Dodaj do ulubionych

dobry deo dla faceta?

26.09.06, 22:57
polecicie jakiś dobry dezodorant, najlepiej antyperspiracyjny w sprayu dla
faceta? taki, żeby nie miał chamskiego zapachu, żeby nie brudził koszulek itd.
chcę mu kupić jutro a nie wiem jaki a jak to się wyraził "pragnie zmiany" i
nie chce powtórki z rozrywki z Gilletem :D
Obserwuj wątek
    • Gość: maskulina Re: dobry deo dla faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:07
      No jak szukasz wszystkiego w jednym to teraz chyba najlepiej wskocz w nowego
      adika action III. Tam masz 3 sposoby blokowania smrodku i potku, a dodatkowo
      już w standardzie nie brudzi ubrań. Mam go od tygodnia i nie powiem jest
      całkiem spoko. A zapach to kwestia gustu. MI się akurat podoba bo jest
      nienachalny i delikatny także spoko.
      • Gość: A. Re: dobry deo dla faceta? IP: *.chello.pl 26.09.06, 23:09
        skąd takie czułe podejście do smrodu i potu żeby od razu zdrabniać?! perwersja
        • Gość: blue Re: dobry deo dla faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:19
          ciekawe czy zdrabnia też inne slowa np.odorek,zwłoczki,pogrzebek itp;
      • love-you19 Re: dobry deo dla faceta? 10.10.06, 20:32
        nivea taki granatowy.. ale w kulce.. bardzo fajny :D i ma taki mmmm zapach :D
    • Gość: makler Re: dobry deo dla faceta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:24
      kupowanie dla kogoś zapachu w ciemno to nieporozumienie, nie na każdym dany
      zapach dobrze "leży"
      • maffinka Re: dobry deo dla faceta? 27.09.06, 10:57
        no to fakt, ale to w końcu nie perfumy tylko deo jest więc jak nie przypasuje to
        nie utopię kontenera kasy ;) Poza tym jak nie spróbuje to się nie przekona -
        dziś idę wywąchać w przerwie zajęciowej różne zapachy i i tak wezmę to co mnie
        się podoba :P

"smrodki i potki"??? - o mój boże...
        • trypel Re: dobry deo dla faceta? 27.09.06, 11:02
          Dobry nie powinien wcale pachnieć bo będzie zakłócał zapach wody toaletowej lub
          po goleniu, chyba że to ta sama linia i ten sam zapach.
          Zawsze wybieram takie które nie dopuszczają do smrodu potu ale są kompletnie
          bezzapachowe
          • agatka_to_ja Re: dobry deo dla faceta? 27.09.06, 11:39
            a nie lepiej kupić "fafkulce" czyli dezodorant z kulka?
            nie pechnie tak intensywanie jak deodorant, a moim zdaniem lepiej sie sprawdza
            jako antyperspirant.
            Jesli chodzi o meski to polecam nivea - przezroczysty, nie brudzi ubran i dobry.
            • maffinka Re: dobry deo dla faceta? 27.09.06, 11:57
              no ja też wolę w kulce, ale mój chopek mówi, że mu się wtedy pacha moczy i że
              żadne takie i że to niehigieniczne.... taaaa - to tak jakby niehigieniczne było
              użycie 2 razy tej samej szczoteczki do zębów, przecież tego się nie pożycza! Ja
              zdecydowanie sztyfty i kulki wolę, moim zdaniem dużo lepiej chronią przed
              poceniem, ale nietórych rzeczy się nie przetłumaczy przecież....
              co do zapachu - też się zgadzam, jak najbardziej delikatny, żeby nie bił po
              nosie. no zabieram tyłek sprzed koma i znikam - napiszę wieczorem co wybrałam i
              czy była w domu awantura ;)
              • Gość: gosc Re: dobry deo dla faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 13:47
                infasil
    • maffinka Re: dobry deo dla faceta? 27.09.06, 23:38
      no więc kupiłam dwa - znowu tamtego Gilleta, na wypadek gdyby nowy się nie
      sprawdził na wymiankę i tego adidasa którego polecacie - w wersji "Fresh" bo ten
      zapach był chyba najbardziej orzeźwiający |(|przynajmniej tak z pstrykania w
      nakrętkę wynika a na skórze zobaczymy). Podobała mi się też Rexona w sztyfcie
      srebrna taka, ale bałam się, że będzie brudzić.

W każdym razie chopek zadowolniony , wybory zapachowe zaakceptował (przy czym
      oczywiście było grzebanie w siatkach z zakupami i podgryzanie bułki z miejsca na
      przemian z wąchanie dezodorantów błeee - czy wasi też wam tak robią, że
      wyciągają z siatki chleb i urywają ile wlezie a potem nie ma jak tego kroić????
      :///)

dzięki za podpowiedzi !
    • kotek_vel_lol2 Re: dobry deo dla faceta? 28.09.06, 14:21
      ja aktualnie uzywam "hugo boss" a wczesniej "malizia uomo" (czy jakos tak) ...
      ten drugi ma strasznie intensywny slodki zapach ...
      a gillet to rzeczywiscie tandeta ...
      • Gość: kamilla Re: dobry deo dla faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 19:08
        Mój też rwie bułki prosto z siatki:) A do tego też kupiłam mu tego czarnego
        adidasa avtion3 taki zielony "wrażliwy" i naprawdę jest bardzo zadowolony.
        Straszny z niego maruda jest więc jeżeli to mu podpasowało to naprawdę musi w
        tym coś być:)
    • kisielt 212 04.10.06, 20:35
      ;)
    • Gość: nium Re: dobry deo dla faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 13:58
      Te deo gillette nie są złe jak sie ma po 16-18 lat:) Potem jednak chłopki się
      pocą bardziej "intensywnie". Jakiś mocniejszy Ci potrzebny, może ten adidas 3
      się do teg nada. Piszą, że ma jakieś nowe rozwiązania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka