Dodaj do ulubionych

sony ericsson K510i

06.10.06, 17:20
Chce go niedługo wziasc na abonament ale chce sie zapytac czy warto.Doradzcie
Obserwuj wątek
    • Gość: uuu Re: sony ericsson K510i IP: *.chello.pl 06.10.06, 20:09
      nie
    • Gość: girl_ Re: sony ericsson K510i IP: *.gorzow.mm.pl 06.10.06, 20:15
      Ja mam SE K310i i jestem osobiscie bardzo zadowolona, jakis czas temu rowniez
      posiadalam SE tyle ze T610i.
      Ogolnie SE posiadaja nowoczesne i fajne gadzety takie jak mp3 czy kompozytor,
      takze maja rozbudowane funkcje.
      Maly, cienki i praktyczny telefon, polecam!
    • fuckingbitch Re: sony ericsson K510i 07.10.06, 00:17
      za_jebisty fon ;] posiadam takowego i jestem w pelni z niego zadowolona ;D
      POLECAM
    • Gość: facet z m2:) forum->komputery->telefony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 07:09
      tam zdaj to pytanko, ale telefonik jest całkiem niezły jak na klasę bardzo średnią, tylko te 24MB stałego ramu przeszkadzają no bo ile tam MP3-ujek sie zmieści (4-5) i aparat słaby jak na te czasy ale bateria całkiem średnian (3-5 dni)
      • Gość: Mariusz Re: forum->komputery->telefony IP: 212.122.214.* 08.10.06, 10:05
        > nią, tylko te 24MB stałego ramu przeszkadzają no bo ile tam MP3-ujek sie zmieśc

Oj przyjacielu widzę, że mylisz pojecia ale to szczegół.

Ogólnie polecam telefon sam go posiadam i jestem w pełni zadowolony. Po pewnym
        czasie zejdzie sreberko na tyle obudowy przy aparacie a tak jest wszystko bardzo
        dobrze zrobione. Chcialem dodac ze te 24 MB PAMIECIE WEWNETRZNEJ w zupelnosci
        wystarcza bo to jest telefon a nie MP3 Pleyer wiec na pare dzwonkow w oskonalej
        jakosci wystarczy. Aparat jest bardzo dobry ma dobra rozdzielczosc wiec gdyby
        byl jeszcze flash bylo by elegancko :)

z czystym sercem polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka