jagodzianka86 16.08.06, 10:40 widzialyscie?? co o tym sadzicie?? czy wasz facet przymierzyl kiedys wasze stringi?? mój byly tak:D smialam sie tak, ze az sie poplakalam :D bieluskie koronkowe stringi :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aashenta Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 10:50 Mi tam sie podoba męska pupa i w stringach i w bokserkach i w zwykłych majtkach;) Mojemu facetowi nawet kupiłam stringi;) męskie oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 10:55 nienawidze slipek bialych i szarych i we wszystkich kolorach ktore wygladaja jak brudne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: facet w (meskich)stringach?? IP: 80.54.176.* 16.08.06, 10:56 To o co w końcu pytasz? Facet w męskich stingach bardzo mi się podoba (bo kupiłam swojemu nawet dwie pary). W Damskich nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 11:12 ten obecny moj ma taka swietna pupcie, ze w stringach wyglada jak ciacho.. tylko schrupac. ale byly.. no coz. blade cialo i drobny... nie ciekawe widoki :- / Odpowiedz Link Zgłoś
kristeelleoo Re: facet w (meskich)stringach?? 19.03.25, 09:11 Sex randki - sexkontakty.com przynajmniej realne profile i ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 11:46 Gdzie są wszyscy??? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 12:01 facet w stringach????? blllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee podobnie w slipach - kiepsko... najlepiej w obcisłych bokserkach (nie w takich szarawarach po kolana) Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 12:43 facet w stringach moze we mnie wzbudzic co najwyzej SMIECH. Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 12:44 aniiatka napisała: > facet w stringach moze we mnie wzbudzic co najwyzej SMIECH. do róznych łózkowych zabwaw jest super Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 12:49 sztywniaczki to te co nie lubia u faceta stringów!!! jak ubierze od czasu do czasu to naprawde na zgrabnej pupci bardzo fajnie wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 12:56 s211 napisała: > sztywniaczki to te co nie lubia u faceta stringów!!! .......... napisala "spoksikowa" dziewczynka z przedszkola.... Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 12:58 popieram. na szczescie moj ma fajna pupciei generalnie wolego bez niczego :D ale jak ktos ma tyl nie do ogladania to lepiej by nosil bokserki..tia.. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 13:30 jagodzianka86 napisała: > ale jak ktos ma tyl nie do ogladania to lepiej by nosil bokserki..tia.. zgrabny tyłek w obcislych bokserkach wyglada REWELACYJNIE!!!!!! a facet w stringach jak wyglada?????????????? jak pedał albo striptizer.. żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: facet w (meskich)stringach?? IP: 80.54.176.* 16.08.06, 13:39 nawidoczniej kiepsko masz zbudowanego faceta, skoro w stringach wyglada czy moze wygladac jak pedal czy striptizer. moj wyglada bosko! Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta kwestia gustu!!!!!! 16.08.06, 13:42 Mój gdy go poprosze to dla mnie ubierze i mi sie podoba i robi to dla mnie bo sam osobiscie nie lubi i sa nie wygodne dla niego ale ponosi kilka godzin;) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 13:46 Gość portalu: rrose7 napisał(a): > nawidoczniej kiepsko masz zbudowanego faceta, skoro w stringach wyglada czy > moze wygladac jak pedal czy striptizer. moj wyglada bosko! moj facet jest zbudowany swietnie(chyba ty masz kiepsko zbudowanego faceta - szczerze wspolczuje)! a KAZDY facet dla mnie w stringach wyglada jak PEDAŁ albo STRIPTIZER!!!!!!!!!!!! moj facet ma gust i takich pedalskich gaci jak stringi nie zaklada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: facet w (meskich)stringach?? IP: 80.54.176.* 16.08.06, 13:56 jasne! buaha! czemu uwazasz ze mam kiepsko zbudowanego?wrecz przeciwnie i smialo moge stwierdzic, ze jest mu ladnie we wszystkich majteczkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 13:58 a czemu ty uwazasz, ze moj facet jest zle zbudowany????????? bo i ja i on uwazamy stringi za pedalski i niemeskie gacie? czy to oznacza, ze moj facet jest niezgrabny???? kretynizm.... Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 13:59 Chyba nie bedziecie sie kłócić o jakieś głupie stringi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: facet w (meskich)stringach?? IP: 80.54.176.* 16.08.06, 14:05 >zgrabny tyłek w obcislych bokserkach wyglada REWELACYJNIE!!!!!! mój we wszystkim wygląda rewelacyjnie a Ty napisałaś, że Twój tylko w obisłych bokserkach. wtedy musi wygladac na pedała... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 14:10 Gość portalu: rrose7 napisał(a): > >zgrabny tyłek w obcislych bokserkach wyglada REWELACYJNIE!!!!!! > > mój we wszystkim wygląda rewelacyjnie a Ty napisałaś, że Twój tylko w obisłych bokserkach. wtedy musi wygladac na pedała... NIGDZIE nie napisalam, ze moj facet TYLKO w bokserkach wyglada dobrze.. wyglada tez dobrze w slipkach, ale ich nie lubi, podbnie jak ja... w pedalskich stringow nie nosi, w przeciwienstwie do twojego pokracznego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: facet w (meskich)stringach?? IP: 80.54.176.* 16.08.06, 14:14 >pokracznego faceta czycby slownictwo z przedszkola agatki? lol ale sie usmialam! niech chodzi dalej ubrany jak pedal! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 14:18 twoj chodzi ubrany jak pedał w stringach... ale widac to taka moda wsrod gowniarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: facet w (meskich)stringach?? IP: 80.54.176.* 16.08.06, 14:19 jesli gowniarz ma 26 lat wg Ciebie to ok... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 14:20 mozna byc gowniarzem i miec 26 lat ... jedno nie wyklucza dtugiego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: facet w (meskich)stringach?? IP: 80.54.176.* 16.08.06, 14:21 Twoje zdanie, moje jest inne! Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 14:22 Bożeeee niech sobie chodza jak chca tylko nie kłóćcie się juz o jakieś głupie stringi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 14:23 takie sa fakty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: facet w (meskich)stringach?? IP: 80.54.176.* 16.08.06, 14:24 pewnie tak, ale nie moj facet! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 14:25 a w sukienkach tez chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: facet w (meskich)stringach?? IP: 80.54.176.* 16.08.06, 14:26 nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 14:29 a skad wiesz, co on robi kiedy jestes w pracy? mze do tych stringow przymierza Twoje kiecki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: facet w (meskich)stringach?? IP: 80.54.176.* 16.08.06, 14:31 a skad u siebie w domu moze miec moje sukienki?poza tym pewnie by w nie wszedl! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 14:33 tego to juz nie wiem ... dla mnie stringi dla facetow, to smiech na sali ... ale kazdy ma inny gust ... Odpowiedz Link Zgłoś
rrose7 Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 14:34 skoro istnieja to do czegos sluza! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 14:38 tak, a do czego? bo na pewno nie do chodzenia w nich ... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 14:47 Ty mi powiedz ... nie wiem, czy je w ogole mozna zakwalifikowac do kategorii "underwear" ... Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 14:26 kotek_vel_lol2 napisał: > a w sukienkach tez chodzi? > buhaha;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majtek Re: facet w (meskich)stringach?? IP: *.um.krakow.pl 22.08.06, 14:48 wasza kłótnia jest żałosna jak... facet w stringach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedał Re: facet w (meskich)stringach?? IP: *.darlowo.mm.pl 23.08.06, 21:04 agatka_to_ja napisała: a KAZDY facet dla mnie w stringach wyglada jak PEDAŁ albo STRIPTIZER!!!!!!!!!!! czyli jak? chciałabym poznać pedała na pierwszy rzut oka, podziel się wiedzą, a i jeszcze: skąd wiesz że pedały chodzą w stringach. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: facet w (meskich)stringach?? 23.08.06, 21:16 Gość portalu: pedał napisał(a): > agatka_to_ja napisała: > a KAZDY facet dla mnie w stringach wyglada jak PEDAŁ albo STRIPTIZER!!!!!!!!!!! > czyli jak? chciałabym poznać pedała na pierwszy rzut oka, podziel się wiedzą, a > i jeszcze: skąd wiesz że pedały chodzą w stringach. dla mnie faceci w stringach wygladają NIEMĘSKO! ja nie twierdze, ze faceci noszacy stringi to pedały... ale wielu homoseksualistów to zniewiesciali faceci, choc wielu to takze typowo "meskie" typy.... ale stringi kojarzą mi sie własnie z takim "zniewieścieniem" - stad skojarzenie z pedałami .. i z facetami, ktorzy zarabiają rozbieraniem sie przed zgrają dawno nierżnietych idiotek. Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: facet w (meskich)stringach?? 28.08.06, 20:19 aniiatka napisała: > facet w stringach moze we mnie wzbudzic co najwyzej SMIECH. Wszystko zależy od tego co w tych stringach ma. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 12:54 s211 napisała: > striny sa spoksikowe striny???????????? spoksikowe???????? tak sie mowi u ciebie w przedszkolu???????? forum dla siuśmajtek - w prawo i prosto! Odpowiedz Link Zgłoś
daphny1 Re: facet w (meskich)stringach?? 31.08.06, 18:11 agatka_to_ja - widzę, że kłócisz się z kim popadnie i gdzie popadnie! Wcześniej matkowałaś mi , jaka to ja jestem niekulturalna, a teraz widzę, że sama wyzywasz facetów innych od pokracznych itp. Oj nieładnie, nieładnie. A skoro to foróm dla przedszkolaków, to co taka dorosła kobieta jak Ty na nim robi??? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: facet w (meskich)stringach?? 02.09.06, 15:11 daphny1 napisała: > agatka_to_ja - widzę, że kłócisz się z kim popadnie i gdzie popadnie! Wcześnie > j > matkowałaś mi , jaka to ja jestem niekulturalna, a teraz widzę, że sama wyzywasz > facetów innych od pokracznych itp. Oj nieładnie, nieładnie. A skoro to foróm dla przedszkolaków, to co taka dorosła kobieta jak Ty na nim robi??? a kto powiedzial ze to forum dla przedszkolaków???????????????????? czy ja sie z kazdym kloce??????????????????? nie wiec sie odwal. stringi u facetow moga mi sie nie podobac.. i nie podobają mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
daphny1 Re: facet w (meskich)stringach?? 31.08.06, 18:12 Przepraszam - FORUM. Zaraz mi napisze, żebym nauczyła się poprawnej polszczyzny :) Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 13:46 Nie chce sobie nawet tego wyobrażać. Widziałam raz. Pytanie tylko : Po co?? Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 14:01 jeśli chodzi o stringi to tylko dla kobiet ! :D faceci odpadaja, maja swoje boxereczki :D Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 14:21 <rotfl> a w Twoich sukienkach tez chodzi?! muhahahahhah Odpowiedz Link Zgłoś
thereason Re: facet w (meskich)stringach?? 16.08.06, 18:39 Widziałam na plaży niestety szybko ją opuściłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki homofob to zwyczajny pedał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 18:52 i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: facet w (meskich)stringach?? IP: 83.16.139.* 16.08.06, 19:00 Widziłam kiedyś na mieście faceta w białym przezroczystym dresie a pod spodem miał czerwone stringi, włoski na żelku, obcisła bluzeczkai jakaś tapeciara przy boku... Myślałam, że skonam ze śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki homofob Re: facet w (meskich)stringach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:01 to był bisex Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 o nie, nie !!!!! 17.08.06, 09:34 to byl faktycznie pedal tylko pewnie jeszcze o tym nie wie :-/ normalni faceci tak sie nie ubieraja.. facet moze nosic stringi ale o tym moze wiedziec tylko jego dziewczyna.. to nie jest dla widoku publicznego.. Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: o nie, nie !!!!! 17.08.06, 09:35 jagodzianka86 napisała: > to byl faktycznie pedal tylko pewnie jeszcze o tym nie wie :-/ normalni faceci > tak sie nie ubieraja.. facet moze nosic stringi ale o tym moze wiedziec tylko > jego dziewczyna.. to nie jest dla widoku publicznego.. jestem za;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: o nie, nie !!!!! 17.08.06, 09:52 ahhahahahah a te stringi da sie w ogole nosic?! Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: o nie, nie !!!!! 17.08.06, 09:59 sprobuj w zaciszu swojej sypialni... zawsze to jakies nowe doswiadczenie :P a noz widelec Ci sie spodoba..albo raczej Twojej partnerce :D Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: o nie, nie !!!!! 17.08.06, 10:01 nigdy tego nie wloze ... nie bede robil z siebie pajaca ... nie wyglada to fajnie, a i na pewno nie jest przyjemne i wygodne ... pozrdawiam ... Odpowiedz Link Zgłoś
sexy.laska Re: o nie, nie !!!!! 17.08.06, 10:04 a twój chłopak co Ci robi w tych stringach? ja nie lubie jak je chlopak nosi ale nie mam nic przeciwko temu a wiem ze duzo chlopakow moich przyjaciółek nosza i ok Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: facet w (meskich)stringach?? 17.08.06, 09:53 Mój nie lubi ale gdy poprosze to założy... chocby na kilka godzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: facet w (meskich)stringach?? IP: 198.36.86.* 17.08.06, 10:24 ja uwielbiam chodzic w getrach z lycry dotego sringi ładne i mojej dziewczynie sie to podoba mowi ze ja podniecam. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: facet w (meskich)stringach?? 17.08.06, 11:03 he he .. ta akurat.. dlacego Ci nie wierze?? Odpowiedz Link Zgłoś
sexy.laska Waldek? 17.08.06, 11:35 A Ty? Nosisz stringi? Jakie masz zdanie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brydza Re: facet w (meskich)stringach?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.08.06, 18:17 moj facet tez chcial przymiezyc moje wiec mu dalam takie z mokrofibry bezszwowe wygladal bosko, a jeszcze postaralam sie zeby byl podniecony hmm... a gdzie mozna kupic jakies fajne meskie jakie firmy polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henia Re: facet w (meskich)stringach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 00:51 mojemu kupiłam tak dla zabawy,smiał się , a teraz już 2 rok chodzi w stringach , ale tylko latem, bo mówi ,ze nie lubi juz jak mu sie tyłek gotuje, a juz bokserki w upały pod obcisłymi spodniami ? brrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
junkerka hahaha 25.08.06, 12:25 to smiesznie wyglada jak twoj facet robi przed toba striptiz w stringach.naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rocco Re: facet w (meskich)stringach?? 25.08.06, 20:18 To sa meskie stringi ? chyba pedalskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: facet w (meskich)stringach?? 25.08.06, 23:18 widac, ze nie jestes trendy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojek Re: facet w (meskich)stringach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 23:51 Dziewczynki, czy któraś z Was zadała sobie trudu i przeczytała całe forum poświęcone "facetom w stringach"? Wygląda to (posty, nie stringi) co njamniej załośnie, gorzej jak przekupki. A zupełnie poza tym, to czy takie wrażliwe dziewczątka, co to mówią "pupeczka", "strinny" i "ciacho" nie pomyślały, że słowo "pedał" może kogoś obrażac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka:) Re: facet w (meskich)stringach?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:39 Mój chłopak chodzi w męskich stringach i wyglada świetnie!!! Sama mu je kupiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
daphny1 Re: facet w (meskich)stringach?? 31.08.06, 18:07 Boże, mój wiele razy - tak dla jaj -przebiera się w moje rzeczy. Raz ubrał top na ramiączka, szpilki (pięty mu leżały na podłodze) i mini-spódniczkę. Ale nie mógł jej dopiąć, więc było widać pół jego tyłka. Polewka jak cholera! Zawsze robimy jakieś jaja na imprezach ze znajomymi. Gacie moje też ubierał, stringi. Tylko, że mu jajka wypadały. Nie widzę nic złego w takich zabawach. To tylko żarty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unicat6 Re: facet w (meskich)stringach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 23:03 ja widzilam raz na plazy . piekne posladki w cxzerwonych stringach. nie moglam oderwac wzroku Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: facet w (meskich)stringach?? 02.09.06, 00:45 mi to tam...jajko! kwestia gustu a wy tu sie wyzywacie jak male dzieci..gratuluje wielce dorosli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia^^ Re: facet w (meskich)stringach?? IP: *.acx.pl 02.09.06, 15:33 ha ha moj koles przebral sie kiedys dla zwaly w polprzezroczyste rozowe stringi;P widok zamocny,niepowiem....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monikaaaaaaa Re: facet w (meskich)stringach?? IP: *.centertel.pl 16.06.19, 13:38 STRINGI wymyślił FACET i nie dla kobiety ale dla siebie. To jeden z najstarszych jeżeli nie najstarszy ubiór. NIE MA TO NIC WSPÓLNEGO Z GEJAMI. Takie głupie gadanie jest zamieszczane w internecie przez osoby które czymś chcą się dowartościować. To szczyt ich intelektualnych możliwości. Nie znają pochodzenia czegoś a takie bzdury gadają że aż sznurowadła się rozwiązują. Prymitywy i buraki to proste określanie do nich pasujące. Przez takich tylko jest zamęt tyle robią dobrego. Jest wiele części ubrania które kojarzy się z kobietami. Obcasy, kapelusze, spudnice itd. wymyślił facet! Wystarczy poczytać. Co do strongów męskich to jak facet ma ładny tyłek i bez włosków (obecnie już nie tylko sportowcy) jest hetero to młode kobiety takich wolą niż zarośnięte małpiszony z bebechem (wśród takich właśnie są geje jakby co). Może trochę prawdy trzeba powiedzieć jak jest... Odpowiedz Link Zgłoś