Dodaj do ulubionych

Amsterdam!!!

01.08.06, 13:52
Witam pytanie moje kieruje do tych ,którzy byli w amsterdamie.Chciałabym sie
dowiedziec jak tam jest , czy to miasto prostytucji,czy na kazdym kroku jest
cos związane z seksem??? dziekuje za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • kotek_vel_lol2 Re: Amsterdam!!! 01.08.06, 13:55
      slyszlaem o jednej dzielnicy uciech ...

watpie by cale miasto takie bylo ...
    • Gość: ja Re: Amsterdam!!! IP: 82.139.11.* 01.08.06, 13:58
      hehe, nie wiem skad ci to przyszło do głowy. Owszem jest tzw. "czerwona
      dzielnica" gdzie sa prawie same domy publiczne, z panienkami na wystawach,
      stanowi tez jedna z głównych atrakcji turystycznych.Najlepiej do Amsterdamu
      wybarzc sie w Święto Królowej- 30 kwietnia, w dzień cale miasto zamienia sie w
      jeden wielki uliczny bazar , wszyscy ludzie poprzebierani wyłaża na ulice a w
      nocy wszedzie sa imprezy.
      • kotka181 Re: Amsterdam!!! 01.08.06, 15:13
        co??jak to na wystawch tzn. ze stoją nagie czy moze sa wywieszone jakies
        bilbordy z nagimi kobietami.
      • Gość: Lolka Re: Amsterdam!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 15:15
        ha ha ja mieszkam w amsterdamie,jak masz ochote wpasc to zapraszam!!!
        • Gość: lolka Re: Amsterdam!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 15:15
          stoja w bieliznie albo czasami tylko w stringach...
          • Gość: A. Re: Amsterdam!!! IP: *.chello.pl 01.08.06, 15:21
            w bieliznie, za szybami. nie mozna fotografowac ;> niektore maja bardzo smutne
            miny. amerykanskie (i inene) wycieczki glupio komentuja. strasznie mi bylo
            szkoda tych dziewczyn.
            • Gość: Lolka Re: Amsterdam!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 15:29
              A DLACZEGO CI BYLO SZKODA? JAK BY NIE CHCIALY TO BY TAM NIE STALY!
              • kotek_vel_lol2 Re: Amsterdam!!! 01.08.06, 16:47
                niektore sa zmuszane do tego ...
          • kotka181 Re: Amsterdam!!! 01.08.06, 16:44
            to ładnie.własnie mój chłopak jest w Amsterdamie.To fajne rzeczy sie tam
            naobląda.juz jestem zła.A jesli chodzi o przyjazd to bardzo bym chciała
            przyjechac tylko nie mam własnie do kogo.??
    • aashenta Re: Amsterdam!!! 01.08.06, 15:30
      A dlaczego Ci się włączył Caps Lock?
      • Gość: lolka Re: Amsterdam!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 15:31
        oj przepraszam
      • Gość: ona Re: Amsterdam!!! IP: *.range81-153.btcentralplus.com 01.08.06, 17:05
        faceta tam lepiej nie puszczaj
        • kotka181 Re: Amsterdam!!! 01.08.06, 17:42
          prosze odpisz jak najszybciej
          dlaczego??
          • takie_dziewcze_czyli_td Re: Amsterdam!!! 01.08.06, 17:47
            no i trawka legalna...tam to sie mozna nabawic :D
            • kotka181 Re: Amsterdam!!! 01.08.06, 17:48
              no własnie on pojechał tam głównie dla trawki
              • takie_dziewcze_czyli_td Re: Amsterdam!!! 01.08.06, 17:55
                "glownie"

do Amsterdamu przyciagaja "turystow" glownie 2 cele:
                1)haszysz na legalu
                2) dzielnica czerownych latarni

wiatraki, tulipany, itp. to tylko taka przykrywka :P
                • kotka181 Re: Amsterdam!!! 01.08.06, 19:05
                  Mały jest ten Amsterdam?a moze pojechał gdzies gdzie ma do tych latarni daleko!?
                  • takie_dziewcze_czyli_td Re: Amsterdam!!! 01.08.06, 19:15
                    hihi .... ale sie pocieszasz...
                    Ansterdam maly nie jest, ale ja np. mieszkam w o wiele wiekszym miescie (tyle ze
                    w Anglii). do swojej ulubionej dzielnicy mam ok. 40 km, ale to zaden
                    problem..wsiadam w metro i za 20 min...jestem na miejscu... komunikacja miejska
                    jest wspaniala... :)

szczerze... jesli Twoj chlopak jest w Amsterdamie to z pewnoscia juz zwiedzil
                    "dzielnice otwartej prostytucji" ...ale nic w tym zlego...
                    sama gdybym tam pojechala to z ciekawosci obejrzalabym takie atrakcje :)
                    juz kiedys bylam w takiej dzielnicy, tyle ze w Austrii...
                    • Gość: lolka Re: Amsterdam!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:15
                      mysle ze pierwsza rzecz jaka zrobil twoj chlopak to wizyta na ;czerwonej; ale
                      nie znaczy to czy korzystal z uslug tych kobiet:-)zalezy czy byl z kumplami czy
                      nie ;-)dlaczego nie zabral cie ze soba???
                      • kotka181 Re: Amsterdam!!! 02.08.06, 13:11
                        czesc lolu.pojechał z jednym kolegą .a niepojechałam bo nie miałam kasy na
                        wyjazd.a to było jego marzenie.Teraz sie zdołowałam bo jestem lekką zazdronicą
                        i nie było by fajnie gdyby pojechał oglądac jakies baby.:-(
                        • kotka181 Re: Amsterdam!!! 02.08.06, 13:58
                          Jeszcze mam jedno pytanie
                          czy od tej dzielnicy czerwonych latarni jest daleko od amstelveen????
                          • Gość: kropka Re: Amsterdam!!! IP: *.dynamic.caiway.nl 02.08.06, 20:11
                            czesc.Mieszkam w Holandii.Bylam w Amsterdamie pare razy.To miasto ma klimat!A
                            czerwone uliczki sa swietne!wszedzie czuc zapach trawki.Samego chlopaka balabym
                            sie tam puscic.a w okienkach spotkalam nawet polke!I wcale nie sa tam trzymane
                            na sile.Jesli chcecie zwiedzic-POLECAM!!!
                          • Gość: LOLKA Re: Amsterdam!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 21:00
                            Do amstelveen jest okolo 40 minut jazdy tramwajem,a co Ty myslisz ze on bedzie
                            siedzial w tym amstelveen i zbijal baki? nie przejmuj sie tak bardzo jak Cie
                            kocha to nie zdradzi :-)a po drugie pewnie bedzie wolal wypalic sobie trawy niz
                            wydac pieniadze na jakas dziwke
                            • kotka181 Re: Amsterdam!!! 09.08.06, 21:16
                              Dzieki lolka.Przyjechał juz mój chłopak i wszystko jest ok nie zdradził mnie bo
                              bym po nim widziała bo jest strasznie wrazliwym chłopcem.Dzieki jeszcze raz i do
                              usłyszenia.Pa pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka