Dodaj do ulubionych

BiochroM- odchudzanie

07.08.06, 17:42
Próbowałyście? Żeczywiście usypia apetyt i wspomaga odchudzanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: wwwwwwww Re: BiochroM- odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 20:00
      spadaj na fora o odchudzaniu
    • kotek_vel_lol2 Re: BiochroM- odchudzanie 07.08.06, 20:05
      zacznij odchudzac sobie mozg, bo chyba Ci przestal pracowac ...
    • Gość: juta50 Re: BiochroM- odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:47
      Żeczywiście????????????????????????????

Naucz sie ortografiii proszeeeee bo mnie razi!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: imagination18 Re: BiochroM- odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:20
      Kotek_vel coś tam, jeśli nie posiadasz odpowiedniej wiedzy na dany temat to nie
      wypowiadaj się jeśli możesz, bo uważasz chyba że pozjadałeś wszystkie rozumy a
      w efekcie kompromitujesz się TY a nie autor tego wątku. Otóż wyżej wymieniony
      mikroelement CHROM pełni bardzo ważną rolę w organizmie, jego niedobór sprawia,
      że mamy ochotę na słodycze i podnosi się nam poziom złego cholesterolu. Drogi
      Kotku vel... mało tego! Okazuje się że na każde 10 osób aż 9 ma za niski poziom
      tego pierwiastka, a znależć go można w mięsie, produktach zbożowych z grubego
      przemiału oraz w drożdżach piwnych. Można tez kupić gotowe preparaty chromowe w
      aptece w skutek których znacznie zmniejszymy swój apetyt czyt. zapotrzebowanie
      na dany pokarm/słodycze.
      • dania_86 Re: BiochroM- odchudzanie 10.08.06, 13:39
        kotem ma prawo do wyrażenia swojej opinii :P
        mimo tego że mi też zcasami ona nie pasuje :P
        pozdro kotek !
        :D:D:D:D
        • dania_86 Re: BiochroM- odchudzanie 10.08.06, 13:40
          KOTEK
          ahh te moje literówki :D
          sorx
          • Gość: imagination18 Re: BiochroM- odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:17
            Opinia bardzo wyszukana, wyczerpująca, a przede wszystkim trafna naprawde
            dobrana z wyższej pułki.
            • kotek_vel_lol2 Re: BiochroM- odchudzanie 10.08.06, 22:28
              :ASD
        • kotek_vel_lol2 Re: BiochroM- odchudzanie 10.08.06, 22:28
          POZDRO !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka