77siedem772 07.08.06, 17:42 Próbowałyście? Żeczywiście usypia apetyt i wspomaga odchudzanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wwwwwwww Re: BiochroM- odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 20:00 spadaj na fora o odchudzaniu Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: BiochroM- odchudzanie 07.08.06, 20:05 zacznij odchudzac sobie mozg, bo chyba Ci przestal pracowac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juta50 Re: BiochroM- odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:47 Żeczywiście???????????????????????????? Naucz sie ortografiii proszeeeee bo mnie razi!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imagination18 Re: BiochroM- odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:20 Kotek_vel coś tam, jeśli nie posiadasz odpowiedniej wiedzy na dany temat to nie wypowiadaj się jeśli możesz, bo uważasz chyba że pozjadałeś wszystkie rozumy a w efekcie kompromitujesz się TY a nie autor tego wątku. Otóż wyżej wymieniony mikroelement CHROM pełni bardzo ważną rolę w organizmie, jego niedobór sprawia, że mamy ochotę na słodycze i podnosi się nam poziom złego cholesterolu. Drogi Kotku vel... mało tego! Okazuje się że na każde 10 osób aż 9 ma za niski poziom tego pierwiastka, a znależć go można w mięsie, produktach zbożowych z grubego przemiału oraz w drożdżach piwnych. Można tez kupić gotowe preparaty chromowe w aptece w skutek których znacznie zmniejszymy swój apetyt czyt. zapotrzebowanie na dany pokarm/słodycze. Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: BiochroM- odchudzanie 10.08.06, 13:39 kotem ma prawo do wyrażenia swojej opinii :P mimo tego że mi też zcasami ona nie pasuje :P pozdro kotek ! :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: BiochroM- odchudzanie 10.08.06, 13:40 KOTEK ahh te moje literówki :D sorx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imagination18 Re: BiochroM- odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:17 Opinia bardzo wyszukana, wyczerpująca, a przede wszystkim trafna naprawde dobrana z wyższej pułki. Odpowiedz Link Zgłoś