Dodaj do ulubionych

Najlepsze pozycje - głosujcie!!!

IP: *.sieradz.mediaclub.pl 24.02.03, 17:39
Piszcie o swoich ulubionych pozycjach - zobaczymy, która jest `the best` a
do tego będzie coś nowego dla każdego!!! Ja uwielbiam się kochać "na
jeźdźca" i "od tyłu". Poza tym klasyczna jest OK :)
Obserwuj wątek
    • sweety2 Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! 24.02.03, 18:16
      "Od tylu" NAJLEPSZA!!!A potem "na jezdzca"!!!!Ale i tak uwielbiam
      wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Agata Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 23:16
        sweety2 napisała:

"Od tylu" NAJLEPSZA!!!A potem "na jezdzca"!!!!Ale i tak uwielbiam >
        wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!
        Podpisuję się rękoma a nawet nogami.
    • Gość: Mirka Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 02.03.03, 16:50
      oczywista na jeźdźca potem klasyczna i takie tam jeszcze różności
      pozdrawiam
      • Gość: od tylu :0 Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.grodek.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 17:26
        a kiedy ranking najlepsze miejsce:)))) w ktorym mozna od tylu???? :))))
    • Gość: Aida Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.is.pl / 172.17.1.* 03.03.03, 18:49
      Najlepsza "od tyłu"-na prawym boku!!!
      • Gość: Mikrofon Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: 195.117.250.* 15.04.03, 18:27
        Od tylcaaaaaaaa
    • Gość: KINGA Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.03, 23:22
      ZDECYDOWANIE OD TYLU.
      • Gość: laska Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: 62.233.152.* 06.03.03, 15:45
        no qrcze, dla mnie tez od tylu, no no co w tym jest? jakis atawizm chyba... :)
        • Gość: Jagna Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.acn.pl 21.03.03, 21:44
          Z BOKU
      • Gość: mała Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.ksk.net.pl / 192.168.4.* 25.03.03, 11:59
        Kiedyś słyszałam coś strasznego, podobno facet lubi kochać się od tyłu
        ponieważ wtedy nie musi patrzeć partnerce w twarz. Od tej pory sie zraziłam.
        Czy ktoś mógłby mnie przekonać i wymienić plusy pozycji "od Tyłu".
        • verka.w Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! 26.03.03, 16:00
          Gość portalu: mała napisał(a):

> Kiedyś słyszałam coś strasznego, podobno facet lubi kochać się od tyłu
          > ponieważ wtedy nie musi patrzeć partnerce w twarz. Od tej pory sie zraziłam.
          > Czy ktoś mógłby mnie przekonać i wymienić plusy pozycji "od Tyłu".

Jeden z plusow to fakt ze partner moze piescic swoimi palcami Twoja lechtaczke
          jednoczesnie bedac w Tobie, hmmmmm.....
    • Gość: anka&maciek Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.kielce.net.pl 24.03.03, 17:17
      nasza ulubiona pozycja to "od tyłu" i "na koale" to jest nasza nazwa!mmmhh-
      bomba!!!!!
      • Gość: Poli Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.vline.pl / 172.16.11.* 31.03.03, 16:05
        Oj chyba na prawde coś w tym jest. Tez lubie najbardziej od tyłu i zawsze
        myslałam że jestem w tym odosobniona.
        A dlaczego? Wydaję mi się że wtedy penetracja jest taka bardziej dogłębna i
        jest mi przyjemniej niz w innych pozycjach.
    • Gość: ewelinaka Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.Smoczka.ptc.pl 05.04.03, 11:56
      Oczywiście, że od tyłu, albo na jeźca od tyłu. Dlaczego? mogę wtedy uruchomić
      swoją wyobraźnie mniam!!
    • Gość: Wole_Szatynki Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 12.04.03, 14:41
      Moja kobieta uwielbia od tyłu , ja też lubie , na jeźdźca to druga.
      • Gość: Monika Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 14:04
        Ja tez uwielbiam się kochać "od tyłu".
    • Gość: nn Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.ichip.pw.edu.pl 14.04.03, 14:09
      the best is na rodeo: zaczyna sie jak na jezdzca a potem
      muwisz mu ze masz kile i probojesz sie utrzymac 3 minuty.
      • ryanoconnell Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! 14.04.03, 16:54
        Dowcip stary jak świat. ;P
    • Gość: milka Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.03, 19:32
      oczywiscie ze od tylu, ale od tylu z boku tez jest zajebista no i jeszcze od
      przodu z boku i jeszcze na jezdzca od tylu tak najbardziec czuc:)
    • Gość: FJORE Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: zis:* / 172.19.6.* 15.04.03, 17:11
      A JA UWIELBIAM NA JEŹDZCA ALE TAK ZEBY ON SIEDZIAŁ, NP. NA BOKU ŁÓŻKA. MOZEMY
      WTEDY PATRZEC NA SIEBIE CALOWAC SIE I W RAZIE POTRZEBY CZEKAC ABY ZAKONCZYC
      RAZEM...... CUDOWNIE.... OCH....
      • Gość: k. Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: 80.48.243.* 15.04.03, 17:31
        Fjore zgadzam sie w 100 % !!! :D
    • ryanoconnell Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! 15.04.03, 18:41
      Pozwolę sobie na drobne podsumowanie. Pozycje ulubione to plus, nielubiane to
      minus. :]

Od tyłu: +++++++++++++- (13)
      (*****,sweety2,Agata,Mikrofon,Kinga,laska,verka.w[doliczyłem choć nie było to
      powiedziane wprost],Anka&Maciek,Poli,Ewelinaka,Wole_Szatynki,Monika,milka,-mała)

Na jeźdźca: +++++++ (7)
      (*****,sweety2,Agata,Mirka,Wole_Szatynki,FJORE,k.)

Na jeźdźca od tyłu: ++ (Ewelinaka,milka)
      Z boku: ++ (Jagna,milka)
      W sumie to każda: ++ (sweety2,Agata)
      Klasyczna: + (Mirka)
      Od tyłu na boku: + (Aida)

Reasumując: nie wiem co powiedzieć... ;)))
      • ryanoconnell Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! 15.04.03, 18:41
        PS.
        To (13) 'Od tyłu' nie uwzględnia minusa. ;]
        • karocia Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! 16.04.03, 10:56
          hmm jezdziec,od tylu na siedzaco, a potem jak tam sobie juz ulozycie..;))
          • Gość: BUHAHA Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.biz / 10.0.1.* 06.07.03, 16:37
            Najlepsza od tyłu ale koniecznie głęboko...bardzo głęboko!!!
      • Gość: ulla Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.netpark.pl / 192.168.10.* 28.04.03, 20:03
        od tyłu jest NAJLEPSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: cosmomen Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: 217.67.199.* 16.04.03, 13:48
      Pozycja od tyłu jest najbardziej popularna bo zarówna kobieta jak i facet mogą
      sobie wyobrażać że kochają się z kimś innym. Kobieta (tak, tak , nie oszukujmy
      się też to robią) z Banderasem, Clooneyem, Michalczewskim itp. Facet z Pam
      Anderson, Britney Spears lub 16letnią córką sąsiadów :))) To tak pół zartem.
      Ale matołki pomyślcie! Pozycja od tyłu najbardziej pobudza punkt G! To
      oczywiście atrakcja dla kobiety, a dla faceta? No cóż, nic tak nie podnieca
      faceta jak szczęście, podniecenie i zadowolenie swojej kochanej partnerki.
      Przynajmniej ja tak sadzę. :)))) Pozdrowionka wszystkim cosmotyłeczkom.
      • Gość: bez twarzy Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.grodek.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 17:24
        ja tam nie wiem jak wy i dlaczego od tylu ale ja to prawie zawsze robie
        klasycznie bo wtedy moge partnerce patrzec prosto w oczy, calowac i takie tam
        a tak wogole to od tylu tez fajnie ;)))
    • Gość: jaaaa Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: 213.17.147.* 24.04.03, 18:02
      Jestem początkująca.Ale aż mam ochotę spróbować od tyłu tak fajnie o tym
      piszecie.
      • daffne Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! 24.04.03, 18:27
        Od tylu :)))
        Ja leze na brzuchu a partner tak jakby kuca za mna i... wiadomo co:)Orgazmy wielokrotne cos wspanialego:))
        Ehhh sie rozmazylam :)))
        Pozdrowionka:)
    • Gość: Dagulinkova Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: silesia:* / 10.50.67.* 28.04.03, 20:14
      moj mały misiaczek i ja najbardziej lubimy od tylu tyle ze kazde z nas inny
      typ. ja uwielbiam tak jak daffne lezec na brzuszku a moj kochany lubi gdy
      opieram sie na lokciach a tyłeczek pieknie mu wyeksponuję...:PPP juz nie moge
      sie doczekac az przyjedzie:)))
      • Gość: aga od tylu na czworaka IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 09.05.03, 09:55
        Gość portalu: Dagulinkova napisał(a):

> moj mały misiaczek i ja najbardziej lubimy od tylu tyle ze kazde z nas inny
        > typ. ja uwielbiam tak jak daffne lezec na brzuszku a moj kochany lubi gdy
        > opieram sie na lokciach a tyłeczek pieknie mu wyeksponuję...:PPP juz nie moge
        > sie doczekac az przyjedzie:)))

a ja uwielbiam tak jak twoj facet. nie ma chyba nic lepszego....
    • Gość: Kobieta Ty na górze-jazda IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 10:47
      uwielbiam kochac sie wtedy kiedy lezy pode mna jak potulny piesek , czuje
      wtedy wladze i kocham go ujezdzać...
      • Gość: Agata Re: Ty na górze-jazda IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 10:50
        Hmm...mamy podobne zachowania...dzieki temu ze jestem na gorze wiem ze to ja
        moge mowic i robic co mi sie podoba , uwielbiam to...a poza tym wtedy dostaje
        sie najbardziej cudowny orgazm...
    • Gość: Mila Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.sieradz.mediaclub.pl 22.05.03, 11:16
      O Boze!!! Uwielbiam wszystko. Nie bedac orginalna powiem, ze najbardziej "od
      tyłu" i "na jeźdzca". Uwielbiam tez jak on jest na mnie, a ja mam nogi
      wysoooko, najlepiej zalożone na Jego szyji. Wtedy jest bosko. Wydaje mi sie,
      ze moze jest to spowodowane moim lekkim tyłozgięciem macicy, ale nie jestem
      pewna. Wiem jedno, kocham sie z Nim kochać w każdej pozycji, wszędzie i o
      kazdej porze...
    • Gość: lala Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.ams.or.at / 10.89.42.* 28.05.03, 14:21
      Od tylu, na koale, pozycja 69 z wytryskiem do lub na buzie, krawacik oraz
      oczywiscie w pupe. lubie tez szybkie numerki(ktore zadko sie zdarzaja)np w
      toalecie. Lubie tez chociaz to zboczone siusiac na mojego meza. hmmmm
    • Gość: paplanina Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.toya.net.pl 29.05.03, 17:12
      moja ulubiona pozycja to : "na kaszankę"...jest z*******a!!!!!MUUUUUUsicie
      spróbować!!!!!!!!!!
      • Gość: liliana Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 18:23
        Gość portalu: paplanina napisał(a):

> moja ulubiona pozycja to : "na kaszankę"...jest z*******a!!!!!MUUUUUUsicie
        > spróbować!!!!!!!!!!

a jak to jest??? możesz opisać? :-))
        • Gość: Kicia Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.rtk.net.pl 29.05.03, 20:07
          Jestem bardzo ciekawa jak to na "kaszanke" i chetnioe ja wyprobuje.
          Ja osobiscie uwielbiam najezdzca i od tylu lezec na brzuszku,takze spoko sa
          klasyczne, a wogule to uwielbiamy eksperymentowac i wyprobwywac cos nowego.
      • Gość: Mila Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.sieradz.mediaclub.pl 29.05.03, 23:10
        a jak to jest na kaszanke? Napisz
    • Gość: kobietka Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 21:57
      Oczywiście - na jeźdźca - gdy jestem tyłem do Niego wtedy może pieścić moje
      pośladki.....hmm lubie też na siedząca członek nie wchodzi zbyt głeboko, ale
      mozna sie obserwowac nawzajemi jest to bardzo podniecające. Klasyk i od tyłu
      też są fajne. Wszystko tak naprawde zależy od humoru. czasem lubie być
      całokowicie uległa...a czasem jak dzika kotka...gryźć członka w pozycji 69 :]
      polecam :]
    • kohinor Sa tylko trzy pozycje 30.05.03, 12:02
      Sa tylko trzy pozycje, reszta to warianty.
      Ale polecam takie np:

Wariant „na jeźdźca”: Mężczyzna siedzi na brzegu łóżka, nogi na podłodze.
      Kobieta siedzi na mężczyźnie, nogi lekko zgięte, pod pachami mżężczyzny.
      Pozycja jest b. głęboka, pozwala patrzeć na siebie, pozwala obu partnerom
      dopieszczać się rękami po całym ciele, można się całować, przytulać albo -
      przeciwnie - oddalać od siebie. W przypadku lekkiej partnerki mężczyzna może
      objąć ją rękami wraz z nogami i sam regulować głębokość i szybkość ruchu. Jest
      też możliwość „relaksu”: w tej pozycji - kobieta trzyma ręce na ramionach
      partnera i ma lekko ugięte nogi. Mężczyna trzyma ją za biodra i popychając i
      przyciągając leciutko, samymi ruchami rąk wykonuje ruchy frykcyjne.
      Konkludując: w zależności od wyobraźni może być very hard or soft :-)

Wariant „od tyłu” (ale nie dla przyciężkich facetów!!!). Odkryty przezemnie
      przypadkowo podczas „miłosnych maratonów” (wspaniała rzecz na 2-3 raz, gdy jest
      się już zmęczony). Zauważyłem, że bardzo dziala na kobiety. Ona leży płasko na
      łóżku, ręce obok głowy, nogi złączone (!). Pełny luz i relaks, więc może
      zamknąć oczy i skupić się na doznaniach.
      Mężczyzna bardzo delikatnie kładzie się na niej, lekko rozchylone nogi leżą
      wzdłuż nóg partnerki (większość ciężaru ciała trzyma na kolanach i łokciach).
      Wsuwa się w kobietę i delikatnie kołysze. Jeżeli nie jest grubasem, może całym
      ciężarem położyć się na niej, wyprostować ręce i łapiąc np. za brzeg
      łóżka „ślizgać się” po jej ciele. Bardzo „bliska” pozycja, pozwalającaa stykać
      się całym ciałem. Całując w kark zawsze widzę grymas zadowolenia albo
      szelmowski uśmiech, dość szybko zamieniający się w orgazm :-)

Wariant „normalny”. Bardzo podniecający obojga: on ma pełną władzę i wszystko
      widzi, ona odczuwa głęboką penetrację i też ma możliwość dopieszczania. Ona
      musi być jednak wygimnastykowana.
      Wykonując nieregularne, raz płytsze, raz głębsze pchnięcia, od
      pozycji „misjonarskiej” on coraz bardziej zgina jej nogi w kolanach. Potem
      zaczyna unosić jej stopy (trzeba się wtedy lekko przesuwać do przodu, bo
      zmienia się kąt penetracji). W końcu zakłada jej kolana na ramiona, a łydki na
      plecy (tzw. nogi na pagony). Ale to nie wszystko: raz drażniąc się samym końcem
      członka, raz wchodząc bardzo głęboko (uwaga - uderza się wtedy w macicę)spycha
      jej kolana z ramion, dociskając jej uda do jej ramion, co ozwala na wzajemne
      przytulenie się piersi. Potem znowu „pagony” itd. Uwaga! Panowie hojnie
      obdarzeni proszeni są o ostrożność!!!! :-)

Wariant „normalny” wersja B: Wymaga wcześniejszych przygotowań (mogą być na
      tyle dyskretne, że ona nie zauważy :-)))). Stół przykryć czymś miękkim, ustawić
      dwa krzesła i apaszkę, chusteczkę itp.
      Stosować w trakcie, jako jedną z wielu pozycji, ale bardzo najdaje się na
      koniec (choć dla pań pewien dyskomfort - „po” może poczuć się nieco
      niedpieszczona). I raczej dla doświadczonych kochanków.
      Otóż np. po wariancie „na stojąco” położyć kobietę na stole (podłożyć poduszkę
      pod głowę), ustawić jej dla wygody stopy na krześle, i - nie przerywając -
      związać oczy, każąc się jej skupić na doznaniach. Wolne ręce i wygodna pozycja
      mężczyzny (stojąca) pozwala nie tylko na obserwację, ale i na pieszczenie 100
      proc. ciała partnerki. Można oczywiście dołożyć mutacje, regulując wysokość i
      kąt uniesienia jej nóg.
      Uwaga! Stół musi być mocny!
    • Gość: kiki Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.03, 00:05
      Gość portalu: ***** napisał(a):

> Piszcie o swoich ulubionych pozycjach - zobaczymy, która jest `the best` a
      > do tego będzie coś nowego dla każdego!!! Ja uwielbiam się kochać "na
      > jeźdźca" i "od tyłu". Poza tym klasyczna jest OK :)
      Cześć wszystkie pozycje pod warunkiem że są pod cieplutkim prysznicem wtedy nic
      już się nie liczy,pozdrawiam.
    • nike32 Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! 06.07.03, 12:03
      troche odswieze watek ale tez napisze ze najlepsza pozycja jest pozycja od
      tylu:) a jakze bliska uwielbiam ja
    • Gość: Spoza Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 06.07.03, 13:49
      Już chyba jakakolwiek, byle choć jeden jedyny raz w życiu zaznać miłości
      cielesno-duchowej...
    • Gość: Anka69 Re: Najlepsze pozycje - głosujcie!!! IP: *.netten.com.pl 06.07.03, 18:11
      A co z69?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka