Dodaj do ulubionych

RATUJCIE!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 13:50
Dziewczyny poradzcie,jak sie uwolnic od przesladujacego poczucia wlasnej
niedoskonalosci fizycznej...
Wszystko oczywiscie rozpoczyna sie od mojego faceta,ktory owszem prawi mi
komplementy,ale chwilke pozniej wychwala pod niebiosa nogi Carmen Electry
albo tylek Lindy O'Neil..
Nie jestem doskonala,ale robie duzo zeby sie ''ulepszyc''-
dieta,aerobic,silownia.
Gdy stoje przed lustrem mowie sobie:jest dobrze,ale gdy tylko zobacze
seksowne zdjecie jakies modelki,ogarnia mnie ten stan depresji.Dochodzi do
tego jego komentarz...i dobry humor na caly dzien mam z glowy.
Wiem,ze jestem gluptasem,ale nawet uswiadomienie sobie tego nie pomoglo.
Rozmawialam z nim o tym;powiedzial,ze to ja jestem ta ''naj''i ze on tylko
tak sobie oglada te zdjecia i nic dla niego nie znacza.A ja wrocilam do
punktu wyjscia...
Poradzcie jak przestac obsesyjnie sledzic fotki supermodelek(juz jestem w tym
lepsza od niejednego faceta).potrzebujaca
Obserwuj wątek
    • sweetwitch Re: RATUJCIE!!!!!!! 23.02.03, 16:24
      Jestes dla niego naj, ale i tak wychwala PRZY TOBIE INNE? Ja tez bym sie
      wkurzala. Wychodzi na to, ze sam sobie zaprzecza! Porozmawiaj z nim, aby juz
      nie prawil przy Tobie innym komplementow... Nie wiem co facet chce przez to
      osiagnac? Gdyby mi moj tak zaczal inne przy mnie wychwalac, to by dostal po
      mordzie...
      • Gość: pilar Re: RATUJCIE!!!!!!! IP: 213.227.72.* 23.02.03, 18:48
        przeciez wychwala jakiestam modelki,ktorcyh nigdy nie spotka i ktore sa na
        calym swiecie uznawane za symbol seksu, a nie jej kolezanki
        czy "zywe", "realne" kobiety....Bez przesady!
        • sweetwitch Re: RATUJCIE!!!!!!! 23.02.03, 19:08
          To on nie powinien wychwalac ich z przesada!!!! Jak ma czuc sie kobieta, kto
          nawet ani troche nie jest podobna do tej, do ktorej od wzdycha!!!
          Ja bym nie darowala.
          • Gość: pilar Re: RATUJCIE!!!!!!! IP: 213.227.72.* 23.02.03, 19:47
            powiedzmy, ze moze to robic, ale w sposob, ktory mnie nie dotyka:) A to juz
            zalezy od dziewczyny-dla kazdej z nas ta granica jest pewnie troche inna...
            Zwykle natomiast trzeba facetowi to jasno okreslic, bo nie domysla sie ze jest
            jakis problem;P
            pozdrawiam
            • sweetwitch Re: RATUJCIE!!!!!!! 23.02.03, 23:35
              Niech wychwala sobie inne z kumplami... :-) Ale beze mnie... :-]
    • anahella O rety!!!!!!!!!! 24.02.03, 00:42
      Jak wychwala urode tych pan to znaczy ze ma dobry gust. Co bys o sobie
      pomyslala gdyby wychwalal urode [tu wpisz sobie nazwisko jakiejs szpetnej]? Ja
      tam jak dowiedzialam sie ze mojemu podobala sie Sandra Bullock to sie
      zdolowalam. Podteknelam mu gazete z pieknymi modelkami, a ten ze nie, ze Sandra
      the best.
      Swoja droga podziwiam twoje zdolnosci robienia z igly widly. No bo popatrz na
      to tak. Facet, jak kazdy inny ma jakies idolki. I dzieli sie tym ze swoja
      dziewczyna. Przeciez on ci o tym mowi nie dlatego zebys zaraz leciala sie do
      nich upodobnic, tylko dlatego ze ci ufa, ze chce z toba rozmawiac na kazdy
      temat. On doskonale sobie zdaje sprawe ze tego ze gdyby zobaczyl Carmen Electre
      czy inna, bez makijazu i tych super ciuchow to pewnie nie zwrocilby na nia
      zadnej uwagi. A na ciebie zwrocil. I jeszcze jedno: zrob rachunek sumienia i
      pomysl ilu facetow z ekranu ci sie podoba. Na pewno kilku znajdziesz. Twoj
      chlopak pewnie nie robilby o to scen. Potrzeba zauroczenia w idolu jest
      naturalna i nie zwiazana z checia zdrady z ta osoba. Pozdro
      • undercover_brother Re: O rety!!!!!!!!!! 10.06.03, 14:31
        Masz glowe, dziewczyno! Dobrze dla Twojego ktosia. To jest troche tak: moj samochod sie nie obraza, kiedy mowie, ze inny jest fajny :).
    • carrie_syd zmien faceta? 28.02.03, 02:01
      no moze nie tak na powaznie, wiem ze to nie jest latwe, moze po prostu sie tym
      nie przejmuj??? moj maz kocha kazda modelke , aktorke kogokolwiek kto ma
      duze "cyce"..ja mam male i nic na to nie poradze (moge zrobic operacje ale mnie
      nie stac ...) ale milosc sie nie sprowadza do tego .
      • Gość: Erato Re: zmien faceta? IP: *.chello.pl 07.05.03, 16:48
        carrie_syd napisała:

> no moze nie tak na powaznie, wiem ze to nie jest latwe, moze po prostu sie
        tym
        > nie przejmuj??? moj maz kocha kazda modelke , aktorke kogokolwiek kto ma
        > duze "cyce"..ja mam male i nic na to nie poradze (moge zrobic operacje ale
        mnie
        >
        > nie stac ...) ale milosc sie nie sprowadza do tego .

Ja mam podobną sytuację,bo wiem,ze mój facet tez uwielbia duże piersi,a ja
        niestety mam malutkie:(jednak nie jestem w stanie sie do tego przyzwyczaić i za
        kazdym razem kiedy np.na ulicy przechodzi koło nas dziewczyna z dużym biustem
        to mam ochotę ją rozszarapać!!!A operacje sobie zrobię!!!-jak tylko uzbieram
        pieniądze i nie zrobię tego dla niego czy innego faceta,ale dla siebie,bo już
        nie moge tego ścierpiec!:(
    • Gość: Karola Re: RATUJCIE!!!!!!! IP: *.tarchomin.waw.pl / 192.168.1.* 28.02.03, 15:19
      jeżeli poprawi Ci to chumor:
      większość panienek które trafiają na okładki gazet wiadomo są ładnie. jednak
      powszechnie wiadomo jest ze taki zdjecia sa pzez pare godzin ,,poprawiane"
      (retuszowane zmarszczki, robienie większego wcięcia w talii itp.)więc jak
      widzisz nie masz się czym przejmować.
    • Gość: ola Re: RATUJCIE!!!!!!! IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 14:18
      porozmawiaj z nim, on zadrecza Ciebie, a jesli to nie pomoze to sie
      zastanow.... powodzenia
    • Gość: sexii Re: RATUJCIE!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.03, 21:38
      czys Ty zwariowala? faceci kochaja nas za to, jakie jestesmy i juz,. zadna z
      nas nie jest idealna, a te na zdjeciach to juz w ogole. odchudzaja sie, traca z
      zycia, pewnie nie maja wlasnych facetow, a TYTYTYTY masz.poza tym, do takich
      zdjec potrzebne jest odpowiednie swiatlo, slyszalam, ze ono tez optycznie
      wyszczupla. oni i tak beda ogladac te zdjecia, bo tacy juz sa i koniec kropka!
      pozdrawiam
    • Gość: an Re: RATUJCIE!!!!!!! IP: *.adsl.hansenet.de 04.05.03, 15:43
      co bys powiedziala na mala "zemste"? Zacznij sie interesowac wiecej innymi
      facetami. Pokaz mu , ze i on nie jest idealem. zostaw na przyklad gazete
      otwarta na stronie z jakims super facetem i zobacz jak zareaguje.
    • Gość: Veronna Re: RATUJCIE!!!!!!! IP: *.ld.euro-net.pl 07.05.03, 18:26
      A weż kiedyś jakąś gazete z super facetami i się przyglądaj a najlepiej weż
      koleżanke i (przy nim) komentujcie a jak sie skrzywi to mu powiedz "Ale i tak
      Ty jesteś naj..." Może wtedy Cie zrozumie i przestanie. A co on jakiś ideał
      jest? Te modelki ze zdjęć i tak są korygowane komputerowo. Jakbyś je na żywo
      zobaczyła to humor by Ci się poprawił, widziałaś Ch.Aquilere lub P.Anderson
      bez makijarzu?... Albo czy widziałaś kiedyś na ZYWO taką idealną cere jak mają
      modelki w gazetach gdzie reklamują krem? Przemyśł to sobie.
    • Gość: Marek Re: RATUJCIE!!!!!!! IP: *.zie.pg.gda.pl / 192.168.110.* 10.06.03, 03:41
      Wiesz co , jestes beznadziejna , a ten twoj facet to
      palant, zmien faceta na takiego ktory cie doceni , a odrazu
      sie lepiej poczujesz, i daj sobie spokoj z tym ogladaniem
      innych kobiet.
    • undercover_brother Re: RATUJCIE!!!!!!! 10.06.03, 14:23
      Nie tyle moze wychwala pod niebiosa, co komentuje. Ciebie kocha i Ty jestes dla niego najwazniejsza. Co nie zmienia faktu, ze moga sie zdarzyc kobiety zgrabniejsze. A Ty niepotrzebnie sie martwisz. Moze troche zlosliwego humoru z Twojej strony? Powiedz, ze droga wolna - niech idzie do carmen electry. Pewnie zaraz odpowie, ze nie to mial na mysli. To milo, ze chcesz dla niego ladnie wygladac (baaaaardzo milo), ale badz jeszcze troche zlosliwa czasem, zeby to zauwazyl. No takie przynajmniej moje zdanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka