amandixa 11.07.06, 20:06 Wpiszcie sie kto ma kolczyka w nosku mnie sie bardzo podoba i moze zrobie niedługo.Kto ma niech napisze swoje doświadczenia po zrobieniu.A na koniec pytanko do facetów czy Wam sie to podoba??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: facet Re: kolczyk w nosku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 20:11 tfu, ochyda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaaaaaa21 Re: kolczyk w nosku? IP: *.adsl.hansenet.de 11.07.06, 20:28 ja mam juz prawie trzy lata i wogole nie bolalo, robila mi to kosmetyczka w salonie, placilam cos kolo 40zl. I nie tylko tam mam kolczyki... :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kolczyk w nosku? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 11.07.06, 20:33 oHyda jak cos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: kolczyk w nosku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 20:49 Gość portalu: kasia napisał(a): > oHyda jak cos! no przecież mówię, że ohyda (i paskudztwo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: kolczyk w nosku? IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 11.07.06, 20:45 Mnie osobiście bardzo bolało i na dodatek lała mi sie krew z nosa, ale nie żałuję. Przepraszam, ale czy Ty masz zamiar, zrobić sobie kolczyka w nosie dla siebie, czy dla facetów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl stare i nie modne kolczyczki w nosku buhhah IP: *.toya.net.pl 11.07.06, 20:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: stare i nie modne kolczyczki w nosku buhhah IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 11.07.06, 21:07 Na pewno niemodne dla osób, które lubią być zawsze jazzy i robią różne rzeczy jedynie pod publikę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: kolczyk w nosku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 21:16 Dla mnie, to tez jest paskudny zwyczaj ;( Odpowiedz Link Zgłoś
mawo84 Re: kolczyk w nosku? 11.07.06, 21:40 Ja sobie zrobiłam mając 17 lat, wtedy nie bolało. Bolało dopiero gdy zahaczyłam swetrem i rozerwałam sobie nos. Teraz zamiast kolczyka mam bliznę. To buł chyba ostatni z moich głupich pomysłów i oby to się nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
natalcia2222 Re: kolczyk w nosku? 11.07.06, 22:43 ja tez mam kolczyk w nosie , zrobilam juz 4 lata temu.bolalo odrobinke ale da sie zniesc.maialam tylko problem jak chcialam zmienic kolczyk na inny bo nie moglam go wyjac z noska(mialam taki zakonczony kuleczka)ale po prostu przecialem go nozyczkami.teraz mam taki z mniejsza kuleczka i jak chce wyjac to jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: kolczyk w nosku? 11.07.06, 22:43 W nosku? To chyba dzieci,bo dorosli to mają nosy a nie noski:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malenstwo-kc Re: kolczyk w nosku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 23:43 Ja mam kolczyka w nosie juz od około 5 lat i nie chcę z niego zrezygnować, ponieważ nadal bardzo mi się podoba. chociaz nie moge powiedziec ze nie bolalo- bo troszke bym wtedy sklamala, ale nie ma co się obawiac, zalezy od kosmetyczki ktora wykonuje ten "zabieg".:))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olafasola2005 Re: kolczyk w nosku? 12.07.06, 10:03 Ja też mam! Jest malutki i ludzie często go nawet nie zauważają. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: kolczyk w nosku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:25 ja noszę kolczyk w nosie już 9 lat i najśmieszniejsze jest to, że jak ostatnio zastanawiałam się czy nie wyciągnąć (tak na stałe) moja 50 letnia mama powiedziała, żeby go zostawić bo fajnie wygląda - a jak przekułam nos mówila że jestem głupia Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: kolczyk w nosku? 12.07.06, 22:35 ja mam w nosie, przekluwanie nie boli prawie wcale:) sama sobie robilam, nie moglabym zeby mi ktos inny wywijal igla kolo twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myska;] Re: kolczyk w nosku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 01:13 Ja tez mam kolczyk w nosku od jakiegos czasu i stwierdzam ze bardziej mnie bolalo przekucie w nosie niz w pepku ,ktore kupe mniej bolalo ;] pozdr.. Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: kolczyk w nosku? 13.07.06, 10:52 a ja mam przekłuty nos już 5 lat i nie wyobrażam sobie swojej twarzy bez tej ozdoby. Gdy zgubiłam kolczyk, to czułam się jakbym była naga:) Odpowiedz Link Zgłoś