zlahaha 18.08.06, 15:42 szkoda, ze moj szef tak zadko przemawia ludzkim glosem. Czy wszyscy tak maja? dzis znow nadgodziny-oczywiscie nieplatne:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlahaha Re: szef 18.08.06, 16:08 ja juz niedlugo tez uciekne...zostaly mi 2 miesiace i koniec umowy. a po drodze jeszcze jakis urlopik:) co by za duzo na niego nie patrzec Odpowiedz Link Zgłoś
zlahaha Re: szef 18.08.06, 16:11 pracuje u prywaciarza. zdarza mu sie ze dzwoni do mnie po godzinach pracy za naprawde malymi sprawami. potrafi zadzwonic pod wplywem alkoholu. zaczynam wylaczac tel Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia972 Re: szef 18.08.06, 16:14 Zaręczam Ci, że nie ma już gorszego od mojego byłego. Na początku dziennym jego błędy były moimi. Straszna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
zlahaha Re: szef 18.08.06, 16:16 wczesniej pracowalam i byla tak przyjemna atmosfera ze nawet na wolnym szlam do pracy. a teraz to chyba jakas kara hihihihihi trafilam na takiego palanta ze szkoda gadac, jak zblizam sie do miejsca pracy to prawie placze, dobrze ze chociaz moge na papierosa wyjsc i sie odstresowac Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia972 Re: szef 18.08.06, 16:18 Na mojego palant to zbyt łagodne określenie. Dobrze, że odeszłam w porę. Już sobie znalazł inną niewolnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
ostatniraz Re: szef 18.08.06, 16:44 zapewniam wszystkich ze nie ,mieli gorszego szefa niz ja :D no coments Odpowiedz Link Zgłoś