Dodaj do ulubionych

Jaki kolor bielizny wam sie podoba?

27.07.06, 18:34
Mysle, ze tego tematu nie bylo, wiec zaczynam.
Kiedys nie bylo takiego wyboru a teraz jest wrecz przepych w modelach i kolorach.
Uwielbiam niebieski i czarny kolor bielizy.
A wy?
Obserwuj wątek
    • kotek_vel_lol2 Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 27.07.06, 18:38
      przezroczysty
      • monawrona Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 27.07.06, 18:40
        calkiem przezroczysty czy moze z dodatkiem lekkiego kolorku?
        • kotek_vel_lol2 Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 27.07.06, 18:41
          taki i taki. a kolory to bialy i czarny koniecznie koronki.
      • Gość: prezesik Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 00:32
        Black and White
    • agatka_to_ja Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 27.07.06, 18:41
      uwielbiam czarną :)
    • Gość: facet z m2:) Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 18:49
      żaden kolor nie jest najlepszy, bielizna tylko przeszkadza
      • kotek_vel_lol2 Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 27.07.06, 18:51
        Ciebie kobieta nie podnieca bardziej w bieliznie niz bez?
        • Gość: facet z m2:) Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 18:59
          dokładnie, no chociarz jakieś białe koroneczki też są sexi, ale po co
          • kotek_vel_lol2 Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 27.07.06, 18:59
            po to zeby bylo przyjemniej
            • agatka_to_ja Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 27.07.06, 19:01
              kotek.. patrząc wyzej - czy ty uwazasz, ze polscy faceci są inteligentni? i
              subtelni? hihi
              • kotek_vel_lol2 Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 27.07.06, 19:02
                niekoniecznie ;)))
                • agatka_to_ja Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 27.07.06, 19:05
                  popieram ;)
                • Gość: facet z m2:) Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 19:07
                  rozumiem że bierzecie mnie za jakiegoś tępego przygłupa co tylko o ruc.. myśli,
                  Bardzo kocham widok kobiety ubranej w czarną spudniczkę do kolan, białą koszulkę, i zafajniście uczesane włoski, taka kobieta mnie cholernie podnieca.
                  A agusia jak zwykle swoje trzy groszę musiała wrzucić.

KOCHAM KOBIETY SĄ PIĘKNE !!!
                  • kotek_vel_lol2 Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 27.07.06, 19:08
                    to co ma w glowie w ogole sie nie liczy?
                    • Gość: facet z m2:( Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 19:14
                      o tym nawet nie wspominałem dlatego że uważam że to jest podstawa, ale skoro kobieta się tak ubiera to chyba o czymś świadczy, byle tipsiarA na ulicy takiego czegoś nie założy
    • pupciulka Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 27.07.06, 19:25
      uwielbiammm czarną bieliznę ! Przewaga w mojej szufladce jest czarnych staników
      i majteczek!
      Jednak jeśli chodzi o koronkę-bardziej podoba mi się biel :)
      • Gość: facet z m2:) Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 19:29
        pupciulka napisała:

> uwielbiammm czarną bieliznę ! Przewaga w mojej szufladce jest czarnych staników
        >
        > i majteczek!
        > Jednak jeśli chodzi o koronkę-bardziej podoba mi się biel :

I też fajnie
    • Gość: pollyy zółty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 01:33
      uwielbiam zółtą bieliznę! mam takiej mnóstwo, tak jak i zresztą mam zółte
      bluzki i buty. ale w innych kolorach tez oczywiście posiadam :)
    • Gość: gadumomo Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? IP: *.137.62.81.cust.bluewin.ch 28.07.06, 02:40
      czerna i biala bielzna jest bardzo ladna ... ale najbardiej wole i jest bardzo
      sexxxy rozowa i czerwona i do tego szpilki
    • jagodzianka86 Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 28.07.06, 08:24
      czerwony czarny bialy... reszta kolorow tez moze byc, ale z malymi wyjatkami -
      bezowy, zolty, ceglasty i brazowy odpadaja.
    • telka_es Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 28.07.06, 09:18
      a ja kocham czarną czerwoną granatową zgniłą zieleń....
      wogóle to mam prawie wszystkie kolorki by zawsze pasowały ....

ale białej za bardzo nie lubie.....
    • katja_24 Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 28.07.06, 12:16
      Ja najbardziej lubie czarna i czerwona. Albo rozne zestawienia tych kolorow:)
    • wodni.k Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 28.07.06, 12:28
      Szczególnie kręci mnie gdy moja kobieta ma na sobie coś w bordowym kolorku np.
      biustonosz i stringi lub koszulka. Ale prawdziwy ciemny bordo, a nie jakas
      czerwien. No i biel. Chociaz bardziej rajcuje mnie styl bielizny niz kolor.
      Od razu podkresle, że dla mnie bielizna mojej kobiety i jej wygląd stanowią
      podstawowy element, ale niektorzy wolą bez i to też ich prawo, zwłaszcza jezeli
      partnerce to pasuje. Ja tam wole zdejmowac powolutku, a czasami jak juz cos za
      bardzo sie opatrzy to mozna dla odmiany cos podrzec na partnerce.
      • Gość: kocurkaaa Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 13:41
        fiolet,czarny
        • mati29 Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 28.07.06, 13:42
          zielone w czerwone grochy
          • Gość: beatka1406 czerwony:):):) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 20:42
            kocham czerwona bielizne,ale teraz w lato ubieram zazwyczaj tylko stringusie,a
            czasmi nie bo ejst za goraco:)uwielbiam zakldac sukeinke na gołe ciało lubei
            czuc pzrewiew,ale oczywiscie taka dluzsza sukieneczke za kolanko,ehhhh
            siuuuuuuuper:)
            • kotek_vel_lol2 Re: czerwony:):):) 28.07.06, 20:43
              cieszymy sie razem z Toba ...
              • little_vampire bez bielizny 28.07.06, 20:47

• agatka_to_ja Re: czerwony:):):) 28.07.06, 20:45
              "stringusie"... buahahahahahahha.........litości.....
    • Gość: amelka Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:00
      dla mnie wazniejszy jest kroj, kolor moze byc rozny, ale najmniej mam bialych,
      rozowych zero
    • cienmotyla Biały:) 28.07.06, 23:01
    • cmoks Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 29.07.06, 19:43
      kazdy kolor aby tylko koronkowa ;)
    • enigma_20 Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 29.07.06, 22:40
      Uwielbiam czarną:), latem wzbogacam kolekcje o zielen (przeważnie jaśniejszy
      seledyn) i żółty. Za to nie cierpie białej bielizny, niestety niektóre ubrnka
      wymagaja takiego koloru i jestem zmuszona do jej noszenia:(
      • aashenta Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 29.07.06, 22:42
        biała lub czarna
        • elamodela Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 31.07.06, 01:07
          Czarny. Na drugim miejscu czerwony.
    • Gość: Promień_Szczęścia Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 13:14
      no cóż jestem facetem.... ALe już jak o tym tadamy bielizna musi byc z pazuem
      czarna lub jakas czerwona.... Normalnie miodzio... Partnerka przy igraszkacgh
      łózkowych musi miec jak wczesniej wspomniałem bielizne z pazurem Ale jak na
      codzien to normalne czarne lub jakies białe (mówie u kobiety) i to
      wszystko ;):):)
      • saba63 Re: Jaki kolor bielizny wam sie podoba? 02.08.06, 13:17
        Uwielbiam czarną, ale czerwonej nie znoszę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka