Dodaj do ulubionych

co z Varius Manx?

19.07.06, 22:50
To był poważny wypadek? Co z Moniką i Jansonem. Wiecie coś?
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: co z Varius Manx? 19.07.06, 22:52
      z tego co czytalam przechodza intensywna rehabilitacje.
      Ale czy beda chodzic - nie wiadomo.
      • ida37 Re: co z Varius Manx? 19.07.06, 23:04
        Bony!!!Aż tak źle??? Paraliż?
        • aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 08:32
          Moze mnie uznacie za idiotke ale wku..a mnie to ze zbieraja na nich kase. tyle
          jest na swiecie biednych poszkodowanych ludzi i musza z tym zyc bo na nich nie
          zbiera sie pieniedzy (nie na wszystkich starcza przynajmniej) a tu prosze. maja
          kasy wiecej niz co poniektórzy ale na nich oczywiscie zbieraja pieniazki bo oni
          sa sławni wiec trzeba ich ratowac tak?
          • waclaw_grzyb Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 08:49
            A kto bronił tym "biednym poszkodowanym ludziom" zostać znanymi piosenkarzami i
            tez zbierac forse na koncerie? A tak byli cale zycie leniwi, nie chciało im sie
            zostać kimś i teraz niestety ale muszą płacić za to i samemu kitrać kaske na
            leczenie. Przykro mi bardzo ale cóż.
            • aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 08:54
              to co do ch..a jak ktos jest sławny i bogaty to trzeba kase zbierac na niego? a
              jak ktos jest biedny i chory od urodzenia to niestety nie mial szans sie wybic
              i wszyscy maja go w dupie. a poza tym nie wiedzialam ze trzeba byc slawnym zeby
              na niego mogło sie zbierac pieniadze. Poza tym kazdy jest mądry w swojej
              dziedzinie a Ty piszesz mi tak jakby wszyscy musieli spiewac. Pie.. to i nie
              dam na nich ani złotówki, poza tym o ile sie nie myle to wypadek sami
              spowodowali do cholery. wole pieniadze dawac na biednych i chorych
              • Gość: troll Re: co z Varius Manx? IP: *.csk.pl 20.07.06, 09:08
                dobrze prawisz, dam Ci wódki
                • aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 09:15
                  No, chociaż jeden mądry;)
              • waclaw_grzyb Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 09:21
                > jak ktos jest biedny i chory od urodzenia to niestety nie mial szans

Dla chcącego nie ma nic trudnego! A taka Madzia Buczek? od urodzenia chora i do
                czegoś doszła, jest na ustach całej polski. gdyby teraz zapragnęła dac jakiś
                koncert i zebrać kase na swoje leczenie na pewno uzbierała by całkiem pokaźną
                sumkę
                po prostu ludzie zaradni gospodarni sobie zawsze poradzą a ciołki zawsze będą
                narzekać. taka to juz polska mentalnosc - jak komus sie powodzi to mu dowalic!
                • agatka_to_ja Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 09:24
                  litosci.. Madzia Buczek.. tez mi gwiazda....
                  zeby ona chociaz naturalnie mowila.. a ona jak ksiadz na kazaniu....

no, ale widze, ze mohery zawitały na forum.. witamy witamy...
                • aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 09:27
                  a co to do cholery wszyscy mają byc sławni? moze ktos nie lubi spiewac ani
                  wystepowac na scenie? Kazdy jest dobry w innej dziedzinie jak juz mówiłam
                • aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 09:35
                  a Ty wacław kim jestes? Nie boisz sie ze zachorujesz kiedys powaznie i nikt nie
                  bedzie na ciebie zbieral bo nie jestes sławny?
                  • waclaw_grzyb Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 09:37
                    jak to nie jestem??
                    • aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:24
                      a wez skoncz pie..c
                • Gość: Marta Re: co z Varius Manx? IP: 84.38.17.* 20.07.06, 13:11
                  idiota z Ciebie. Jestem ciekawa co Ty robisz!
          • Gość: oliwka202 Re: co z Varius Manx? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 14:03
            ja nie mam Cie za idiotke, bo mysle tak samo
        • Gość: gryzli Re: co z Varius Manx? IP: *.range81-153.btcentralplus.com 01.08.06, 23:35
          no co wy????????
    • aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 09:34
      tak było od zawsze ze ten kto ma pieniadze to jeszcze wiecej dostanie a ten kto
      nie ma- ma pecha. wku..a mnie to
      • karolcia972 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:25
        Biednemu zawsze wiatr w oczy.
        • aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:26
          i to mnie wlasnie denerwuje. mam nadzieje ze nigdy nie zachoruje powaznie bo
          wtedy nikt o mnie nie bedzie pamietał i nikt nie bedzie w stanie zebrac takiej
          gotówki.
          • karolcia972 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:29
            Nie martw się Państwo o Ciebie "dba", ściągają przeciez niewiarygodnie wysokie
            składki zdrowotne.
            • aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:30
              no tak sciagaja składki i dbaja o mnie jak cholera;/
            • katja_24 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:30
              ...a jak pzyjdzie co do czego,to i tak idziesz do prywatnego. Chyba,ze ci zycie
              niemile
              • aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:32
                tak;/ dokładnie;/
                a tu taki piękny koncert na rzecz varius manx. a z jakiej racji ja mam na nich
                kase dawac skoro oni maja wiecej. a gdzie pieniadze dla naprawde chorych
                biednych i pokrzywdzonych dzieci i nie tylko dzieci????
              • karolcia972 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:32
                Prawda, trzeba płacić składki i na dodatek zbierać na gorsze czasy.
    • aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:35
      kaczyński dba o Polske
      • karolcia972 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:36
        I to jak! Nawet brata wciągnął, żeby było im łatwiej ludzi wykończyć.
        • aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:37
          kaczory a fuj;/
          ale Marcinkiewicza to ja lubiałam
          • katja_24 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:39
            Wezcie ludzi nie denerwujcie:/Wstyd na caly swiat. Za granica sie z nas
            smieja...:/
            • karolcia972 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:46
              Marcinkiewicz może nie był idealny, ale przynajmniej miał jakąś prezencję. A
              teraz co? I prezydent i jeszcze na dodatek premier straszy wyglądem.
              • katja_24 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:47
                Zeby tylko wygladem...
                • karolcia972 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:54
                  Fakt. Żona prezydenta Wam sie podoba? Fajna laska hihihi.
                • aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:55
                  jak oni wyglądaja? jak prawdziwe kaczory, zeby połamane, kurzaje na nosach
                  ochyda i nawet sie wysłowic nie potrafią;/ wstyd jak nic;/
                  a pierwsza dama? laska jak cholera;/ w porównaniu do Kwaśniewskiej.... Sorry-
                  nie ma porównania
                  • karolcia972 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 10:57
                    "Głowy" niestety nam się nie udały. Nawet Danusia od Wałęsy była bardzo
                    elegancka, a naprawdę wyglądowo i co dziwne poglądowo wolałabym Wałęsę.
                    • aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 11:00
                      Kazdy byłby lepszy od kaczorów. KAZDY!!!!!!!!!!!! Ja naszczescie głosowałam na
                      Tuska;)
                      • karolcia972 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 11:03
                        Ja nie byłam, a teraz Żałuję chociaż i tak oni by wygrali. Mało im władzy
                        rzeczywiście. Żal mi tylko Marcinkiewicza, nie był taki zły i był lubiany.
                        • aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 11:05
                          marcinkiewicz sie starała przynajmniej i chciał cos dla Polski zrobic- i nie
                          był taki zawziety jak te dwa....... nie bede ich nazywała po imieniu
                          • karolcia972 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 11:06
                            W tym wypadku uzycie pewnych słów to byłaby obraza nie dla kartofli tylko dla
                            tych wyrażeń. Szkoda się denerwowac, jestem młoda i chcę jeszcze pożyć w
                            zdrowiu.
                            • Gość: Marta Re: co z Varius Manx? IP: 84.38.17.* 20.07.06, 13:15
                              hehe... a zauwazylyscie ze Kaczynski zawsze ma przesuniety krawat? Wstyd na calej lini. Feeee
    • juta50 Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 13:22
      Hmmm..ja jestem wogole ciekawa co za wstrząs przezyła Stankiewicz- wygląda jak
      straszydło po przejsciach.
      a jesli chodzi o ten koncert to tez mnie wkur ze sławnym i bogatym to sie pomaga
      a zwyklym ludziom oraz zwierzetom to nie. ale w sumie po co mają ze swoich
      pieniedzy wykladac na leczenie jak mogą z cudzych.
      • Gość: motylek2127 Re: co z Varius Manx? IP: 85.128.118.* 20.07.06, 13:32
        Zgadzam sie z przedmówczynią zawsze pomaga się sławnym bo co bo oni niby są
        lepsi od nas ? bo więcej zarabiają? a skoro więcej zarabiają to niech sami sie
        leczą za własną kasę bo mają jej tyle ze wyleczyli by nie tylko siebie ale tez
        pomogli by innym ! Pozatym to oni spowodowali wypadek więc to ich wina i nawet
        mi ich nie szkoda ! a co do koncertu to pogratulować !!!! ja czułam się jakbym
        oglądała conajmniej koncert pożegnalny bo wypadło to mniej więcej tak jakby oni
        już umarli i zeby uczcić ich pamięć zebrała sie cała śmietanka towarzyska !!!
        fakt Stankiewicz wyglądała na tej scenie jak sierotka Marysia nie dośc ze
        fryzura jak sierotka to ubrała na siebie worek po kartoflach ! natomiast co do
        Anity to czytałam z nią wywiad po występie ,że conajmniej czuła dyskomfort bo
        kiedy Monia i Robert walczą o życie w szpitalu publiczność świetnie sie bawi i
        skanduję jej imię jak by to ona była gwaizdą wieczoru ! Nie życze im źle ale
        uważam ,że koncetry i nagłaśnianie tej tragedi jest grubo przesadzone !
        • aashenta Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 13:33
          no, wreszcie ktos sie ze mna zgadza
          • gixerkaa Re: co z Varius Manx? 20.07.06, 16:55
            popieram w 100% jest wiele innych potrzebujących osób, które potrzebują
            niewielkiego nakładu finansowego, aby wrócić do zdrowia. A varius ma kasy jak
            lodu i jeszcze my mamy na nich zbierac? Pozatym wypadek był ich winą!

Ale z drugiej strony ile tej kasy pójdzie na ich konto, pewnie skromna część, bo
            reszte zasili konto prezesa Polsatu.
    • juta50 Re: co z Varius Manx? 01.08.06, 23:56
      otóż to własnie....
    • jurek_dzbonie Odeszli do historii. 02.08.06, 00:23
      Teraz sa lepsze kapele.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka