa Re: Błagam... IP: *.krak.tke.pl 08.07.06, 17:39 ale problemy masz Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 ogladalam pogode teraz i zapowiadaja na mazowszu 08.07.06, 19:42 deszczyk ,ma troche pokropic mam nadzieje ze prognoza sie sprawdzi Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Błagam... 08.07.06, 19:49 LUdize wam zawsze jest zle, zawsze narzekacie.... zima za zimna lato za ciepłe...... wrrrr..... jakby było deszczowe blagalibyscie o słonce.... lato jest po to by słoneczko grzalo wiec sie cieszcie póki grzeje i nienarzekajcie, bo jescze wam tego bedzie brakowało..... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Błagam... 09.07.06, 01:34 Szczegolnie jak nie ma czym oddychac a ludzie padają jak morwki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Błagam... IP: *.chello.pl 08.07.06, 21:00 ale ktory panie boze? nie pamietam, kto tam jest od deszczu Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: Błagam... 09.07.06, 21:43 dobrze jest jak jest! ja i tak wole cieplejsze kraje, tak 35-40 stopni to jest to! powinnam sie chyba urodzic na poludniu... Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Błagam... 09.07.06, 23:49 hehehe ja mam to samo.... gzbz jeszcze nie praca bzlobz super..... Odpowiedz Link Zgłoś
monica233 Re: Błagam... 10.07.06, 01:09 a ja mieszkam w górach czyli w bieszczadach i tez mam dość bo niema co tu robic a gory nienawidze tylko kocham morze i chcialabym tam zamieszkac i bysmy dzienne chodizli na plaze sie opalali bo kochamy polskie morze jest takie piekne i kochamy lato nad morzem :d:D kto chce zamienic:d:d:D Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Błagam... 10.07.06, 10:57 ja sie nie zamieniam kocham morze hehehe i własnie sie wybieram poopalac, bo dzis wolne mam heheheh :p jest super.... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seshru Re: Błagam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 01:13 prosisz jak kazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Błagam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 07:51 ja też błagam o deszcz poniewaz poce sie w pracy a tylko siedze przy kompie;/ gdybym chociaz mogla isc na basen albo pojechac nad wode to wtedy upał by mi absolutnie nie przeszkadzal Odpowiedz Link Zgłoś