Dodaj do ulubionych

Kobieta -projektant mody.........czyli tragedia :)

24.07.06, 06:58
Mysle ze najlepszymi projektantami mody kobiecej sa mezczyzni bo realizuja
projekty na podstawie co podoba sie mezczyznom. Rezultatem sa kreacje proste,
bardzo seksi, emanujace kobiecoscia. Nie dziwi wiec fakt ze tzw; "czarna mala
seksi sukienka" to wynalazek mezczyzny i jak sie okazuje strzal w 10 tke :)!!!

Mysle ze problem jest taki ze w Polsce wiekszosc projektantow mody, lub osoby
promujace, rozprowadzajace mode damska to niestety ....kobiety ktore promuja
rozne swiecidelka, koszmarki, ozdubki choinkowe, fredzelki, brozki, cuda
cudenka, ogolnie mowiac brak gustu, czyli to co o zgrozo... podoba sie im
samym.

Mysle ze dopiero gdy kobiete ubiera mezczyzna, czesze ja i maluje to ona
wyglada jak prawdziwa kobieta; dlatego ze ubierajac ja naprawde rozbiera ja
czyli stosuje mimimum szmatek i ozdob a maximum kobiecosci ktora jest
wydobywane poprzez dosc mocny makijaz oraz odpowiednie wyeksponowanie zalet
ciala kobiecego.

Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 07:43
      Jak zwykle BREDZISZ.....

w POlsce jest WIELU PROJEKTANTÓW MODY... FACETÓW! a projektantek chyba mniej..
      i sa mniej znane... A przynajmniej wystepują w podobnej proporcji, jak na
      swiecie - czesc projektantów jest mezczyznami, czesc kobietami!

a ich projekty zależą WYŁĄCZNIE od gustu, a nie od płci!

wiec SKOŃCZ diagnozowac "polskie problemy" bo, powtarzam, NIE MASZ O NICH
      POJECIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 07:55
        Nie posiadam polskich kanalow satelitarnych, ale kiedys przez przypadek w
        Polskiej restauracji widzialem program, dla kobiet chyba na Polsat, gdzie 40
        letnie panie "od mody" pokazuja radza innym Polka, ozdoby, tandetne kolczyki
        (wielkosci dloni, z wszystkimi kolorami teczy)... ktore powinny nosic...mialy
        tego zatrzesienie...

Zdecydowanie preferuje mode zachodnia oraz poludnowa...gdzie kobiety uzywaja
        zdecydowanie mniej ozdob, a wiecej eksponuja i podkreslaja piekno wojego ciala
        poprzez seksowny makijarz oraz ubior.
        • aashenta Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 07:58
          waldek jak zwykle wypracowania pisze;/ mawet mi sie nie chce czytac tych wypocin
          • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 08:07
            nie podoba Ci sie co pisze, bo widocznie sama wlasnie tak kiczowato sie
            ubierasz, nieprawdaz? :)
            • aashenta Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 08:11
              jak juz mówiłam, nawet tego nie przeczytałam bo szkoda mojego cennego czasu na
              czytanie takich wypocin. a ubieram sie ładnie wiec sie o mnie nie martw. za to
              bardzo ciekawe jak Ty sie ubierasz i jak Ty w ogóle wyglądasz ze tak wszystkich
              obrażasz. a tak swoja drogą to skoro Polki są takie beee to po jaki kij tu
              siedzisz i z nami gadasz? Ciągnie Cie do nas jak cholera, ale my tu mamy
              fajniejszych facetów niz Ty wiec sio!!!!!!!!
              • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 08:16
                Asienta (jest was dwoje?)
                Jesli ty wolisz facecikow ktorzy boja sie powiedziec co naprawde mysla o was
                kobietach, to chyba nie swiadczy o nich dobrze...
                • aashenta Aashenta a nie asienta!!!!!!!!! 24.07.06, 08:18
                  Mój facet zawsze mi szczerze mówi co o mnie mysli- nawet te złe rzeczy, dzieki
                  czemu moje wady potrafie korygowac!!! Ale Ty chyba nie widziałae siebie w
                  lustrze;)))))))
                  • waldek1610 Re: Asienta a nie Aashenta !!!!!!!!! 24.07.06, 08:26
                    Asienta,
                    Wyglad czlowieka nie ocenie sie przez pryzmat tego co mowi, zaloze sie z gdybym
                    Ciebie chwalil to twoja "ocena" byla by zupelnie inna :)

Zreszta nie wygladam inaczej niz wiekszosc przystojnych polskich szatynow :)
                    • aashenta Re: Asienta a nie Aashenta !!!!!!!!! 24.07.06, 08:29
                      Wybacz ale nie określiłabym Ciebie jako przystojniaka NIGDY!!!!
                      A ta dziewczyna to Twoja??? ;)))
                      Nie wyglada tak jak opisywałes;))))
                      • waldek1610 Re: Asienta a nie Aashenta !!!!!!!!! 24.07.06, 08:52
                        wiesz ze Tobie facet sie nie podoba nie znaczy ze brzydki. Tak samo jak to ze
                        facet ktory jest w twoim "guscie" musi byc przystojny.
                        • aashenta Re: Asienta a nie Aashenta !!!!!!!!! 24.07.06, 09:11
                          w Twoim przypadku naprawde wątpię zeby jakaś Polka nazwała Cie przystojnym
                          męzczyzną. Ile masz lat? Wyglądasz jak po 30-stce
                          • waldek1610 Re: Asienta a nie Aashenta !!!!!!!!! 24.07.06, 09:48
                            moze dlatego ze mam 33...i moze nie mow za wszystkie Polki.

Uwiez mi jesli Lech Kaczynski spodobal sie jednej Polce i ona wyszla za niego,
                            to ja bede podobal sie o wielu Polkom, zreszta slyszalem wiele pochwal i
                            komplementow od znajomych kobiet. Poza tym ta dyskusja nie ma sensu, ty po
                            prostu jestes zla na mnie, wiec moj wyglad jest dobrym tematem zeby sie odegrac
                            na mnie :)
                            • aashenta Re: Asienta a nie Aashenta !!!!!!!!! 24.07.06, 09:52
                              Uwierz mi- to idealne porównanie- to do kaczyńskiego (przynajmniej wiesz z kim
                              sie mozesz porównywac;) )
                              w przeciwienstwie do Ciebie nie bede komentowała Twojego wyglądu ale po raz
                              kolejny pytam o dziewczyne ze zdjecia a Ty sie wstydzisz o niej pisac...
                              czy to Twoja Dziewczyna???????? To dla mnie bardzo istotna sprawa
                              • waldek1610 Re: Asienta a nie Aashenta !!!!!!!!! 24.07.06, 09:57
                                "Jesli L.Kaczynski podoba sie jednej Polsce, to ja bede podobal sie wielu :)"

"jesli lubisz czerstwy chleb to beda Tobie smakowac francuskie buleczki...."

to byly porownania przeciwnosci...glupiutka :)

• aashenta Waldek Idiota! 24.07.06, 09:59
                                  Co z tą dziewczyną? Nie krępuj się! Widze ze sie jej wstydzisz. Masz racje;)))
                                  • waldek1610 nie obrazaj sie Asienta 24.07.06, 10:10
                                    z jaka dziewczyna... Junko? Juz mialem okazje sie przekonac o tym ze niektore
                                    Polki nie znosza konkurencji, jak to dziewczyny wiec gdy Polscy faceci chodza z
                                    Azjatkami to Polki odbieraja to za afront :)

Wiec odgrywasz sie na mojej ex, ciekawe ze wiele osob, zarowno mezczyzn jak i
                                    kobiet w tym wiele moich znajomych Polek powiedzialy mi ze Junko jest ladna,
                                    czy tego chcesz czy nie :)
                                    • aashenta Re: nie obrazaj sie Asienta 24.07.06, 10:13
                                      jest obleśnie brzydka;))))) jestem od niej ładniejsza- jestem pewna;) wiec za
                                      co sie mam odgrywac chłopie ;)))
                                      • waldek1610 Re: nie obrazaj sie Asienta 24.07.06, 10:18
                                        moze pokaz zdjecie to ocenie obiektywnie. Mysle ze kazda kobieta jest piekna
                                        jesli tylko potrafi o siebie zadbac. A ciebie bym nie posadzal o to ze jestes
                                        znawca urody kobiecej...
                                        • aashenta kwestia gustu 24.07.06, 10:21
                                          ale ta ze zdjecia mi sie nie podoba a przynajmniej nie wyglada jakby byla w
                                          twoim guscie. Dlaczego? dlatego otóż ze pisales ze lubisz ostre makijaze i
                                          fajne lale;) a tu prosze zwykła dziewczyna...
                                          Jestem w pracy wiec nie mam tu zdjecia ale uwierz mi zrobie wszystko zeby Ci na
                                          dniach wysłac moje zdjecie!!!!!!!!!!! Nie mam sie czego wstydzic skoro ty sie
                                          nie wstydzisz;)))
                                          • waldek1610 Re: kwestia gustu 24.07.06, 10:32
                                            Junko byla w moim guscie, bo nie musiala nawet sie malowac zeby wygladac
                                            egzotycznie, bo sie taka urodzila... :) Co ciekawe to ja nawet kupowalem jej
                                            kosmetyki Cover Girl bo to byly jej ulubione, ale malowala sie delikatnie, poza
                                            tym jej karnacja byla bardzo blada, delikatna.

Swietnie, ze nie boisz sie wyslac swojego zdjecia, wcale nie zamierzam na tobie
                                            sie przejechac, tylko co najwyzej moge powiedziec czy jestes w moim guscie czy
                                            nie.
                                            • aashenta Re: kwestia gustu 24.07.06, 10:34
                                              acha i jeszcze jedno! nie zalezy mi zeby byc w Twoim guscie!
                                              • waldek1610 Re: kwestia gustu 24.07.06, 10:39
                                                mi na Twoim tez nie :)
                                                • aashenta Re: kwestia gustu 24.07.06, 10:40
                                                  to sie ciesze!
                      • aashenta Re: Asienta a nie Aashenta !!!!!!!!! 24.07.06, 09:17
                        Pytałam tez o dziewczyne ze zdjęcia.... Twoja??? Bo nie przypomina takiej super
                        laski wymalowanej i wystrojonej o jakiej mówiłes
                        • aashenta Aashenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 24.07.06, 09:19
                          • aashenta Re: Aashenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 24.07.06, 09:37
                            co jest waldek zatkało???????????????
                            • Gość: Marek Re: Aashenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: 81.15.223.* 24.07.06, 09:39
                              nie, wezwali go na zmywak
                              • aashenta Re: Aashenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 24.07.06, 09:41
                                heh;)))))
            • Gość: Werka Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged IP: *.46-85-b.business.telecomitalia.it 25.07.06, 15:28
              Wedlug Ciebie kiczowato Waldek! Pamietaj ,ze kazdy ma inny gust!
              Ale jestes ograniczony czlowieku.
        • agatka_to_ja Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 08:02
          WIec nie oceniaj polskiej mody po JEDNYM (!!!) programie, ktory obejrzales w
          telewizji!
          Wiekszosc polskich projektantów i projektantek mody to osoby MŁODE, a ich
          projekty są bardzo ciekawe, seksowne i kobiece...

widze, ze masz problem z czytaniem, wiec ci jeszcze raz powtórze:
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          makijaż
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          a nie "makijarz"

zrozumiałes?????????????????????????????????????????????????????/
          • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 08:09
            Jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci te 40 letnie panie "od mody" w Polsacie
            wygladaly podbnie jak Ty na tym zdjeciu z twojej wizytowki :)
            • agatka_to_ja Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 08:46

waldek1610 napisał:

> Jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci te 40 letnie panie "od mody" w Polsacie
              > wygladaly podbnie jak Ty na tym zdjeciu z twojej wizytowki :)

na JAKIM ZDJECIU? o czym ty pierniczysz?
              ty mnie przeciez nie widziales!!!!!!!!!!!!!!

nie kłam chamie!
              • Gość: de la renta Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged IP: 89.186.21.* 24.07.06, 08:50
                Waldek ciebie sie juz czytac nie da,siedzi i duma co by tu wypocić,a jak wypoci
                to na poziomie podstawowki,Weż sie chłopie do roboty,nie przynudzaj!
                • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 09:01
                  oczywiscie, gdy ktos krytykuje twoj "styl" to wydaje Ci sie to bez sensu...bo
                  wlasnie taka krytykowana przezemnie tandeta.... Tobie sie podoba.

Dokladnie tak jakbys mowil Kaczynskim o liberalizmie, to oni mysla sobie ze
                  ktos im mowi to zeby ich zdenerwowac a nie otworzyc im oczy :)
              • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 08:54
                agatka_to_ja napisała:

> na JAKIM ZDJECIU? o czym ty pierniczysz?
                > ty mnie przeciez nie widziales!!!!!!!!!!!!!!

Na tym zdjeciu ktore usunelas juz z twojej wizytowki, z wytrzeszczonymi oczyma,
                tak jakbys chciala kogos przestraszyc :)
                • agatka_to_ja Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 08:57
                  ty masz idioto wytrzeszczone oczy!
                  szlag cie trafia, ze wyslales mi swoje zdjecia, na ktorych wygladasz jak
                  wieśniak prosto od dojenia krow, w dodatku obok stoi szpetna jak noc Junko....

a mojego zdjecia NIE WIDZIALES! buahahahahaaha

i sam masz wytrzeszcz...
                  • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 09:03
                    Agatka,
                    Nie krec moich zdjeci sie nie wstydze bo nie jest powiedziane ze kazdej musze
                    sie podobac, przynajmniej jestem na nich usmiechniety i na luzie, a nie powazny
                    jakbym zasiadal w jakims trybunale stanu....
                    • agatka_to_ja Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 09:06
                      To nie obrazaj innych!
                      Nie widziales mojego zdjecia, a oceniasz to, jak wygladam..... NA JAKIEJ
                      PODSTAWIE??????????????????

kolejny raz powtórze - nie wypowiadaj sie na tematy, o ktorych NIE MASZ POJECIA!
                      • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 09:11
                        Agatka,
                        Zdajesie mowilismy juz na ten temat, i wtedy nie wyrzekalas sie swojego zdjecia
                        na twojej wizytowce...
                        • agatka_to_ja Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 09:13
                          To nie bylo moje zdjecie.. to byly jedynie moje oczy!

a ty mowisz, ze ja na tym zdjeciu wygladalam jak te kobiety po 40-tce... nie
                          widzisz idioto, ze to kompletna bzdura??????????????
                          • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 09:51
                            Agatka,
                            Ty wygladasz na tym zdjeciu duzo mlodziej to fakt, wygladasz na swoj wiek 25-
                            27, ale jako ze jestem artysta malarzem to bardziej zwracam uwage na "image"
                            ludzi...takie przyzwyczajenie zawodowe.
                            • agatka_to_ja Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 09:54
                              powtarzam ci - ty NIE MASZ POJECIA JAK JA WYGLADAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              widziales moje zdjecie? nie, widziales tylko fotke oczu... wiec SKAD MOZESZ
                              WIEDZIEC jak wygladam????????????????????

przestan pieprzyc glupoty i fantazjuj o kims innym
                    • Gość: sex.forma22 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged IP: *.mofnet.gov.pl 24.07.06, 11:57
                      Ty głupi wieśniaku nie masz kogo pier.. to pie..sz na forum. Daj nam
                      wszystkim spokój ty męska dziwko. Zbieraj dupę w kupę i won do Hameryki.
                      Wszyscy się z ciebie nabijają uwierz wreszcie. Jesteś chłop a nie mężczyzna.
                      • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 12:50
                        Zeby nabijac sie z innych na trzeba najpierw cos soba samemu prezentwoac, nie
                        uwazasz...
                  • aashenta Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 09:13
                    nie wyglada jak wiesniak! Jest wiesniakiem. Jest starym (albo wygląda staro)
                    brzydkim facetem. Ja bym na niego nie spojrzała na ulicy ani nigdzie. Fuj
                    • iron_wanienka Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 10:03
                      a jak on wyglada?
                      • aashenta Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 10:08
                        okropnie;) serio;) chcesz foty? wysłał mi;) polewkowy jest;)))))))
                        • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 10:12
                          napewno nastolatka ma pojecie o urodzie meskiej... :) Jesli takim podobaja sie
                          takie szczochy :)
                          • aashenta Waldek Idiota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.07.06, 10:13
                            Idiota!
                            • waldek1610 nadepnalem Ci na odcisk? :) 24.07.06, 10:19
                          • agatka_to_ja Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 10:17

waldek1610 napisał:

> napewno nastolatka ma pojecie o urodzie meskiej... :) Jesli takim podobaja
                            sie
                            > takie szczochy :)

szczochy? przeciez to uwielbiasz!
                            1. podnieca cie jak kobieta szcza do kubka
                            2. oszczana i smierdzaca ci.pa tez cie kreci...
                            • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 10:22
                              "Szczochy" to chlopaczki w wieku 16-20 lat...
                              • agatka_to_ja Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 10:23

waldek1610 napisał:

> "Szczochy" to chlopaczki w wieku 16-20 lat...

a w jakim jezyku?
                                bo na pewno nie w polskim!

no, chyba ze sie tak mowi na twojej hamerykanskiej wsi....
                                • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 10:33
                                  agatka, nie trzeba byc z prowincji zeby znac powszedni jezyk polski :)
                                  • agatka_to_ja Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 10:42
                                    waldek1610 napisał:

> agatka, nie trzeba byc z prowincji zeby znac powszedni jezyk polski :)

to nie jest powszedni jezyk polski

to jest chamski dialekt nie wiadomo skąd.

ale to twoj problem, ze masz takie słownictwo
    • Gość: nitka nie ma słowa seksi...!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:46
      jw
    • jagodzianka86 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 10:05
      Zgadzam ze z Tobaw tym, ze to faceci sa lepszymi projektantami mody, ale.. to
      zawsze zalezy. nie mozna generalizowac, bo np. pani Minge projektuje calkiem
      niezle ciuszki. poza tym ciuchy same w sobie nie sa zle. Zle wyglada kobieta,
      ktora nie potafi dobrac ciuszka do swojej figury i okazji - w tym jest problem
      a nie w samych ubraniach :)
      • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 10:15
        dokladnie, zreszta tak samo jak kobiety czesto lepiej potrafia ubrac mezczyzn
        niz mezczyzni samych siebie. Wydaje mi sie ze przeciwna plec tylko moze dojrzec
        kwintesencje danej plci.

Ja na przyklad wole gdy moja zona kupuje mi ubranie, bo wtedy zawsze jest w
        dobrym stylu. Ona tez gdy kupuje sobie jakies ubranie to nigdy nie kupi niczego
        dopluki ja nie powiem ze podoba mi sie to.
        • jagodzianka86 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 10:20
          gorzej jak partner ma beznadziejny gust... albo jak ubierze Cie w cos co nie
          pasuje do Twojej osobowosci... lubisz rozowe ubrania?? moj znajomy chce kupic
          sobie koszule w tymkolorze a jest jak najbardziej hetero...
          • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 10:26
            jagodzianka86 napisała:

> gorzej jak partner ma beznadziejny gust... albo jak ubierze Cie w cos co nie
            > pasuje do Twojej osobowosci... lubisz rozowe ubrania?? moj znajomy chce kupic
            > sobie koszule w tymkolorze a jest jak najbardziej hetero...

Mysle ze w Polsce nadal panuje stereotyp ze niby facet dobrze i modnie ubrany
            to gej. Ja sam mam chyba biala koszule z drobnym rozowym wzorkiem, ktora z
            daleka wyglada na rozowa. Moja zona jak najbardziej ma dobry gust.
            • agatka_to_ja Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 10:29

waldek1610 napisał:
              Mysle ze w Polsce nadal panuje stereotyp ze niby facet dobrze i modnie ubrany
              > to gej.

a ja mysle, ze znowu PIEPRZYSZ BEZ SENSU!!!!!!!!!!!!!!

Facet dobrze i modnie ubrany to facet ZADBANY i taki, KTORY MA PIENIADZE NA
              UBRANIA i ktory wie, ze ubiór ma znaczenie!!!!!!!

moze u was dobrze ubrani faceci to geje.. u nas to codziennosc!
              • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 10:37
                z toba sie nie da rozmawiac...To wlasnie w Polsce slychac ciagle uwagi
                ze "facet wystrojony to gej" i jak widze to jest prawda...w USA natomiast
                faceci chyba bardziej zwracaja uwage na ubior i nikt tego nie ma im za zle.
                • aashenta Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 10:41
                  waldek wybacz ale ty na swoich zdjeciach nie wygladasz jakbys zwracał uwage na
                  wygląd. Wygladasz jak mój mało atrakcyjny wujek;///
                  • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 10:54
                    dla mojej 5 letniej siostrznicy tez wygladam nieatrakcyjnie, ale strasznie lubi
                    sie ze mna bawic. Poza tym niedawno powiedziala mi ze mam brzydki pierscionek :)
                    (obraczke)... dlatego ze zamiast kolorowych szkielek sa czyste diamenty.
                    • aashenta buhahaha 24.07.06, 10:58
                      waldek wesoły z Ciebie chłopak- wszyscy sie z Ciebie śmieją;))))))))))
                      • waldek1610 Re: buhahaha 24.07.06, 11:05
                        smiech to zdrowie! ale "czy smieja sie ze mnie" to juz nie byl bym taki pewny.
                        Kobiety z ktorymi bylem zwykle mialy usmiech od ucha do ucha, ale to dlatego ze
                        wlasciwie uzywalem moj jezyczek :)
                    • jagodzianka86 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 12:27
                      Waldek kupisz mi taki brzydki pierscionek????
                      • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 12:46
                        jagodzianka86 napisała:

> Waldek kupisz mi taki brzydki pierscionek????

Gdybym byl wolny, to kto wie :)
                        • jagodzianka86 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 13:06
                          ale ja nie chce przysiegi malzenskiej ( przynajmniej nie od Ciebie :P) aletakie
                          cacuszko na paluszku.. czemu nie?
                • agatka_to_ja Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 10:45
                  waldek1610 napisał:

> z toba sie nie da rozmawiac...To wlasnie w Polsce slychac ciagle uwagi
                  > ze "facet wystrojony to gej"

tak? pierwsze slysze.....

facet dobrze ubrany - to elegancki, dobrze ubrany facet

skąd ty bierzesz takie stereotypy na temat Polaków???????

ZAKMIJ SIE bo nie wiesz, o czym piszesz!
                  • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 10:57
                    agatka_to_ja napisała:

> facet dobrze ubrany - to elegancki, dobrze ubrany facet

Tak, to prawda, ale czesto w Polsce gdy wlasnie jestes dobrze ubrany,
                    przecietni faceci mowia ze to jest "moda gejowska". Z czym nie moge sie zgodzic.
                    • agatka_to_ja Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 11:00

waldek1610 napisał:
                      >
                      > Tak, to prawda, ale czesto w Polsce gdy wlasnie jestes dobrze ubrany,
                      > przecietni faceci mowia ze to jest "moda gejowska". Z czym nie moge sie
                      zgodzic

co ty pieprzysz????????????????????????????
                      jaka moda gejowska?????????????????????????

to chyba w twoich popieprzonych stanach dobrze ubrany facet uwazany jest za
                      geja!

W Polsce za geja uwaza sie raczej faceta, ktory jest zniewiescialy... a NA
                      PEWNO NIE DOBRZE UBRANEGO!!!!!!!!!!!!!

• jagodzianka86 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 10:56
              sluchaj ale on nie chce koszuli ktora wyglada na rozowa z daleka.. on chce
              czysto rozowa koszule... on lubi roz, sucha techno i jest hetero.. dzinie to
              brzmi nie?? nie mowie ze roz jest zly, ale tylko jako maly dodatek, akcent do
              stroju...
              • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 11:01
                Wiesz, ja nie mam nic przeciwko rozowej koszuli meskiej. No moze nie
                spodni... :)

Czasami ogladam kanaly Koreanskie i inne z tej czesci swiata i wiesz jaki
                Koreanscy i Japonscy mezczyzni preferuja kolor koszuli? No wlasnie rozowy :)

Ale oni zwlaszcza Koreanczycy wygladaja na bardzo miekkich, wrazliwych wiec
                wybur kolory wydaje sie chyba oczywisty.
                • jagodzianka86 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 11:39
                  sama tez lubie roz ( ladnie odbija czarny kolor moich wlosow) ale boje sie tych
                  stereotypow... faceci nie ubieraja sie w takie kolory najczesciej dlatego ze
                  nie chce wyjsc na geja.. dla mnie roz w szafie faceta nie swiadczy o tym ze
                  jest homoniepewny, ale mimo wszystko nie jestem do tego przyzwyczajona...
                  • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 11:42
                    Jagoda,
                    Jesli wiecej osob w Polsce odwazylo by sie ubierac tak jak chca, rozowo czy nie
                    rozowo, to wtedy ci co tworza te stereotypy wymarli by smiercia naturalna...a
                    tak to...
                    • jagodzianka86 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 12:07
                      na swiecie wszedzie sa stereotypy.. nie tylko w Polsce. a masz jakąś radę jak
                      pozbyć się stereotypów o Polakach?? bo np. Ty sypiesz nimi jakbys robil
                      doktorata z tego.
                      • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 12:12
                        jagodzianka86 napisała:

> na swiecie wszedzie sa stereotypy.. nie tylko w Polsce. a masz jakąś radę jak
                        > pozbyć się stereotypów o Polakach?? bo np. Ty sypiesz nimi jakbys robil
                        > doktorata z tego.

Tak, mam rade jak sie teog pozbyc, sam robie cos w tym kierunku. Moji znajomi
                        Amerykanie i inni nie-polacy czesto mowia mi ze nie wygladam i nie zachowuje
                        sie jak stereotypowy Polak...Wlasnie tym lamie ten stereotyp, bo oni widza
                        Polaka ktory nie pije, jest kulturalny, ma wiedze, jest czysty zadbany, i co
                        najwazniejsze moja zona wyglada lepiej niz zona Donalda Trumpa...bede nieskromy
                        i przyznam to.
                        • agatka_to_ja Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 12:48
                          waldek1610 napisał:
                          >i co najwazniejsze moja zona wyglada lepiej niz zona Donalda Trumpa...bede n
                          nieskromy i przyznam to.

i co z tego, ze ona dobrze wyglada, skoro ma meza , ktory jej nie kocha i
                          marzy, zeby wy.pier.dolic oszczane ci.pska polowy osiedla?
                          • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 12:53
                            tym akurat nie roznie sie od wiekszosci mezczyzn. Tak nawet twoj misiu gdyby
                            mial odwage przyznal by ci sie ze wlasnie o tym marzy :)
                            • agatka_to_ja Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 12:56

waldek1610 napisał:

> tym akurat nie roznie sie od wiekszosci mezczyzn. Tak nawet twoj misiu gdyby
                              > mial odwage przyznal by ci sie ze wlasnie o tym marzy :)

co ty znow pie.r.dolisz?????/

jaki misiu????????????????????

misia masz?

no to idz sie nim pobaw idioto.....
    • waldek1610 Przeczytajcie to :) !!! 24.07.06, 10:45
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=45733283&a=45740123
      • aashenta Re: Przeczytajcie to :) !!! 24.07.06, 10:48
        OOOOOOOOOOO JEDNA OSOBA KTÓRA CIE POPARŁA? GRATULUJE SZCZERZE!
        • jagodzianka86 Re: Przeczytajcie to :) !!! 24.07.06, 10:53
          ja jestem druga osoba ktora go popiera... ale zanim i mnie zaatakujesz to
          przeczytaj moje wczesniejsze wypowiedzi
    • wredna_suczka Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 11:09
      ojejku waldek ty naprawde jestes jakims chorym narcyzem
    • Gość: aneta Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 11:22
      małą czarną wylansowała Coco Chanel !!!
      zapamiętaj to sobie waldku!!!
      • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 11:29
        Francuzki to zawsze mialy gust, w Polsce niestety obowiazuje wspolczesna
        interpretacja mody jarmarczno-odpustowej.

Jesli z tym stwierdzeniem sie nie zgadzasz to powiedz mi ile pelek nie jest
        obwieszone swiecidelkami, zlotymi lancuszka,i paskami z cekinami? :)
        • agatka_to_ja Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 11:34
          waldek1610 napisał:

> Francuzki to zawsze mialy gust, w Polsce niestety obowiazuje wspolczesna
          > interpretacja mody jarmarczno-odpustowej.

a SKĄD TY TO WIESZ, skoro OD LAT nie byles w Polsce?
          NIE MASZ POJECIA O POLSCE BURAKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

> Jesli z tym stwierdzeniem sie nie zgadzasz to powiedz mi ile pelek nie jest
          > obwieszone swiecidelkami, zlotymi lancuszka,i paskami z cekinami? :)

ile? mnostwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mnostwo Polek nie nosi ZADNEJ bizuteri... a wiekszosc, jesli juz jakąś nosi to
          bizuterie srebrną..

paski z cekinami? sa chyba u ciebie na wsi idioto!

a w Hameryce obowiazuje moda t-shirtowo-łachmaniarska.... bo w nic innego nie
          wchodzą grube dupska spasionych hamerykanek - prawda, jak łatwo oceniac?
          • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 11:45
            nasluchalas sie jakich obowiesci o Ameryce i slepo w nie wierzysz...Moze
            wybierz sie kiedys do wiekszego miasta USA i zobacz ile kobiet w Downtown NY,
            Chicago, czy Houston nosi T-shirt...
            • jagodzianka86 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 12:00
              Waldek troche przesadzasz. za bardzo generalizujesz. w bizuterii nie ma nic
              zlego. ja nosze pierscionek, branzoletke i lancuszek z wisiorkiem oraz kolczyki
              i wszystko srebrne. cekinow nienawidze, zalozylam tylko raz sukinke z cekinami
              w przedszkolu a teraz jedyne co poiada pare ozdobnych cekinkow to niewielki
              kwiatuszek na moich stringach. Poczulam sie urazona, bo jestem Polka w 100% i
              jeszcze nikt nie zarzucil mi brak gustu. Prose Cie nie wrzucaj mnie do worka z
              tymi co gustu nie maja...
              • waldek1610 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 12:08
                sorry, jesli tak sie poczulasz. Zasze podkreslam ze niektore Polki potrafia
                gustownie sie ubrac!

Ale Polska ulica, nawet w tych najwiekszych miastach i
                calkiem "reprezentacyjnych" wcale nie wyglada jak wybieg w Mediolanie lub w
                Paris :)

Cekiny na stringach to moga byc, bo i tak nikt ich nie widzi oprocz ciebie i
                twojego partnera...
                • aashenta waldek projektantem mody ;))) 24.07.06, 12:12
                  i wszyscy bylibysmy wsiurami takimi jak on
                • agatka_to_ja Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 12:46

waldek1610 napisał:
                  > Ale Polska ulica, nawet w tych najwiekszych miastach i
                  > calkiem "reprezentacyjnych" wcale nie wyglada jak wybieg w Mediolanie lub w
                  > Paris :)

Amerykanska ulica tez nie wyglada jak wybieg z Mediolanie albo w Paryżu ( w
                  PARYŻU debilu!!!!!!!!!!!!! a nie w Paris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • agatka_to_ja Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 24.07.06, 12:44

waldek1610 napisał:

> nasluchalas sie jakich obowiesci o Ameryce i slepo w nie wierzysz...Moze
              > wybierz sie kiedys do wiekszego miasta USA i zobacz ile kobiet w Downtown NY,
              > Chicago, czy Houston nosi T-shirt...

a ty wie nasluchales durnych opowiesci o Polsce! albo co gorsza wydaje ci sie,
              ze u nas jest tak, jak 15 lat temu...

a tak NIE JEST!!!!!!!!!!!!!!!

wiec przyjedz do Polski i zobacz, jak ubieraja sie faceci i kobiety...

a jak nie wiesz - to MILCZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • waldek1610 warte uwagi :) 24.07.06, 12:04
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=45733283&a=45744804&t=1153735422191
      • aashenta Re: warte uwagi :) 24.07.06, 12:06
        jaki ty jestes jebniety!!! zapamietujesz co ci ludzie pisza???
        • waldek1610 Re: warte uwagi :) 24.07.06, 12:14
          zal ci tyleczek sciska ze nie wszyscy sa po twojej stronie. Dorosnij, i zrozum
          ze swiat to nie przedszkole i jak klasniesz raz lapkami to wszyscy zrobia tak
          jak chcesz :)
          • jagodzianka86 Re: warte uwagi :) 24.07.06, 12:19
            mysle ze laska z tego zdjecia lepiej by wygladala jakby miala te okulary
            wsyniete we wlosy ktore opadalyby na ramiona... i nawet te kolczyki lepiej by
            wygladaly w takim zestawieniu
    • Gość: ja fotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:01
      a czy ta p[olka Ci sie podoba???
      powiedz, ocen, zalezy mi
      www.fotka.pl/osoba.php?id=1500844
    • Gość: ja oceń zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:02
      • juta50 Re: oceń zdjęcie 26.07.06, 00:08
        ładna dziewczyna.ładne zdjęcie. ładna figurka.
    • zlosnica21 oceń fotke waldek 24.07.06, 13:04

dziekuje;)
    • Gość: życzliwa Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged IP: 82.160.208.* 24.07.06, 13:07
      Waldek...spójrz chociaż na projektantkę Ewę Minge, która zaszła bardzo daleko i
      jest przykładem najwyższej klasy projektanta. Wszystko sprowadzasz do ogólu, a
      czasem warto byłoby wydobyć szczegóły i na nich się skupić, a nie cały czas
      wzorować się na samych ogólnikach i wszystkich i wszystko sprowadzać do
      jednakowego poziomu. Zarówno ludzie jak i życie jest bardzo zróżnicowane i
      warto spojrzeć na to przychylnym okiem, a nie tylko krytykować nasz naród i
      naszych obywateli. Z niecierpliwością czekam, aż napiszesz kiedyś post, który
      będzie przychylny Polsce i kiedy pochwalisz nas za to, jacy jesteśmy i jak
      wypadamy na tle innych krajów.
    • Gość: <lol2> Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 00:32
      masz strasznie zawezony swiatopoglad ...
    • katja_24 Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 25.07.06, 15:34
      I tu sie mylisz!Czy waszej ulubionej mini spodniczki nie zaprojektowala
      przypadkiem kobieta?Niejaka Coco Chanel?
      • Gość: esteban Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 00:12
        katja_24 napisała:

> I tu sie mylisz!Czy waszej ulubionej mini spodniczki nie zaprojektowala
        > przypadkiem kobieta?Niejaka Coco Chanel?

hehehe, Coco Chanel i mini spódniczki, dziewczyno nie ośmieszaj się
    • telka_es Re: Kobieta -projektant mody.........czyli traged 25.07.06, 16:35
      WAldku po prostu pieprzysz głupoty.........
      kobiety projektanki stoją na równiz mężczynami! co prawda wsród obu płci
      zdarzają się cukiereczki przęcietniaki i całkowici nieudacznicy ale oni kariery
      nie robią.,.,.,.,.,

a skoro ty masz takie złe pojecie o POlsce, polskich projektantkach i smiem
      domniemywać projektantach też! to w jaki sposób opisałbyś swój styl... bo z
      tych zdjęc które otrzymałam a przedstawiona na nich była Twoja osoba nie
      zauważyłam nikogo podkreślam NIKOGO gustownie i z klasą ubranego...... nie
      obrazaj polskich kobiet ze są jarmarcznie ubrane... bo z owych fotek wynika ze
      to ty ubierasz się na koreańskich chińskich i tureckich stoiskach królujących w
      POlsce na pocztaku lat 90 i w koncówce 80 wraz z muzyką DISCO POLO! Chyba wtedy
      nas op€ściłeś i takie wspomnienia i upodobania ci pozostały- bardzo mi przykro
      Nie chceę cie urazić ale skoro ty masz prawo do krytyki dlaczego ja nie moge
      mieć - pamiętaj konstruktywna krytyka nigdy nie jest zła....

a od innej należy się mój drogi powstrzymywać......
    • katinkova Dajcie ktos fote waldka ;D n/t 25.07.06, 16:48

• Gość: ona Waldek teraz to takie ciuchy w BX sprzedaja ze.. IP: *.range81-153.btcentralplus.com 25.07.06, 18:54
      projektantow nie trzeba:)AAFES gora:)
    • Gość: ggigi Coco Chanel wymylila mala czarna!!!!!!!!!!!! IP: 213.225.29.* 18.08.06, 12:18
      Coco Chanel wymylila mala czarna!!!!!!!!!!!!
      • waldek1610 Re: Coco Chanel wymylila mala czarna!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 12:34
        Francuzki to zupelnie co innego, w tamtym kraju gustownie ubiera sie nawet
        piekarz :)
    • elamodela Bla bla bla 18.08.06, 13:49
      Taaa jasne. Na niczym sie już nie znasz człowieku. Przestałbyś się
      kompromitować. Po pierwsze skończ myśleć, skąd się biorą problemy w Polsce, bo
      ci to w ogóle nie wychodzi. Po drugie: FACECI PROJEKTANCI TO GŁÓWNIE GEJE,
      każdy związany z modelingiem o tym wie, proste formy + chude modelki +
      minimalizm = młodzi chłopcy >> homoseksualizm, a nie kobiecość, mądry inaczej
      człowieku. Dlaczego ty piszesz o rzeczach, o których gów no wiesz???????????
      • saba63 Re: Bla bla bla 18.08.06, 15:20
        Waldi, jedyną tragedią tu jesteś Ty i Twoja kumpela.
        • Gość: Asia. Re: Bla bla bla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 16:27
          Coco Chanel wymislila wlasnie "mala czarna", o ktorej Waldi wspomnial w
          pierwszym poscie :D ehhh ten Waldi to napisze wszystko zeby sprowokowac hehe
          tyle, ze nastepnym razem jak bedziesz chciał kogos prowokowac to sie doucz Ty
          tępy amerykanski tłuku!
          • saba63 Re: Bla bla bla 18.08.06, 16:33
            Swoją drogą chciałabym się przekonać czy rzeczywiście jest czy był w Stanach.
            • elamodela Re: Bla bla bla 19.08.06, 14:31
              Ale to nieistotne. Nawet gdyby był na księżycu, to pewnie nic by się nie
              zmieniło. Człowiek, który ma tak ograniczoną świadomość, już się z tego nie
              wyleczy.. A tak w ogóle to jasne, w Polsce Zień i Arkadius są kobietami, a
              Chanel jest mężczyzną, tak, of course. Kopernik też przecież była kobietą. Po
              co on w ogóle wchodzi na tematy o których nie ma pojęcia.. Wymyśli sobie coś,
              nagina fakty, żeby pasowały do jego wizji i potem myśli o sobie, że wpadł na
              coś mądrego. Tjjassneee.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka