Dodaj do ulubionych

Mężczyźni...

• blueska3 Na szczęście.. 16.08.06, 21:57
      To przykre kiedy kobieta "kocha" faceta tylko za kase a facet "kocha" kobiete
      tylko za sex. Na szczęście są jeszcze inni faceci oprócz tych dwóch tutaj,
      którzy mają coś o wiele bardziej cenniejszego niz złotówki w portfelu i ktorzy
      chociaz cos sobą reprezentują.
      • thereason Re: Na szczęście.. 16.08.06, 22:16
        Żałosne...
    • Gość: rrose7 Re: Agato IP: 80.54.176.* 16.08.06, 21:59
      to ze on Cie obraza nie oznacza ze Ty tez masz tym jadem zabijac wszystkich!
    • blueska3 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 22:07
      Ty naprawdę widzisz tylko kasę??? Ile warta jest dla Ciebie Twoja kobieta?
      • pan_szczepan Re: Mężczyźni... 16.08.06, 22:14
        pytasz o żonę? jest matką moich dzieci, szanuję ją.
    • pan_szczepan Re: Mężczyźni... 16.08.06, 22:10
      to ty nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz? mam tyle pieniędzy, że lecą
      na mnie najpiękniejsze kobiety.
    • pan_szczepan Re: Agato 16.08.06, 22:16
      ja mam żonę. trochę szacunku.
      • blueska3 Re: Agato 16.08.06, 22:17
        Więc sam też miej ten szacunek.. i nie wymagaj od kogos czegoś, czego sam nie
        mozesz dac!
      • v0lrath Re: Agato 16.08.06, 22:19
        Ja uważam, że szacunek należy mieć, ale dla tych, którzy sami szacunek do innych
        mają i to gdzie indziej niż w czterech literach.
        • juta50 Re: Agato 17.08.06, 18:27
          Widac ze "żonkoś" i ten drugi..."pan_szczepan"...to zakomplksieńcy. Pewnie ich
          zonka w kant puścila i czują sie niedowartościowani i szukaja wytłumaczenia i
          oskarżen.
          słuchajcie chłopy:
          Znam wiele kobiet ktore zarabiaja bardzo duzo- Twoje zarobki Żonkosiu to wstyd i
          gańba. i co ty powiesz na takie kobiety??same dorobiły sie własnymi rekami tych
          pieniedzy i co??Tak sobie żonke wychowałes jeden z drugim to taka masz. Kobiety
          sa tak samo ambitne jak mężczyźni a nawet bardziej i same dążą do dorobienia sie
          czegoś i kształcenia sie. SKąD WIESZ ZE KOBIETY Z KTóRYMI TUTAJ GADASZ TO
          WłASNIE NIE KOBIETY SUKCESU??? pogódz sie ze to co masz to jest gó.. warte.
          • kotek_vel_lol2 Re: Agato 17.08.06, 18:31
            masz racje ...
            kobiety sa bardziej ambitne od facetow ...
            • myosotis86 Re: Agato 17.08.06, 18:51
              Boże na żonkosiów i panow szczepanow chyba szkoda czasu, tylko sie wkur...wilam
              tymi dyskusjami
              a jedyna odpowiedzia na ich wywody jest chyba powiedziec - wole byc biednym,
              ale jednak CZŁOWIEKIEM
              • Gość: żonkoś Cześć baby, jak tam poszukiwania bogatych facetów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 21:41
                Czy już jakiś książę na białym koniu się pojawił? Dała się już któraś zapylić
                jakiemuś bogaczowi ?
    • hmmmmmmmm1 Re: Mężczyźni... 17.08.06, 21:54
      oo widze ze palantunio wrocił heheh
      • Gość: żonkoś Re: Mężczyźni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 21:59
        złapałaś już jakiegoś bogatego jelenia? :-) nie??? to działaj szybko bo inne
        chętne cię wyprzedzą; najlepiej od razu rozkładaj nogi, daj sie zapylić i
        pasibrzuch jest już twój :-)
        • hmmmmmmmm1 Re: Mężczyźni... 17.08.06, 22:04
          pewnie ze zlapałam nawet dziesieciu :P
          • Gość: żonkoś Re: Mężczyźni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 22:19
            10 to cię tylko wygrzmoci i nic z tego nie będziesz miała
            chyba że kasę fiskalną sobie zamontujesz na cipce :-)
            • blueska3 Re: Mężczyźni... 18.08.06, 16:01
              Już Ci się porządnie we łbie poprzewracało zonkos!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka